17/8/14

Pretemporada | CE l'Hospitalet 2-2 UE Sant Andreu

Galeria d'imatges | S'han acabat les proves. L'Hospi i el Sant Andreu han empatat a dos gols en el seu darrer compromís d'aquesta pretemporada després d'un partit d'alternatives i en què l'efectivitat ha estat un dels punts forts de tots dos equips, que tot i trobar-se encara en ple rodatge han ofert un partit intens com mostren, per exemple, les set targetes grogues que ha mostrat Navarro Pérez aquesta tarda. L'Hospi, que ha disposat un onze amb algunes novetats en comparació amb el que va saltar a la gespa fa quatre dies contra el Prat, ha anat de menys a més tot i no gaudir de massa accions de gol clares (com el seu rival). Amb tot, la jove plantilla riberenca ha tornat a deixar detalls de qualitat que fan ser positiu de cara a un inici de Lliga dur en què els de Kiko Ramírez s'enfrontaran a Ilicitano, Nàstic i Sant Andreu abans de visitar Guijuelo a la Copa del Rei. La sorpresa de la tarda ha estat la presència i debut d'Alexander Mesa, "Nano", que ha debutat amb la samarreta de l'Hospi, ha gaudit de mitja hora de joc i tot i no haver entrenat amb els seus companys ja ha deixat entreveure què podem esperar d'ell. L'Hospi tornarà dimarts als entrenaments per fer la primera de les quatre sessions d'entrenament prèvies al debut a la Lliga, dissabte vinent, al camp de l'Elche Ilicitano.

D'inici, Aleix Coch ha estat titular per primer cop; el tarragoní ha fet parella a l'eix de la defensa amb Agustín i ha desplaçat José Rodríguez al lateral dret. Amb Haro reservat per molèsties, Rubén Carreras i Canario han estat titulars juntament amb un Miguel Ángel Luque que ja ha deixat enrere els seus problemes fisics. Partit intens en què l'Hospi ha apostat per la possessió i per les transicions ràpides tot aprofitant la velocitat d'homes com Èric Via o Rubén Carreras. Tot i això, el Sant Andreu ha colpejat primer, ben d'hora, després que Puerto rematés al fons de la xarxa una centrada de Nuha Marong (8'). El blanenc, que ha jugat tot el partit, ha estat un dels homes més destacats del conjunt de Piti Belmonte, que tampoc ha tornat a inquietar Craviotto per bé que han disposat d'alguna acció a pilota aturada per crear més perill. Així ho ha provat també l'Hospi, que ha gaudit de quatre serveis de cantonada que no ha pogut aprofitar però que ha aconseguir nivellar el partit en una acció d'estratègia. A tocar del descans, Miguel Ángel Luque ha estat més llest que ningú i ha enganyat Morales amb un xut de falta enganxat al pal del porter quan tothom s'esperava una centrada (42'). Gol de l'empat que, probablement, premiava la insistència ofensiva de l'Hospi.

Un Hospi que ha anat creixent amb el pas dels minuts per bé que no ha introduït cap canvi fins passada l'hora del partit (han entrat Peque, Barrera, Bueno, Joel i Nano). Més mobilitat, una marxa més i un nom propi: José Ángel Bueno. L'ex de la Pobla ha fet el 2-1 amb un autèntic golàs després d'una bona acció de Valentín, que ha assistit l'avui '23' de l'Hospi, qui amb un gran xut amb cama dreta des d'uns 30 metres ha superat Morales (66'). Abans, el Sant Andreu havia desaprofitat l'opció de marcar amb una rematada de Xavi Puerto que Craviotto ha enviat a córner (58'). El partit s'ha anat endurint i l'àrbitre, amb un criteri discutible a l'hora d'amonestar, no ha contribuït a calmar els ànims. Tot i gaudir d'apropaments a l'àrea, a l'Hospi li ha faltat rematada per sentenciar un partit que ha acabat igualant. I ho ha fet perquè el Sant Andreu ha empat a set minuts de final quan Nuha ha rematat a plaer, amb el cap, un servei de cantonada executat per Víctor Alonso (83'). 2-2, repartiment de sensacions i cap a casa. Els uns a pensar en l'Ilicitano i els altres, en el Nàstic.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, José (Peque, 62'), Valentín, Agustín, Aleix, Alcaraz (Barrera, 62'), Èric Via (Lucas, 68'), Canario (Bueno, 62'), Carreras (Joel, 62'), Luque (Iu, 74') i Morgado (Nano, 62').

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Jefferson, Viale, Azparren, Ton (Lucas, 46'), Ibon (Felipe, 76'), Xavi (Guzmán, 46'), Calderón (Murillo, 46'), Puerto (Victor, 67') i Nuha.

Gols: 0-1 Puerto (8'); 1-1 Luque (42'); 2-1 Bueno (66'); 2-2 Nuha (83').

Àrbitre: Navarro Pérez. Ha amonestat els locals Alcaraz (11'), Luque (44'), Iu (77') I Agustín (90') i els visitants Ibon (29'), Lucas (50') i Azparren (55').

Incidències: sisè partit de pretemporada de l'Hospi, celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 200 espectadors. Tarda assolellada i bona temperatura.