Etiquetes

9/8/14

Alberto Castaño 'Canario', nou jugador de l'Hospi

Un altre a la llista. Aquest dissabte hem pogut saber que el davanter castellà Alberto Castaño, conegut al món del futbol amb el sobrenom de Canario, jugarà la temporada vinent al Centre d'Esports l'Hospitalet després que la darrera temporada i mitja hagi defensat els colors de l'Espanyol B. D'aquesta manera es tanca una operació que duia oberta des de feia dies i que ajudarà a completar la parcel·la ofensiva d'un Hospi que ja compta amb 20 efectius en plantilla i que en els propers dies mirarà de tancar l'equip. Canario s'incorporarà a l'equip el proper dimarts, ja que després del partit de Copa Catalunya a Gavà l'equip gaudirà de festa aquest dilluns. Alberto Castaño Luís (Palència, 1989) és un davanter de no massa envergadura (175 centímetres d'alçada) però disposa d'una bona punta de velocitat i capacitat golejadora, tal com va demostrar l'any de la seva irrupció al Primer Equip del Palencia (2008-09) amb qui va marcar 11 gols i va aconseguir retornar a Segona Divisió B. El seu bon paper li va valer l'interès d'alguns equips de Primera Divisió, un interès que mai es va arribar a concretar. 

Després d'una mala experiència i poques oportunitats amb el tècnic Pepe Calvo, l'arribada de Calderé a la banqueta morada va significar el resorgiment de Canario, titular indiscutible amb el tècnic de Vila-rodona. Tot i això, la situació econòmica va conduir el Palencia al descens administratiu i posterior desaparició i Canario va començar la primera volta de la temporada 2012-2013 al Cristo Atlético de Palència, l'equip que d'alguna manera havia d'agafar el relleu de l'històric CF Palencia a la ciutat. Tres gols en una volta i fitxatge per l'Espanyol B, tot i que Canario no va debutar fins la 27a jornada, a Binissalem, i de la mà d'un Manolo Márquez que feia poques setmanes havia rellevat Raúl Longhi a la banqueta periquita. Tres gols en tres mesos van ser la carta de presentació d'un Canario que ha estat titular habitual tant amb Márquez com amb Sergio González la passada temporada. Un curs, el 2013-2014, en què Canario va disputar 34 partits amb l'Espanyol B i va marcar dos gols, als camps de Llagostera i Ontinyent.


1 comentari:

  1. En la temporada 2012-2013, jugó 7 partidos y metió un gol con el Palencia, antes de que desapareciera el club y fichara por el Cristo Atlético.

    ResponElimina