Etiquetes

18/11/13

Resum | Futbol Base 16 i 17 de novembre

La pluja i la primera fretada important de la temporada han estat els protagonistes d’una nova jornada del Futbol Base del Centre d’Esports l'Hospitalet. I és que ni més ni menys que 6 dels 22 partits en agenda no s’han pogut disputar a causa de la pluja i/o de l’estat dels diferents camps on s’havien de jugar aquests encontres. Cap dels sis partits aplaçats s’havia de jugar a l’Estadi, on tant el camp de Futbol 11 com l’Annex de Futbol 7 han aguantat el tipus en un cap de setmana complicat. Finalment, els equips damnificats han estat el Cadet A, el Cadet C, l’Infantil D, l’Aleví D, el Benjamí A i el Benjamí C, que en els propers dies o setmanes coneixeran la nova data per disputar els seus partits a Sant Boi, Sant Ildefons, Gavà, Sant Just Desvern, Gavà i l’Eixample de Barcelona, respectivament. La resta, balanç lleugerament positiu pel que fa a resultats: en una jornada sense cap empat, 9 dels equips de Base del Centre d’Esports l’Hospitalet han sumat la victòria mentre que els altres 7 han perdut els seus partits.

Així estava el camp del Figueres 1 hora abans del partit del Juvenil A. Imatge: Nando del Olmo
I sobreposant-se a les inclemències meteorològiques, el Juvenil A de l’Hospi ha tret endavant un partit complicat a Figueres. Triomf per 0-1 al camp del penúltim classificat gràcies a un gol de Marc Casarés en aprofitar una pilota morta dins l’àrea després d’una primera rematada de Ricard (12’). L’estat de la gespa, plena de tolls, ha dificultat la feina dels riberencs, que han defensat amb dents i ungles un avantatge que els permet mantenir-se un punt per sota del Lleida Esportiu i retallar en dos punts la distància que el separava d’un líder, el Mercantil, que dissabte empatava al Germans Gonzalvo de Mollet (2-2). Aquesta setmana (dissabte, 18:00 hores), l’Hospi d’Ángel Berastain i Nando del Olmo rebrà el Prat a l’Estadi.

Infantil B
Dues golejades han marcat el devenir positiu de l’Infantil B i l’Infantil E, que segueixen en plena forma. Els més grans han derrotat la Floresta per un contundent 13-0 en un partit en què Diego Ocampo, amb 4 gols, ha estat el màxim golejador dels riberencs. L’Hospi continua segon a la classificació a dos punts del Bordeta de Lleida, que derrotava el Jàbac a domicili per 1-3. Per la seva banda, l’Infantil E que entrena Guti vencia dissabte la Unificación Llefià per 8-0 amb dos gols d’Iván Méndez. Bon partit dels riberencs que aquesta setmana visitaran el cuer, el Parc, abans d’afrontar un tram motivador de Lliga davant rivals directes per l’ascens com ara la Montañesa. Tot i la dificultat, el tècnic de l’Infantil E manifestava la seva satisfacció per la forma de treballar i la diversió amb què els seus nois afronten tots i cadascun dels partits. L’equip, a més, dorm en segon lloc després de la derrota del Celtic a mans del PB Cinc Copes C.

Imatge: Familiars Prebenjamí
Per la seva banda el Prebenjamí B derrotava dissabte la Unificació Ciutat Meridiana per 11-0 en un partit marcat novament per la pluja. Malgrat tot, els més petits van saber aclimatar-se a la situació i van superar un rival que només va comptar amb 6 jugadors durant tot el partit, un factor que va desequilibrar la balança a favor dels riberencs, que tot i l’estat de la gespa van fer un bon partit tractant bé l’esfèrica. Un triplet d’Italo en només 12 minuts va deixar encarrilat un partit on van marcar fins a cinc jugadors diferents, alguns d’ells no massa habituats a trobar la porteria contrària degut a les seves posicions sobre el terreny de joc. Ara, l’equip que dirigeixen Rubén Díaz i Álvaro afrontarà una aturada a la Lliga de tres setmanes on disputarà alguns amistosos per tal de mantenir el bon ritme que el permet, a hores d’ara, encapçalar la classificació amb 21 punts de 21 possibles i 69 gols anotats. Informació de Toni Ceprián.

Aleví F
Per la seva banda, tres dos equips més del Futbol Base van retrobar-se amb el triomf aquest cap de setmana. L’un, el Juvenil B de Javi Rodríguez que va emportar-se el derbi hospitalenc davant el Santa Eulàlia per 3-2. L’Hospi guanyava per 3-0 al minut 17 gràcies a dos gols de Rubén i un de Koi Otsuka, però van acabar demanant l’hora per mantenir la primera posició del campionat. Força menys ha hagut de patir l’Aleví F que entrena Pablo Velasco, que en un partit ‘sorprenentment’ passat per aigua ha derrotat el Diagonal per 6-1 amb un triplet de Raúl Moreta que permet els riberencs mantenir la primera plaça. No és líder però sí que segueix amunt l’Aleví A de Michael Noves, que ahir derrotava l’Igualada a les Comes per 2-5 en un partit on Sergio Chávez s’erigia en protagonista marcant tres dels cinc gols hospitalencs a l’Anoia. L’equip és quart i avança un Jàbac, que perdia per 2-4 amb el Sant Andreu B.

Marcadors. Futbol Base 16 i 17 de novembre 

Figueres 0-1 JUVENIL A
Resultats | Classificació

JUVENIL B 3-4 Tecnofútbol
Resultats | Classificació

JUVENIL C 3-2 Santa Eulàlia B
Resultats | Classificació

Santboià - CADET A
Suspès

Resultats | Classificació

Salou 2-1 CADET B
Resultats | Classificació

Sant Ildefons B - CADET C
Suspès

Resultats | Classificació

Fundació Grama 2-1 INFANTIL A
Resultats | Classificació

INFANTIL B 13-0 la Floresta B
Resultats | Classificació

Martinenc 3-1 INFANTIL C
Resultats | Classificació

EF Gavà B - INFANTIL D
Suspès
Resultats | Classificació

INFANTIL E 8-0 Unificación Llefià D
Resultats | Classificació

Sants D 1-6 INFANTIL F
Resultats | Classificació

Igualada 2-5 ALEVÍ A
Resultats | Classificació

ALEVÍ B 0-2 Mollet
Resultats | Classificació

ALEVÍ C 3-0 Marianao Poblet B
Resultats | Classificació

Atlètic Sant Just - ALEVÍ D
Suspès

Resultats | Classificació

ALEVÍ E 1-2 PB Barcino

Resultats | Classificació

ALEVÍ F 6-1 Diagonal
Resultats | Classificació

EF Gavà - BENJAMÍ A
Suspès

Resultats | Classificació

BENJAMÍ B 1-2 Montañesa
Resultats | Classificació

Don Bosco - BENJAMÍ C
Suspès
Resultats | Classificació

PREBENJAMÍ 11-0 Unif. Ciutat Meridiana
Resultats | Classificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada