Etiquetes

29/8/14

#2bg3 | CF Reus Deportiu 2-0 UE Cornellà

Imatge: Esport3
El Reus Deportiu de Natxo González passarà, com a mínim, dues nits com a líder després d'obrir la jornada amb un còmode triomf per 2-0 davant d'un Cornellà que ha estat netament inferior als roig-i-negres, que per domini i ocasions haurien pogut fins i tot aconseguir un triomf més ampli. Al final, els reusencs n'han fet prou amb els primers gols de Marc Sellarès aquesta temporada per sumar la primera victòria d'una temporada en què voldran ser a la zona alta després de la inversió econòmica realitzada, amb la cirereta de l'arribada del davanter del Sabadell, Édgar Hernández, aquest mateix divendres.

Al Reus, tres canvis d'inici. Moyano, Colorado i Alex Guedes han estat titulars en detriment de Dinis, Folch (no convocats) i Fran Carbia (suplent). Al Cornellà, l'única novetat ha estat el canvi natural de Xemi per Joaquín. Els roig-i-negres han estat clars dominadors d'un inici del partit i en deu minuts ja s'havien apropat amb tímides rematades desviades d'Olmo (6') i Masqué (9'). La primera rematada a porteria ha arribat al pas pel minut 20, quan Marc Sellarès ha provat sort amb un xut ras des de la frontal que ha blocat Segovia (20'). L'ocasió més clara, però, ha estat pel Cornellà i ha arribat a la mitja hora de partit, quan una bona acció de pressió dels visitants ha generat una recuperació en atac que ha acabat amb un xut des de la frontal d'Óscar Muñoz que Édgar ha tret amb la mà esquerra (30'). Acte seguit, però, els de Natxo González s'han avançat al marcador amb una rematada fantàstica de Marc Sellarès després d'una gran centrada de Jorge Giménez des de la banda dreta (31'). El Reus traduïa el domini en avantatge, per bé que Álex Gallar buscaria l'empat en l'acció posterior amb un xut llunyà que Édgar refusava amb els punys (32'). D'aquí al final del primer acte, l'acció més destacable ha estat una rematada en pròpia porteria de Guedes que hauria pogut suposar l'empat visitant (40').

A la represa no hi ha hagut canvis en cap dels dos equips, tot i que el Cornellà ha pres el control de la pilota mentre el Reus buscava, ras i curt, robar pilota i caçar el rival a la contra. El primer intent dels homes de Jordi Roger ha estat un xut llunyà d'Àlex Gallar que ha marxat desviat (55'). Els reusencs, que passada la mitja de partit han fet entrar Muneta i Fran Carbia al camp, no han inquietat Segovia fins el minut 69, amb una centrada tancada precisament de Fran Carbia que Segovia ha tret amb problemes davant la presència de Sellarès. La resposta, ràpida del Cornellà, ha anat novament a càrrec de Gallar, que dins l'àrea ha rematat massa fluix a les mans d'Édgar Badia (72'). El Reus, però, ha sentenciat a un quart d'hora del final quan, novament Marc Sellarès, ha rematat una centrada lateral, en aquest cas d'Eliseu (76'). Era la sentència i el partit s'ha acabat pràcticament arran del segon gol dels tarragonins. D'aquí al final, Segovia ha salvat el tercer en un xut llunyà de Xisco (86').

FITXA TÈCNICA

CF REUS DEPORTIU: Édgar Badia, Eliseu, Ñoño, Moyano, Olmo, Colorado, Jaume Delgado, Jorge Giménez (Xisco Hernández, 73'), Alex Guedes (Fran Carbia, 63'), Masqué (Muneta, 63') i Sellarès.

UE CORNELLÀ: Segovia, Joel, Dani Martí, Borja, Israel (Arnau, 83'), Sergio Gómez (David, 83'), Pep Caballé (Joaquín, 53'), Xemi, Àlex Gallar, Boniquet i Óscar Muñoz.

Gols:1-0 Sellarès (31'); 2-0 Sellarès (76').

Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (Aragó). Ha amonestat els visitants Joel (5') i Pep Caballé (16').

Incidències: partit corresponent a la 2a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi Municipal de Reus. Partit retransmès per Esport3. Al Reus, Francis i Vítor han completat la convocatòria; al Cornellà ho han fet Íñigo i Pelegrí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada