Etiquetes

7/8/14

Futbol Base | Mercantil 0-0 Juvenil A

Imatge: Carles Palanca
El Juvenil A d'Ángel Berastain i Nando del Olmo continua amb la seva preparació i ahir va empatar sense gols al camp del Mercantil de Divisió d'Honor Juvenil en el seu tercer compromís de pretemporada. El passat cap de setmana, l'Hospi va perdre per 1-0 davant l'EF Mataró de Lliga Nacional i el Jàbac i Terrassa de Divisió d'Honor, en dos partits on els riberencs van mostrar una bona imatge tal com va manifestar el seu entrenador. Ahir, davant d'un rival de superior categoria i tot i el gruix de jugadors nous (Marc Casares va ser l'únic titular que ja hi era el passat curs), l'Hospi va seguir creixent. El proper compromís del Juvenil A, si no hi ha cap canvi, serà aquest diumenge (20:00) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l'Espanyol de Divisió d'Honor. Per a més informació sobre el partit d'ahir podeu consultar la crònica de Ràdio Sabadell.

FITXA TÈCNICA

CE MERCANTIL: Arnau, Rubió, Eudald, Israel, Iván Rodríguez, Caballero, Carlos, Palanca, Guillem, David i Peña.

JUVENIL A: Víctor, Castellanos, Ortí, Casares, Vera, Sergio, Jorcano, Kiku, Pau, Acke i Seydou. També van jugar: Albert, Heaven, Mario, Germán, Joel, Rubén Villanueva, Javi Eslava, Kevin, Cunillera, Iván Valero i Roger.

Àrbitre: Jordi Molina Fernández.

Incidències: tercer partit de pretemporada del Juvenil A del CE l'Hospitalet disputat al Municipal Arrahona-Merinals de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada