23/11/13

Juvenil A | L'Hospitalet 2-1 Prat

Galeria d'ìmatges | El Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet ha sumat aquest vespre tres punts treballats i soferts davant d'un Prat que arribava a l'Estadi en un bon moment de resultats i que ha complicat a un Hospi dominador a la primera meitat i golejador a la segona. Els d'Ángel Berastain i Nando del Olmo passaran la nit de dissabte en zona de playoff després de vèncer 2-1 als pratencs en un partit que ha tingut diverses fases. A la primera part, un Hospi que avui ha comptat amb Iban Salvador (ha jugat els 90 minuts) ha estat clar dominador de la pilota; els riberencs han gaudit de força arribada, però la tria de la darrera passada ha penalitzat l'equip, que amb prou feines ha tingut dues ocasions clares a les botes d'Iván García, que primer ha xutat desviat (26') i després s'ha trobat amb una bona intervenció de Jose en una acció fruit d'una triangulació amb Negro (36').  Pel bàndol pratenc, l'equip d'Oliver Lima només ha despertat al tram final amb un xut innocent de Lucas (39') i un altre amb més mala llet de Ferran Vega que ha aturat Juan Carlos (45').

A la represa, sense temps per a res, l'Hospi s'ha avançat en una bona acció atacant: centrada des de la dreta d'Iban Salvador i rematada en mitja volta d'Iván García per batre Jose (46'). L'Hospi hauria pogut encarrilar el triomf amb dues ocasions d'Iban Salvador i una altra de Joan Cunillera, però també és cert que el Prat hauria pogut empatar en una rematada de cap de Gironès que entre Juan Carlos i el pal han impedit que es convertís en gol (56'). L'acció coincidia amb els millors minuts dels visitants, que han concedit més espais a un Hospi còmode a la contra. Iban Salvador ha perdonat el 2-0 davant Jose, però en l'acció posterior ha forçat el penal que ha significat el 2-0 obra de Negro, que ha picat la pena màxima de forma excel·lent (70'). La tranquil·litat, però, no ha estat completa per un Hospi que ha vist com al minut 77 Toni Cano reduïa distàncies establint amb el cap el 2-1 definitiu. La diana dels potablava ha conduït el partit a la tensió del marcador ajustat; tot i el domini pratenc, l'Hospi tampoc ha rebut ocasions excessivament clares i ha pogut celebrar, finalment, el tercer triomf consecutiu i la cinquena jornada seguida sense perdre.

Fitxa Tècnica

JUVENIL A: Juan Carlos, Barrera (Ricard, 83'), Marc López, Dan, Casares, Roger Nolla, Cunillera (Pastore, 71'), Codina, Iban Salvador, Negro (Planas, 75') i Iván García (Xavi Muñoz, 87').

AE PRAT: Jose, Londoño, Guillermo, Eric, Lucas, Carlos González, Carlos Blanco (Toni Cano, 58'), Preciado, Ferran Vega, Gironès (Marc Garcia, 78') i Iker.

Gols: 1-0 Iván García (46'); 2-0 Negro (70', penal); 2-1 Toni Cano (77').

Àrbitre: Martín Varas. Ha amonestat els locals Marc López (59'), Ricard (90') i els visitants Eric (1'), Londoño (28'), Lucas (93').

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada del Campionat de Lliga del grup 7 de Lliga Nacional celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 70 espectadors. Tarda freda, sense pluja.