Etiquetes

13/8/14

Partit de presentació | CE l'Hospitalet - AE Prat (dimecres 20:00 hores)

Després d'11 anys d'absència, el Centre d'Esports l'Hospitalet recupera l'habitual partit de presentació del Primer Equip davant la seva afició. Com és tradicional en la majoria d'equips, els riberencs es presentaran davant la seva parròquia aquest dimecres a partir de les 7 de la tarda, una hora abans que comenci l'amistós de pretemporada davant l'AE Prat, el cinquè rival de Tercera Divisió al qual s'enfrontarà l'Hospi en aquest període de preparació. Serà una bona ocasió per veure en acció una plantilla que cada cop està més definida i a la qual li queden un parell (màxim tres) de reforços per acabar-la de tancar. Els de Kiko Ramírez, encara invictes aquest estiu (dues victòries i dos empats) voldran donar una bona imatge en el seu debut a l'Estadi, davant l'afició i davant d'un rival, el Prat, que enguany aspira a fer playoff i retornar a Segona Divisió B. De cara a aquest teòric penúltim partit de preparació (l'Hospi encara cerca rival per aquest cap de setmana), els riberencs tenen les baixes per problemes físics d'Aleix Coch i Miguel Ángel Luque. Per contra Canario, darrera incorporació, podria gaudir dels seus primers minuts si Kiko Ramírez ho creu convenient. Recordeu que els actes de presentació començaran a partir de les 7 de la tarda i que l'entrada és totalment gratuïta.

Al davant hi haurà una AE Prat que desgraciadament no va poder salvar la categoria l'any passat per bé que la segona volta que van dur a terme els potablava va merèixer major premi. Almenys, així els ho han reconegut a Pepe Delgado i a Matias Borsot, el tàndem tècnic que aquesta temporada tornarà a dirigir els destins d'un Prat molt renovat que buscarà situar-se en zona noble per poder aspirar novament a l'ascens a Segona B. Només quatre jugadors de la Primera plantilla han renovat (Toni, Fernando, Murillo i un Oriol Ricarte que durant uns dies va ser a prova amb l'Hospi). A banda de l'ascens dels juvenils Èric, Ferri i Lucas; els potablava han incorporat 14 jugadors més entre els quals hi ha els exriberencs Pedro Bilbao (Santboià) i Juli (Cornellà), homes que l'any passat eren a Segona B com Nacho del Moral (La Roda), Joan Castillo (Badalona) o Xavi Muñoz (Olot) i altres jugadors que ja coneixien la categoria de bronze com ara Charly Ruiz i Cazorla, que tornen a defensar els colors del Prat o David Llobet i Èric Alcaraz. Fins ara, el Prat es manté invicte aquesta pretemporada després de sumar tres victòries (davant Sant Andreu i Santfeliuenc i Peralada als Històrics) i quatre empats (davant Rubí i Santboià en Copa Catalunya, Badalona als Històrics i Cornellà en amistós).

Feia vuit anys que el Prat i l'Hospitalet no s'enfrontaven en partit amistós. Va ser el 20 d'agost de 2006 i al Sagnier. Allà, l'Hospi de Juan Carlos Oliva va empatar a dos gols davant del Prat en un partit en què Jaime Fuentes i Albert Cervantes van marcar pel Prat mentre que Luís Larios i Quique Cárcel anotaven les dianes riberenques. El darrer precedent en Lliga i a l'Estadi és del passat mes de març; un golàs de Dani Provencio i un penal transformat per Aridai van donar tres punts a l'Hospi de Kiko Ramírez. I és que el Prat mai ha guanyat a l'Hospitalet en partit de Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada