Etiquetes

10/11/13

Repòquer Salvador | AE Prat 0-5 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | Associació Esportiva Prat 0-5 Centre d’Esports l’Hospitalet. Poques vegades un marcador és tan definitori a l’hora d’il·lustrar el que passa sobre el terreny de joc. Amb matisos, amb intrahistòries i diferents parers, és indiscutible que avui l’Hospi ha estat molt superior als veïns del Prat, que han encaixat una històrica derrota en un Sagnier on encara no coneixen la victòria. Com diria aquell, s’ha ajuntat tot mentre que als de Kiko Ramírez totes les gallines els ponien. Màxima efectivitat al tram inicial de l’encontre i festival en una segona meitat on si el partit hagués acabat 2-8 tampoc hagués estat del tot estrany. Un 0-5 que val tres punts al campionat, però que augmenta la barra de confiança d’un conjunt que segueix fent passes endavant i que avui ha destapat el pot de les essències golejadores. Un triomf tan contundent com històric però que no dóna cap avantatge de cara al proper diumenge, on un expotablava com Manolo Márquez buscarà que l’Espanyol B freni aquesta ratxa de l’Hospi, que ja suma 6 partits sense conèixer la derrota. Bufen bons vents, però el vaixell ha de seguir avançant.

Canvis respecte a l’onze de fa set dies i del que venia sent habitual a domicili. Pólvora atacant i entrada de Pol per Manel a la zona de creació. El ‘8’ de l’Hospi ha estat un autèntic pulmó al mig del camp riberenc en un partit brillant i efectiu de tot l’equip. Pel bàndol local, Fran Bea ha estat l’home més incisiu en atac, contrastant amb la feblesa d’una línia defensiva que ha donat massa facilitats als riberencs. Com dèiem, Fran Bea ha tingut les millors ocasions del Prat; el ‘niño de Motril’ picava una falta al minut 4 que marxava a la dreta de Craviotto. Seria més efectiu l’Hospi, que voldria el control de la pilota però que vist el partit acabava optant per transicions més ràpides buscant l’esquena de la defensa pratenca. El primer gol, però, arribava en una falta pèssimament defensada pel Prat: pica Aridai en línia de tres quarts, no l’encerta a rematar Akinsola i Fragoso, a plaer, estrena el seu compte golejador per obrir el marcador (15’).

El gol faria molt de mal al Prat, tant a curt com a llarg termini. El descontrol defensiu era absolut en segones jugades i en errades d’atenció. Cinc minuts després, Pirulo tenia totes les facilitats del món per centrar al cor de l’àrea, on Viale tocaria la pilota amb el cap abans que Akinsola rebés, mirés Toni i el superés novament a plaer per fer pujar el 0-2 al marcador (20’). Tercer gol del nigerià aquesta temporada, tercer a domicili (Paterna i Olot, anteriorment). El partit es posava molt de cara per als riberencs però calia matar-ho o, si més no, evitar que el Prat tornés a entrar al matx. L’únic en poder posar-hi remei no era cap altre que Fran Bea, que primer topava amb la intervenció de Craviotto a un xut seu des de la frontal (29’) i posteriorment enviava una falta llunyana per sobre del travesser (40’). Per la seva banda, l’Hospi acabaria controlant la primera meitat i, fins i tot, deixava escapar el tercer gol en una acció personal d’Aridai que després d’una de les seves bicicletes i gairebé sense angle, disparava a porteria forçant la intervenció de Toni (43’).

Era clar que la decoració havia de canviar a la represa i Zurro ho intentava introduint Matas al camp en detriment de Víctor García. Bona arrencada del Prat, que hauria pogut reduir diferències en una bona rematada de cap de Sierra a la sortida d’un córner que ha obligat Craviotto a fer l’aturada del partit (53’). Seria l’opció més clara d’un Prat que s’ha obert amb el pas dels minuts i ha facilitat la creació de contres a un Hospi que s’ha trobat comodíssim en aquest rol. Però passaven els minuts i els riberencs no tancaven el partit tot i les dues curses mal solucionades de David Haro (60’ i 65’), una rematada mossegada d’Aridai després d’una gran assistència de Canario (69’) o en una ocasió de David Haro que Rafa Murillo treia sota pals (77’). Però el de l’Ametlla acabaria certificant un partit enorme (i ja en duu uns quants) sentenciant el rival amb el 0-3: magnífica centrada amb cama dreta d’Aridai i rematada de cap al segon pal d’Haro per fer, ja, el seu segon gol amb la testa en el que portem de Lliga (78’).

El 0-3 ha estat el cop definitiu per un Prat que aleshores ja havia optat pel suïcidi tancant amb tres defenses i que no ha aturat una sagnia golejadora que ha acabat agreujant l’entrada d’Iban Salvador al terreny de joc. El jove davanter riberenc n’ha tingut prou amb 10 minuts per imposar una marxa més al partit, convertir-se en element clau dels dos gols restants i demostrar que, si vol, disposa d’un futur enorme en això del futbol. Seva ha estat la rematada prèvia del 0-4; xut al pal d’Iban Salvador i rebuig que recull David Haro per fer el seu segon gol de l’ex de l’encontre i quart de la temporada a la Lliga (81’). Hi hauria temps encara per a la maneta, per aconseguir el segon 0-5 de la història del Centre d’Esports l’Hospitalet. I seria Iban Salvador, qui sap si com a element important del futur immediat del Primer Equip, l’encarregat d’aprofitar el descontrol de la defensa potablava per encara, sortejar i batre Toni (87’). 0-5 inapel·lable, indiscutible, que serveix per continuar reforçant la moral d’un equip en constant creixement i amb moltes coses a dir enguany. Però caldrà continuar suant partit rere partit perquè partits com el d’avui n’hi ha ben pocs. 

FITXA TÈCNICA 

AE PRAT: Toni, Sierra, Artabe (Oribe, 72'), Rafa Murillo, Ricarte, Granell, Ignacio, Manu Balda, Fran Bea (Sebas, 81') i Víctor (Matas, 46'). 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Fragoso, David Haro, Pol (Manel, 73'), Aridai, Akinsola (Iban Salvador, 79') i Pirulo (Canario, 69'). 

Gols: 0-1 Fragoso (15'); 0-2 Akinsola (20'); 0-3 David Haro (77'); 0-4 David Haro (81'); 0-5 Iban Salvador (86'). 

Àrbitre: Pablo Fernández Brito (Tenerife). Ha amonestat els locals Ricarte (10') i Matas (90') i el visitant Pol (35'). 

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Sagnier davant d'uns 650 espectadors. A l'Hospi, Carreño i Álex Sánchez han completat la convocatòria; al Prat, ho han fet Ramos i Fernando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada