Etiquetes

24/8/14

#2bg3 | Resum de la 1a jornada

#2bg3 | Vídeoresum


#2bg3 | Idees
Imatge: Lluc Martorell / Fútbol Balear
La temporada 2014-2015 va començar animada a #2bg3. En poc més d'un quart d'hora, els tres equips que jugaven dissabte com a locals ja s'havien avançat al marcador per bé que els seus oponents tampoc no van trigar massa a reaccionar. A Vila-real, José Naranjo va tenir l'honor d'agafar el relleu de Chumbi com a autor del primer gol de la nova temporada; l'andalús va avançar els de Paco López al minut 5, però el Reus no va trigar ni deu minuts a empatar després que Jaume Delgado rematés al fons de la xarxa una acció iniciada amb un servei de banda dels roig-i-negres. Villarreal B 1-1 Reus (Crònica Villarreal B / Crònica Reus Deportiu). A Torrent, dia d'estrena per un Huracán que debutava a San Gregorio i ho feia amb un partit poc habitual: amb gols. Luismi Loro va destapar el pot de les essències del gol i ja va fer el seu primer doblet: va avançar el seu equip davant d'un Atlètic Balears que només va poder marcar, de penal i per partida doble, mitjançant Nando Ramón. El segon gol, estèril, arribava després que Jesús Rubio fes el segon i que Loro sentenciés a deu minuts del final. Huracán 3-2 Atlètic Balears (Crònica Huracán / Crònica Atlètic).

Imatge: Ana Serrano / Fútbol Balear
A Elx, l'Hospi sumava una nova temporada sense guanyar el seu primer partit i queia derrotat per culpa de dos gols de Rubio, protagonista del partit. Ilicitano 2-1 l'Hospitalet. Diumenge al matí, cap dels quatre equips que jugava va voler ser el primer en quedar-se sense marcar i tots quatre van sucar. A Palma, el Mallorca B colpejava el Mestalla en dues ocasions: primer el killer Cedric Omoigui avançava els d'Olaizola abans que, ja a la segona meitat, el català Àlex López empatés el partit i que Iban Salvador tingués la mala fortuna de ser el primer expulsat de la temporada. Amb 10, els de Curro Torres cedirien el punt a costa de Gabri Izquier, autor del definitiu 2-1. Mallorca B 2-1 Mestalla (Crònica Mallorca B/ Crònica Mestalla). A Saragossa, en canvi, els d'Emilio Larraz capgiraven el gol inicial d'Antonio Bello a tocar del descans amb la diana d'Esnaider en l'acció immediatament posterior. Al minut de la represa, Kilian Grant faria el 2-1 definitiu. Zaragoza B 2-1 Alcoyano (Crònica Zaragoza B / Crònica Alcoyano).

Imatge: Sergio Morote / Hércules CF
Ja a la tarda, el Badalona de Manolo González ha començat de manera brillant la temporada amb un triomf per la mínima a Xàtiva. L'espluguenc Juanjo Prior ha estat l'autor de l'únic gol del partit. Olímpic 0-1 Badalona (Crònica Badalona). Les dues sorpreses, però, han arribat a Elda i a Tarragona, on dos dels candidats a l'ascens han perdut contra dos equips que, en principi, no haurien de ser rivals directes. Uns 4.000 espectadors han presenciat el triomf de l'Eldense sobre l'Hércules, cimentat en un ràpid doblet de Sergi Guardiola; el gol de penal de Fernando només ha servir per maquillar el marcador. Eldense 2-1 Hércules (Crònica Hércules). Per la seva banda, el Nàstic ha començat la Lliga igual que l'any passat, és a dir, amb una derrota al Nou Estadi. El Sant Andreu, curt d'efectius, n'ha fet prou amb un gol de Xavi Puerto a tocar del descans per aconseguir en una jornada les mateixes victòries a domicili que tota la temporada anterior. Nàstic 0-1 Sant Andreu (Crònica Nàstic / Crònica Sant Andreu).

Un dels partits més vibrants s'ha viscut a Sant Adrià, on l'Espanyol B i el Lleida Esportiu s'han repartit els punts. I això que, ben d'hora, Salva Chamorro ha trencat el partit amb dues dianes que han fet gran l'escletxa entre el filial i els d'Idiákez, que han acabat cedint dos punts per culpa, com no, d'un altre doblet. En aquest cas ha estat Adrià Carmona qui ha salvat un punt per un Espanyol B que continua sense perdre en un debut de Lliga com a local. Espanyol B 2-2 Lleida Esportiu (Crònica Espanyol / Crònica Lleida Esportiu). En el darrer partit de la jornada, el Cornellà no ha pogut aprofitar les seves ocasions i no ha passat de l'empat contra l'Olot en el seu debut al futbol de bronze. Cornellà 0-0 Olot (Crònica al Blog).

Huracán 3-2 Atlètic
Loro (2), Rubio / Nando (2)

Ilicitano 2-1 L'HOSPITALET
Rubio (2) / Haro
Villarreal B 1-1 Reus
Naranjo / Jaume Delgado
Mallorca B 2-1 Mestalla
Cedric, Izquier / Álex López
Zaragoza B 2-1 Alcoyano
Esnaider, Kilian / Bello
Olímpic 0-1 Badalona
Prior
Eldense 2-1 Hércules
Guardiola (2) / Fernando
Espanyol B 2-2 Lleida Esp.
Carmona (2) / Chamorro (2)
Nàstic 0-1 Sant Andreu
Puerto
Cornellà 0-0 Olot

#2bg3 | Propera jornada
Divendres, 21:00 | Reus Deportiu - Cornellà
Diumenge, 12:00 | Atlètic Balears - Olímpic
Diumenge, 17:00 | Olot - Espanyol B
Diumenge, 18:00 | Sant Andreu - Villarreal B
Diumenge, 18:30 | Badalona - Ilicitano
Diumenge, 19:00 | Hércules - Huracán
Diumenge, 19:00 | Mestalla - Eldense
Diumenge, 19:30 | L'HOSPITALET - NÀSTIC
Diumenge, 20:00 | Alcoyano - Mallorca B
Diumenge, 21:00 | Lleida Esportiu - Zaragoza B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada