Etiquetes

26/11/13

IB3 televisarà els dos propers partits de l'Hospi

Després de l'empat de diumenge a Sant Andreu, el Primer Equip del Centre d'Esports l'Hospitalet afronta ara dos partits consecutius a l'Estadi davant els dos equips mallorquins del grup 3 de Segona Divisió B: Constància i Atlètic Balears. Dues oportunitats d'or per buscar un ple de punts de confirmi la millora en joc i resultats de l'equip, dos partits dels quals en seran testimonis més persones del que és habitual, ja que IB3 Televisió ha confirmat que retransmetrà tots dos partits. Això sí, com que des de finals de 2012 IB3 va eliminar el seu canal satèl·lit, que era l'emissió que arribava a Catalunya mitjançant la TDT, l'única opció per a veure els duels contra inquers i balearicos serà per Internet, amb l'emissió en directe d'IB3 a la seva pàgina web. Tots dos partits es jugaran en diumenge i a les 12 del migdia: el proper 1 de desembre, l'Hospi rebrà el Constància de Joan Esteva i set dies després, farà el mateix amb el sorprenent Atlètic Balears de Nico López.

Serà la segona i tercera vegada, respectivament, que la radiotelevisió pública balear retransmeti un partit des de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. L'únic precedent, fins ara, va ser fa dues temporades en l'encontre que va enfrontar l'Hospi de Jordi Vinyals i l'Atlètic Balears de Gustavo Siviero. Els riberencs van salvar un punt al darrer segon de partit gràcies a un golàs de falta d'Ángel Sánchez (2-2). Fins ara, l'Hospi ha jugat cinc partits en tota la seva història amb les càmeres d'IB3 Televisió com a testimonis i, de moment, el balanç no és del tot dolent. L'única derrota va tenir lloc el mes de setembre de 2010, quan un triplet d'Antonio Trujillo va destrossar l'Hospi de Pedraza al camp de l'Sporting Mahonés (3-1). A banda de l'empat contra l'Atlètic, els altres tres partits van comportar tres victòries riberenques: 1-2 a Manacor (2011-12), 0-2 contra el Mallorca B (2012-13) i 0-1 a Can Fetis contra el Binissalem (2012-13).


2 comentaris:

  1. Molt gran l'estadistica. Això sí, sense ànim de ser impertinent, l'any passat recordo mirar el partit al camp del Caudal per la TPA.

    Salut!!

    ResponElimina
  2. Cap impertinència home! TPA va retransmetre aquell partit, però també ho va fer Esport3 encara que no fos íntegrament, si mal no recordo. Els dos partits de Copa també els va fer la Sexta i Telemadrid, però la idea era comptar el canal principal ;-)

    ResponElimina