Etiquetes

29/8/14

#2bg3 | Prèvia de la 2a jornada

Enguany buscarem un perfil de prèvia diferent al de l'any passat. Més síntesi per la majoria de partit i atenció especial per al que, segons el nostre criteri, sigui el partit destacat de la jornada (sense comptar el de l'Hospi, evidentment). I aquesta jornada hem escollit, per començar, l'Hércules-Huracán. Inici radicalment diferent de dos dels candidats a ocupar plaça de playoff a mitjans de maig, d'entrar al bombo de las Rozas; dissabte, un Huracán d'esperit renovat i essència casolana recuperada derrotava per la mínima (com tothom, vaja) una de les revelacions de la temporada passada: l'Atlètic Balears. Els valencians s'estrenaven a Torrent per la porta gran, amb gols (3-2) i amb certes sensacions que aquest any pot tornar a ser el bo, que la nova cosa pot aportar a Huracán més alternatives futbolístiques de les que tenia a Manises. Si per un davanter el gol és benzina, Luismi Loro va omplir el dipòsit amb dos gols contra els balearicos; o millor dit, amb un gol i un golàs, el primer, que va deixar clavat José Perales i que va dur la primera alegria, precoç, al San Gregorio de Torrent. També va sucar Jesús Rubio, una altra de les 10 incorporacions que han fet enguany els d'Émer Esteve. Per cert, després que l'any passat a l'Huracán no li xiulessin cap penal en contra com a local, l'altre dia els dos gols de l'Atlètic van arribar des dels onze metres.

Huracán visitarà per primer cop el José Rico Pérez, un camp que torna a ser de bronze després de 5 anys (i ho va fer amb el desaparegut Alicante com a amfitrió). L'Hércules torna a Segona B després de gairebé una dècada al futbol professional i ho farà, ja obligat, a millorar la imatge que va oferir diumenge passat a Elda, on el millor que li va passar va ser perdré només per 2-1 davant l'Eldense. Superioritat blaugrana reflectida en les cròniques, en les ocasions dels resums però, sobretot, per un Pacheta notablement contrariat en sala de premsa. El segon gol de l'Eldense, obra de Sergi Guardiola, és un autèntic golàs que, a més, destapa les mancances d'un equip absolutament renovat, amb només Paco Peña i un ja-en-el-punt-de-mira Javi Portillo que continuen del darrer planter. Així les coses, els herculans tenen davant Huracán la seva primera final per no afegir més nervis a una afició que aquest curs serà encara més exigent amb un equip que vol convertir la seva etapa al futbol de bronze en una anècdota dintre d'uns anys.

HÉRCULES CF - HURACÁN CF
Jornada 2 - Diumenge, 31 d'agost - 19:00 hores
Estadio José Rico Pérez - Alacant
Àrbitre: Francisco Javier Navarro Fuentes (Múrcia).

Primer enfrontament històric entre Hércules i Huracán / Huracán mai ha perdut cap dels seus primers quatre partits de Lliga; la derrota més matinera va ser l'any passat, jornada 5, al camp del Villarreal B / l'Hércules no guanya com a local des del passat 9 de març (2-0 vs Alavés) / El porter d'Huracán, Paco Fernández, podria disputar el seu partit número 250 a Segona Divisió B / La penya Ráfaga Huracán organitza un bus per acompanyar l'equip al Rico Pérez / Entrades entre 10 i 25 euros per al públic general. 6 euros per als aficionats d'Huracán gràcies a un acord entre clubs.

La resta de la jornada

Divendres, 21:00 | Reus Deportiu - Cornellà
Franja televisiva extraordinària per la primera retransmissió d'Esport3 aquesta temporada.
Diumenge, 12:00 | Atlètic Balears - Olímpic
L'Atlètic inaugura les renovades instal·lacions de Malferit amb Carlos Rodríguez com a darrer fitxatge.
Diumenge, 17:00 | Olot - Espanyol B
Punt dolç el que van sumar garrotxins i pericos a la primera jornada. Als locals, sis jugadors amb passat blanc-i-blau (peça de Ràdio Olot).
Diumenge, 18:00 | Sant Andreu - Villarreal B
El Sant Andreu buscarà el segon triomf seguit per segon cop en més d'un any.
Diumenge, 18:30 | Badalona - Ilicitano
Amb les obres de Montigalà, el Camp Municipal de Pomar s'estrenarà abans a #2bg3.
Diumenge, 19:00 | Mestalla - Eldense
Escenari de Primera (Mestalla) per un Eldense que vuit anys després torna a viatjar pel bronze.
Diumenge, 20:00 | Alcoyano - Mallorca B
Després d'una mala pretemporada i un inici dolent, primera revàlida per a Óscar Cano.
Diumenge, 21:00 | Lleida Esp. - Zaragoza B
El punta blau, Juan Antonio Osado, podria jugar el seu partit 150 a Segona B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada