Etiquetes

13/8/14

Partit de presentació | CE l'Hospitalet 4-0 AE Prat

Galeria d'imatges | Quants cops hem tingut dinars o sopars de presentació amb els sogres i hem volgut causar bona impressió? Després, la cosa haurà anat millor o pitjor, però el dia que ens posem seriosos, que volem causar bona imatge a la nostra gent oferim la nostra millor cara. Sense sogres però amb socis, avui el Centre d'Esports l'Hospitalet ha derrotat l'AE Prat per un contundent 4-0 en el partit de presentació davant l'afició. Sense parlaments previs però amb fets, avui l'Hospi ha fet una altra passeta endavant en la seva preparació de cara a la Lliga i ha derrotat un Prat que té bon material per ser entre els favorits a fer playoff d'ascens a Tercera però que amb la seva proposta futbolística ha posat les coses fàcils a un Hospi ràpid, intens i millorat respecte a d'altres versions anteriors. Els de Kiko Ramírez n'han fet prou amb dos gols per part (han marcat José, Rubén Alcaraz, Valentín i Joel Méndez) però n'haguessin pogut ser un grapat més si no hagués estat per la gran actuació d'Èric Alcaraz (germà del migcampista riberenc) en una gran segona meitat. Bones sensacions que caldrà perllongar en el temps; almenys, de cara al darrer amistós que l'Hospi jugarà aquest diumenge a l'Estadi (19:00 hores) contra el Sant Andreu.

De partida, Kiko Ramírez ha disposat vuit dels onze homes que van ser titulars davant el Gavà a la Copa Catalunya. Sota pals, Craviotto ha iniciat el partit i ha assegut Oliver a la banqueta. A la zona ofensiva, Joel ha estat avui suplent en lloc d'Èric Via i Barrera ha estat titular en detriment de Rubén Carreras. Repartiment de minuts i màxima efectivitat d'un Hospi que gairebé n'ha fet prou amb dues aproximacions amb cara i ulls per desnivellar el marcador davant d'un rival que ha deixat jugar. L'1-0 ha arribat passats els primers vint minuts de partit quan José Rodríguez ha rematat amb el cap de forma magistral un servei de cantonada picat per José Ángel Bueno, tot demostrant que l'estratègia donarà punts a l'Hospi aquesta temporada (21'). L'Hospi s'ha trobat còmode sobre la gespa per bé que les incursions del visitant Carlitos han estat freqüents. Amb tot, l'Hospi ha eixamplat distàncies abans d'arribar al descans i ho ha fet amb un gran gol de Rubén Alcaraz, que com ja va fer a Terrassa ha batut el seu germà Èric amb un gran xut des de la frontal de l'àrea (37').

A la represa i amb els mateixos homes sobre la gespa, l'Hospi ha ampliat la diferència en una acció polèmica ja que Èric Alcaraz ha salvat una rematada de José però el rebuig l'ha aprofitat Valentín, en possible fora de joc, per batre el meta pratenc i establir el momentani 3-0 (49'). El carrussel de canvis (fins a nou n'ha fet l'Hospi) ha acabat desnivellant mès el partit. Canario ha gaudit de poc mès d'un quart d'hora de joc després d'entrenar-se ahir per primer cop amb els seus companys, que han perdonat diverses ocasions per marcar el quart gol del vespre, cas de les accions de què han gaudit Rubén Carreras, Agustín o Joel Méndez. I precisament l'ex de la Damm ha fet el quart i darrer gol del partit amb un bon xut des de la frontal de l'àrea que ha servit per batre Èric (79'). Algun aficionat demanava un cinquè gol que hauria pogut arribar en un mà a mà de Mario amb Èric (84'), si bé el Prat també hagués pogut anotar el gol de l'honor en una situació on Pedro Bilbao ha creuat massa un xut amb cama dreta (88').

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Oliver, 64'), Peque (Aleix Coch, 64'), Valentín (Carreras, 55'), Agustín (Hammouch, 74'), José, Alcaraz, Haro (Mario, 64'), Barrera (Luque, 55'), Morgado (Joel, 55') Bueno (Canario, 74') i Via (Lucas, 67').

AE PRAT: Eric, Martí, Alfonso, Eric Ruiz, Carrasco, Charly Ruiz, Carlitos, Carlos, Roland, Ferri i Guille. També han jugat: Cazorla, Molins, Pedro Bilbao, Fernando, Xavi Muñoz i Nacho.

Gols: 1-0 José (21'); 2-0 Alcaraz (37'); 3-0 Valentín (49'); 4-0 Joel (79').

Àrbitre: Navarro Pérez. Ha amonestat els locals Bueno (26') i Alcaraz (65').

Incidències: partit de presentació del Centre d'Esports l'Hospitalet 2014-2015 celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 300 espectadors. Cinquè partit de pretemporada. Sol a l'inici del partit I bona temperatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada