Etiquetes

8/11/13

Precedents del Prat-Hospi

Demà al migdia, Prat i Hospi es veuran les cares per segon cop a la Lliga de Segona Divisió B, bàsicament perquè els pratencs hi van debutar la passada temporada. Dos precedents a la Copa Catalunya, amb un triomf riberenc (1-2, maig de 2003) i l'empat de fa tot just un any amb classificació riberenca per les semifinals complementen els 9 precedents amb què compten Prat i Hospi en territori potablava. Partits que s'han disputat al Sagnier i al desaparegut Fondo d'en Peixo, a Tercera Divisió, a Regional Preferent i també a Primera Regional. En total, com dèiem, nou precedents que ens deixen un balanç de tres victòries de l'Hospi, dos empats i tres triomfs del Prat. En total, 19 gols riberencs, 16 de pratencs i un darrer triomf de l'Hospi que ens fa anar a la 1a jornada de Lliga del grup 5 de Tercera Divisió 2008-2009. Una victòria que l'Hospi de Julià Garcia va haver de treballar de valent i que, entre d'altres coses, va suposar el primer gol de Christian Alfonso amb la riberenca.

Temporada 2012-2013 - AE Prat 2-1 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia


"Kante jondo". L'ex de Manresa i Rubí amargava un estrany matí de dissabte al Centre d'Esports l'Hospitalet de Miguel Álvarez, que sumava la seva tercera derrota del curs, tercera en quatre partits. Va ser un dels partits més fluixos de la temporada per part riberenca, amb un Prat ben efectiu i un Hospi desconegut al darrere i poc incisiu en atac, especialment en una segona meitat on tot i els canvis l'equip mai va transmetre capacitat de poder empatar el partit. El Prat s'havia avançat en dues ocasions mitjançant Kante, primer a pilota aturada i posteriorment amb un golàs des de lluny; pel mig, Manel havia empatat a centrada de David Corominas un partit que va comportar el debut a la Lliga del jove Alan Liesegang, actualment al Martinenc.

Temporada 2009-2010 - AE Prat 1-1 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica


En la darrera jornada intersetmanal del curs, tot i ser a mitjans d'abril el fred apretava al Sagnier. Sobretot, quan al minut 29 Édgar aprofitava una mala sortida de Craviotto i el Reus ja guanyava el Manlleu fent perillar el liderat de l'Hospi. Aquella nit, Gracia Álvarez no va estar del tot encertat, ja que va anul·lar un gol legal a Toni Velamazán per un presumpte fora de joc, després demostrat inexistent. No va ser, tampoc, la nit de Toni Texeira, que es va lesionar de gravetat en la darrera jugada abans del descans. El seu substitut, un tal Oliver Sánchez, debutava amb el Prat amb el peu esquerre: golàs de Jordi Martínez al primer minut de la represa que aplanava el camí a un Hospi dominador i que va perdonar l'1-2 a tocar del final, quan Jordi Tarrés no va connectar de manera incomprensible la passada de la mort del Matador, d'Eloi Fontanella. 

Temporada 2008-2009 - AE Prat 2-3 CE l'Hospitalet
Recordes quan



Altres precedents
Fins l'any passat, el darrer triomf potablava s'havia registrat la temporada 1986-1987 a Tercera Divisió, amb un 2-0 favorable al Prat gràcies als gols de Blanco i Pepín. Molt més espectacular va ser el primer triomf riberenc al Prat, el 12 de gener de 1970. Un contundent 0-5 que servia perquè els riberencs superessin el Prat a la classificació gràcies als doblets de Mateu i de Font i a un cinquè gol de Ferré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada