Etiquetes

3/8/14

Copa Catalunya | Santfeliuenc FC 0-0 CE l'Hospitalet (2-4 als penals)

Imatge: Santfeliuenc FC
Per cinquena ocasió consecutiva, l'Hospi va resoldre la seva eliminatòria de Copa Catalunya a la tanda de penals després que els 90 minuts reglamentaris acabessin en igualada. Diumenge a Sant Feliu, els de Kiko Ramírez no van passar de l'empat sense gols al camp del Santfeliuenc, que per segona temporada consecutiva jugarà a Tercera Divisió. A la tanda de penals, Carlos Craviotto va aturar dos penals i va classificar als riberencs per a la propera ronda, on s'enfrontarà al Gavà (diumenge 10 d'agost, 19:30 hores, la Bòbila). Per a més informació sobre aquest partit podeu veure la crònica de la web oficial del Santfeliuenc FC, així com una galeria de fotos del partit també a càrrec dels blanc-i-blaus i al Blog del Santfeliuenc.

FITXA TÈCNICA

SANTFELIUENC FC: Santi (Carlos, 46'), Nacho Ruiz (Matabosch, 67'), Cristian Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena (Toro, 74'), Bolaños, Maldonado (Dani Sánchez, 46'), Pacheco (Édgar, 46'), Iván Peralta i Cano (Unzué, 64').

CE L'HOSPITALET: Oliver (Craviotto, 46'), Peque, Valentín (Lucas del Campo, 73'), José Rodríguez, Agustín (Roger, 80'), Alcaraz, Barrera, David Haro (Joel, 46'), Morgado (Iu, 67'), Carreras (Èric Via, 61') i Yagüe (Mario, 71').

Penals: 2-4 a favor de l'Hospitalet.

Àrbitre: David Congost Larrosa (delegació de Sabadell). Va amonestar els locals Dani Ortiz (42') i Bolaños (58') i els visitants Alcaraz (35'), Peque (79') i Mario (90').

Incidències: partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta celebrat al Municipal les Grases de Sant Feliu de Llobregat davant d'aproximadament 500 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada