Etiquetes

3/11/13

#2bg3 | Sant Andreu 0-0 Prat

Galeria d'imatges | Sant Andreu i Prat han empatat a zero. Havíem començat molt bé, superant els 20 gols en les primer deu jornades de campionat, però l'efectivitat golejadora s'ha vist minvada i els 'dobles donuts' en tenen la culpa. Apostar a un 0-0 en un Sant Andreu-Prat no és arriscar massa, però el cert és que tots dos equips han tingut ocasions prou clares com per haver trencar la igualada sense gols. A vegades les monedes ofereixen cara o creu i l'encert dels futbolistes, al final, sembla dependre més de l'atzar (de la casuïstica) que de la teoria. Difícil d'explicar, apassionant de viure. El Sant Andreu no perd a casa el que deixa de guanyar lluny del Narcís Sala; el Prat encara el duel llobregatí de diumenge (12:00 hores) amb 9 jornades sense guanyar i 0,5 gols a favor per partit (només 12 encaixats en 12 partits, però).

El partit arrencava amb la novetat d'última hora a l'onze quadribarrat de Francis Ferrón a causa de la lesió de Xavi Jiménez. Com el migcampista, Josu tampoc ha estat de la partida avui per problemes físics. Bon inici del Prat, incisiu en banda dreta amb les incursions d'Ignacio i amb el perill sempre latent de Kante. L'ex del Malagueño ha vist avui la cinquena groga del curs i es perdrà el partit contra l'Hospi (s'agraeix, de bon rotllo, eh?). Tot i la intenció, les ocasions més clares han estat d'un Sant Andreu que en boca del seu míster ha fet una de les millors primeres parts de la temporada. (Molt) discutible. Avisaven Quim Araujo, recollint un rebuig a la frontal que enviava a la dreta de Toni (11') i Francis, rematant massa alta amb el cap una centrada de Xapi Arnau (27'). A la tercera, laments andreuencs: bona combinació en atac dels barcelonins i pilota d'Ander Vitoria que s'estimba a la creueta pratenca (37'). Tres avisos, zero gols. I això, amb un Toni Texeira que ha viscut un partit dur, aspre, a causa d'un cop patit poc després de l'inici i que l'ha deixat tocar la resta de l'encontre.

Curiosament, el guió de la segona meitat ha estat similar al de la primera... però a la inversa. Sensació de domini local però aleshores ha estat el Prat qui ha gaudit de bones ocasions per avançar-se al marcador. La més clara, sens dubte, una rematada al pal d'Ignacio Rosillo que ha fet tremolar els poc més de 1.000 espectadors que han gaudit del partit (57'). Ni Casillas, ni Valdés: Morales ha tornat a intervenir per salvar el gol potablava en una bona rematada de Rubén Alcaraz (67'). A diferència del primer temps, el Sant Andreu ha sabut capgirar la situació i ha acabat dominant el partit absolutament, però Ander Vitoria no ha estat encertat de cara al gol ni amb un xut creuat després d'una acció personal de qualitat (73') ni rematant a les mans de Toni una gran centrada de Rubén (79'). El Prat ha acabat demanant l'hora, sobretot arran de l'expulsió de Luís Larios (92'); l'exriberenc ha vist dues grogues en dos minuts i ha deixat el seu equip amb 10: tampoc jugarà diumenge contra l'Hospi.

Fitxa Tècnica

Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Rubén, Dídac, Azparren, Ibon, Quim Araujo (Ton Alcover, 83'), Mouriño, Aitor (Guzmán, 55'), Francis (Adri Ruiz, 65') i Ander.

Prat: Toni, Vivó, Larios, Murillo, Ricarte, Rubén Alcaraz, Sebas (Fernando, 76'), Ignacio (Oribe, 87'), Granell (Artabe, 87'), Fran Bea i Kante.

Àrbitre: Víctor Mateo Montañés (Aragó). Ha amonestat el local Xapi Arnau (91') i els visitants Kante (38'), Toni (51'), Ignacio (65') i Sebas (70'). Ha expulsat per doble amonestació el visitant Larios (90' i 92').

Incidències: partit corresponent a la 12a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Narcís Sala de Sant Andreu del Palomar davant de 1.049 espectadors. Tarda agradable (com gairebé sempre). A la grada, presència d'entrenadors amb feina... i sense: Manolo Márquez, Matias Borsot, Joan Esteva o David "Pirri". Al Sant Andreu, Èric i Carroz han completat la convocatòria; al Prat ho han fet Matas i Ramos.

Roda de premsa d'Agustín Vacas, entrenador de l'AE Prat

Roda de premsa de Patxi Salinas, entrenador de l'UE Sant Andreu

Galeria de fotos del Sant Andreu 0-0 Prat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada