Etiquetes

5/8/15

Temps d'Històrics | CE l'Hospitalet - Montañesa - Martinenc (dijous, 18:00 hores)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CF MONTAÑESA - FC MARTINENC
Torneig d'Històrics, fase de grups | Dijous, 6 d'agost | 18:00 hores
Municipal del Guinardó (Barcelona)
Àrbitres: Rodríguez Enrique, Montoro Ferreiro i Carballo Vázquez.
Entrada: 10 euros (5 euros amb el carnet de soci de l'Hospi) / Abonament setmanal: 15 euros
Segueix el minut a minut a Twitter amb el hashtag #HospiLive o #Històrics15

Cinquè i sisè test de pretemporada per a un Centre d'Esports l'Hospitalet relativament necessitat. Els riberencs necessiten confiança i, sobretot, una bona actuació i una victòria per veure premiat el treball que fa tres setmanes i mitja que realitzen. Sempre és complicat engegar un projecte, més encara després d'una ruptura amb el passat (proper) com la que ha tingut lloc a l'Hospi, però cada cop és més habitual que al món del futbol les presses passin per damunt de la raó i que la necessitat de marcadors favorables, encara que el que hi hagi en joc sigui la Copa de la Galeta, vesteixin de neguit un període que en principi hauria de ser de plena tranquil·litat per sentar les bases d'un futur de garanties esportives (si mirem cap als despatxos, otro gallo cantaría, que diuen en castellà). Després d'entrenar dimarts i aquest matí, Cifuentes encara una nova setmana de treball amb l'ambició de fer un bon paper i passar a les semifinals d'un Torneig d'Històrics que l'Hospi mai no ha guanyat. El tècnic vallesà sap que no podrà comptar amb els lesionats Marc Vales i Lucas del Campo però d'altra banda guanyarà el concurs dels dos últims fitxatges, Miki Muñoz i Javi Pérez. D'altra banda, el tècnic riberenc espera poder comptar també amb Raúl Torres i Guillem Castell, que per culpa de les seves molèsties no han tingut continuïtat en els compromisos de pretemporada.

Imatge: BTV
El format de minipartit de 45 minuts de durada farà que l'Hospi no sàpiga fins pocs minuts abans de les 7 de la tarda contra qui jugarà el seu primer partit. El perdedor de l'enfrontament entre la Montañesa, de Tercera Divisió i l'amfitrió, el Martinenc de Primera Catalana s'enfrontarà als riberencs en el primer miniduel. Abans, com dèiem, derbi barceloní per començar a endreçar el destí d'aquest grup 4 del Torneig d'Històrics 2015. La condició de local dels diables vermells, però, no amaga el favoritisme de la Montañesa d'Antonio Escudero en aquest primer duel, ja que els de Nou Barris acumulen força més dies d'entrenament i estan més rodats. Tot i això, el balanç de pretemporada de la Monta ens deixa dues victòries a costa del Rubí (2-0) i del Juvenil de DH del Cornellà (1-3) i una derrota, a casa, contra el Sant Andreu a la Copa de Catalunya (1-2). Una 'casa' provisional, ja que l'equip s'exercitat al Municipal de Trinitat Vella degut al canvi de la cèlebre i tristament reconeguda malmesa gespa artificial del Municipal de Nou Barris. Escudero ha volgut donar continuïtat a la plantilla 2014-2015 amb 11 renovacions (continua l' #exHospi Pedro García) i ha reforçat l'equip  amb el retorn del porter Cócera o les incorporacions de Velillas (Martinenc) i de Pere Segarra (Terrassa).

El tercer equip en discòrdia és l'equip amfitrió del Torneig, un Futbol Club Martinenc que no va poder donar continuïtat al seu retorn a Tercera Divisió i que desgraciadament tornarà a competir a Primera Catalana. El grup 1 (amb equips gironins, barcelonins i andorrans -bé, només un-) acollirà els del Guinardó, que segueixen dirigits des de la banqueta per un Agustín Vacas que va prendre el relleu a Manel Moya ja ben entrada la segona volta. L'extècnic del Prat ha hagut de dibuixar una plantilla pràcticament nova, amb només quatre renovacions (també segueix l' #exHospi Carles Carulla) i amb baixes importants (i lògiques pel descens de categoria) com les de Velillas, Elhadji, Pitu, Pacheco o Marc Masip. Encara amb cinc sis fitxes per omplir, el Martinenc ha mirat a Tercera però sobretot a Catalana per completar una plantilla nova de trinca, amb moltes cares de noves, que haurà de treballar de valent per arribar a un punt òptim de forma el proper 12 de setembre amb motiu de l'estrena a la Lliga al camp del Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada