Etiquetes

24/8/14

#2bg3 | Cornellà 0-0 Olot

El Cornellà ha estat l'únic dels quatre ascendits a #2bg3 aquesta temporada que no ha guanyat el seu primer partit. No ha estat, però, per falta d'ocasions en un partit en què els de Jordi Roger han portat més perill sobre la porteria contrària que no pas un Olot que ha patit al darrere i que no ha tret profit de la gran qualitat que té quant a l'aspecte ofensiu. Com era d'esperar, els verds han sortit intensos i motivats, disposats a donar una alegria a la seva afició el dia del debut dels barcelonins a Segona Divisió B. Al minut 5, Xavi Boniquet ha donat el primer ensurt als olotins amb una centrada-xut que s'ha enverinat i ha picat el travesser abans de marxar fora (5'). L'Olot, que ha reclamat un penal, amb prou feines ha inquietat José Segovia, porter avui d'un Cornellà que ha buscat els xuts llunyans per fer mal. Tampoc ha estat la manera d'obrir la llauna, ja que Sergio Gómez ha vist com Wilfred evitava el gol (30'), mentre que Pep topava amb la defensa en una situació similar. L'única acció amb cara i ulls dels garrotxins ha anat a càrrec de l'exHospi David Corominas, amb una acció personal clàssica que no ha sabut resoldre a l'hora de rematar (44').

A la represa, tot i els intents inicials de l'Olot per revertir el domini del Cornellà, l'equip d'Arnau Sala tampoc no ha trobat camí expèdit a la porteria de Segovia. Això sí, Carlos Martínez ha desaprofitat la millor ocasió dels gironins després d'una assistència de Coro i de rematar, per poc, fregant la fusta de la meta local (57'). A partir d'aqui, i amb un Olot cada cop més cansat, el Cornellà s'ha fet amb el partit però la manca de definició ha penalitzat els de Jordi Roger, superiors en el global del partit. Un actiu Àlex Gallar ha provat sort amb un xut de rosca que ha marxat fora (60'), però l'ocasió més clara l'ha tinguda Arnau Tobella, que minuts abans havia substituït Gallar i que en un xut sense massa angle topava la mà de Wilfred, que enviava l'esfèrica al pal (84'). També Óscar Muñoz ha tingut una opció clara d'obrir la llauna, ja a tocar del minut 90: servei de falta executat per Arnau i rematada de cap de l'únic 9 pur del Cornellà que marxava fora per poc (88').


FITXA TÈCNICA

UE CORNELLÀ: Segovia, Joel, Dani Martí, Borja López, Israel, Gómez (David, 62'), Gallar (Arnau, 82'), Pep, Óscar Muñoz, Joaquín (Xemi, 62') i Boniquet.

UE OLOT: Wilfred, Canal, Canelada, Germán, Rojas, Héctor Simón, Carlos (Abel, 91'), Sielva, Uri Santos (Enric Gallego, 64'), David López (Mousa, 75'), i Corominas.

Àrbitre: Vicente Gil Coscolla (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Óscar Muñoz (2'), Segovia (31') i Gallar (74') i el visitant Rojas (77').

Incidències: partit corresponent a la 1a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 550 espectadors. Debut del Cornellà a Segona Divisió B. Als locals, Íñigo i Martí Tapia han completat la convocatòria; a l'Olot ho han fet Gianni i Argi.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada