Etiquetes

20/8/14

Amistós | FC Barcelona Juvenil A 1-3 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | Ara sí, el Centre d'Esports l'Hospitalet ha posat punt i final a la seva pretemporada i ja mira fixament cap al primer duel oficial de la temporada aquest dissabte (19:00 hores) a Elx. Aquesta tarda, l'Hospi de Kiko Ramírez ha derrotat el Juvenil A del Barcelona, dirigit per Jordi Vinyals, per 1 gol a 3 gràcies a l'estrena golejadora d'Alexander Mesa, 'Nano', que ha fet doblet i d'un Pablo Morgado que també ha obert el seu compte de dianes amb la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet. D'aquesta manera, són onze els jugadors riberencs que han anotat com a mínim un gol en aquesta pretemporada, per bé que un d'ells, Mario Roque, marxarà finalment al Terrassa després de l'acord a què han arribat tots dos clubs. Sigui com sigui l'Hospi tanca finalment aquest període de preparació amb un balanç de 4 victòries i 3 empats, 16 gols marcats i 5 d'encaixats. A l'Hospi li queden ara dues sessions d'entrenament abans del partit contra l'Elche Ilicitano, que aquest vespre ha empatat (1-1) al camp del Santa Pola en partit amistós.


Si d'una banda l'Ilicitano sortia a Santa Pola amb un onze on destacaven suplents i juvenils, l'Hospi ha sortit al camp 7 de la Joan Gamper amb gairebé tota l'artilleria sobre la gespa. Potser per allò dels minuts i l'adaptació, el canari Nano ha estat titular només quatre dies després d'aterrar a l'Hospi. I la veritat és que el jugador cedit pel Tenerife ha transmès bones sensacions: ràpid i intens, ha estat un corcó per la defensa blaugrana, que l'ha hagut de patir en diverses ocasions. Ha avisat quan havien passat poc més de cinc minuts, aprofitant una passada a l'espai que ha resolt amb una rematada massa creuada davant la sortida d'Onana (6'). Els de Vinyals, per bé que han buscat circular la pilota, no han trobat facilitats i la pressió de l'Hospi ha acabat donant els seus fruits quan abans d'arribar a la mitja del partit Nano ha aprofitat un malentès entre el porter i la defensa blaugrana per empènyer la bola al fons de la xarxa i fer pujar el 0-1 al marcador manual del camp (28'). Minuts abans, Rubén Alcaraz havia d'abandonar el terreny per culpa d'un cop i el malagueny Álex Barrera l'ha reemplaçat després d'un ràpid escalfament.

Ja a la segona meitat, amb cinc canvis a les files de l'Hospi, la dinàmica ha continuat igual i en una acció de força i velocitat Nano s'ha plantat sol davant el porter local Cases per creuar la bola i anotar el seu segon gol com a jugador de l'Hospi (0-2). L'Hospi tornava a sentir-se còmode sobre la gespa davant d'un equip que deixava jugar i d'aquesta manera han arribat més ocasions per eixamplar el marcador. Ho ha fet possible Pablo Morgado, que ha marcat el 0-3 en rematar al fons de la xarxa una bona centrada d'Èric Via, que a la segona meitat ha ocupat la banda esquerra de l'atac. A partir d'aquí, el partit s'ha acabat de trencar i amb espais els gols haurien pogut arribar per tots dos bàndols. Oliver ha estat atent per treure un xut del coreà Lee, mentre que Ayoub ha provat sort amb un xut que ha marxat fora per ben poc. A l'Hospi, Pablo Morgado hauria pogut marcar el 0-4 si la seva rematada no s'hagués estavellat al travesser barcelonista. Finalment, els de Vinyals han pogut reduir la diferència mitjançant Paik, que ha fet el gol de l'honor a cinc minuts del final del partit.


FITXA TÈCNICA 

FC BARCELONA JUVENIL A: Onana, Palencia, Fran, Ros, Vilanova, Sarsanedas, Enguene, Corredera, Cantalapiedra, Padilla i Carbonell. També han jugat: Cases, Arjona, Amir, Chendri, Ayoub, Lee i Paik. 

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Oliver, 46'), José (Peque, 46'), Valentín (Lucas, 60'), Aleix Coch (Roger, 60'), Agustín (José, 60'), Alcaraz (Barrera, 22'), Haro (Joel, 46'), Luque (Iu, 60'), Nano (Canario, 60'), Bueno (Morgado, 46') i Carreras (Èric Via, 46'). 

Gols: 0-1 Nano (28'); 0-2 Nano (50'); 0-3 Morgado (64'); 1-3 Paik (85'). 

Àrbitre: Òscar Sauleda Torrent (Barcelona). No ha mostrat cap targeta.

Incidències: partit amistós disputat al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant d'uns 120 espectadors. Tarda ennuvolada. A la graderia hi hem vist l'exentrenador riberenc Jordi Roura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada