Etiquetes

1/8/14

Unanimitat a l'Assemblea

Un clàssic. Tots els punts previstos a l'ordre del dia de l'Assemblea anual de socis del Centre d'Esports l'Hospitalet s'han aprovat per unanimitat. Primer, l'acta de la temporada passada, després, l'exercici econòmic corresponent al curs 2013-2014 i, finalment, la previsió pressupostària de cara a l'exercici actual, el 2014-2015. Cap opinió en contra davant les explicacions de Miguel García en la que, probablement, hagi estat la seva darrera Assemblea de socis després que el mes de novembre de 1995 agafés les regnes del club. En aquest sentit, i sense concretar cap data ni cap termini, Miguel García ha reiterat la proximitat de la fi de la seva etapa a la presidència de l'entitat i ha anunciat igualment que cedirà el relleu a l'actual vicepresident riberenc, Antonio Castellano. Castellano ha estat avui present (no era el primer cop) juntament amb el secretari general Salva Cabezas i el tresorer del club, Toni Ruiz.

Miguel García ha qualificat amb un notable alt la temporada esportiva 2013-2014, especialment quant al Futbol Base. Ha volgut deixar clar que el no ascens del Juvenil A a Divisió d'Honor impedia l'excel·lent però ha afegit que l'ascens del Juvenil C a Preferent, així com alguns campionats aconseguits han confegit un balanç de curs positiu. El més negatiu, la manera com el context de crisi afecta el pagament de les quotes anuals dels jugadors del Futbol Base, ja que ni tan sols el programa de beques de l'Hospi aconsegueix arribar a cobrir les necessitats de moltes famílites que prou fan amb arribar a finals de mes a les seves llars. García també ha volgut deixar clar que en els darrers dos mesos de competició ja no es va cobrar entrada a l'Estadi als partits de Base, una mesura que sembla podria repetir-se de cara a la temporada vinent.

Posteriorment s'ha passat a detallar el balanç econòmic de l'exercici 2013-2014, un balanç que d'una banda ha vist augmentada la part de despeses però que, de l'altra, ha vist compensat aquest augment amb un seguit d'ingressos (taquilles del playoff, bàsicament) que han permès resoldre l'exercici econòmic sense cap pèrdua. Finalment, el pressupost ha ascendit a 721.979 euros uns 50.000 euros més dels que s'havien previst de cara al curs acabat de tancar. El Primer Equip, despeses addicionals a banda, va disposar d'un pressupost de poc més de 480.000 euros, superior als 448.000 previstos de cara a l'exercici 2014-2015. En aquest sentit, si es confirma el traspàs d'Iban Salvador el València, està previst que una part de la quantitat que ingressi l'Hospi per l'operació passi a augmentar aquesta partida.

Baixa el pressupost del Primer Equip i també el general, ja que dels aproximadament 722.000 euros del curs anterior passem a una previsió de 637.300 euros, uns 85.000 euros menys que la passada temporada. Com passa a gran part de clubs, el Primer Equip s'emporta una gran part del pressupost per bé que la partida destina al Futbol Base escala gairebé fins els 100.000 euros d'aquest pressupost. Com en els punts anteriors, els assistents han aprovat aquesta previsió per unanimitat abans de passar al torn de precs i preguntes, que s'ha acabat convertint en una mena de tertúlia en què el president Miguel García i alguns socis han intercanviat impressions sobre alguns aspectes de l'entitat que creien millorables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada