Etiquetes

11/8/15

Intercanvi de papers | Hospi 0-0 Santboià i Hospi 0-0 Prat


-> L'Hospi disputarà el partit pel tercer i quart lloc després que el primer triangular de la Copa Baix Llobregat hagi acabat en empat i que un sorteig decidís la classificació final (Santboià finalista, Hospi segon i Prat tercer).
-> El porter Andrés Díez (Girona), flamant fitxatge riberenc, debuta amb l'Hospi en el minipartit contra el Santboià.
-> ESCOLTA Martí Cifuentes després del doble empat sense gols davant Santboià i Prat.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospitalet 0-0 Santboià.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospitalet 0-0 Prat.


Serà demà dimecres quan l'Hospi conegui el seu darrer rival d'aquesta intensa pretemporada. Els riberencs han debutat avui a la Copa Baix Llobregat amb un doble empat sense gols davant el Santboià i el Prat i jugaran dissabte pel tercer i quart lloc, després que el 0-0 entre els altres dos rivals conduís l'organització a celebrar un sorteig per determinar les posicions finals. En dos partits ben diferents, l'Hospi ha mostrat una bona imatge en línies generals: sòlid en defensa, només el desencert en la rematada ha privat els de Cifuentes derrotar el Santboià en el primer partit. Contra el Prat, davant d'un rival dur i bregat, els riberencs han competit en un partit que s'ha acabat escalfant amb l'expulsió d'Aleix Coch com a nota negativa i amb el penal aturat a Víctor Ibáñez com a marca positiva. 

Partit 1 | FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Andrés, Sierra, Èric Via (Castell, 31'), Medina, Savall, Aks, Miki Martínez, Raúl Torres, Carreras (Pagès, 31'), Ruibal i Roy.

FC SANTBOIÀ: Jaume Albert, Dani, Acosta, Kilian, Álex Ruiz, Carlos, Sergio López, Luís, Raúl Cortezón, Buba i Joel.

Gols: sense gols

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero. No ha mostrat cap targeta.

Incidències: primer partit del triangular corresponent al grup 1 de la Copa Baix Llobregat, celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 250 espectadors.

El futbol mai deixa de sorprendre i algunes situacions, per irreals que puguin semblar, acaben superades per la realitat. Avui l'Hospi ha començat un partit amb un porter que, 45 minuts, ja estava oficialment fitxat (anunciat pel Girona, club d'origen). Un dia així només podia acabar en un surrealista sorteig per decidir qui jugava cada partit de la jornada de dissabte. I així s'entén que l'Hospi, que ha mostrat una bona imatge contra el Santboià, hagi tancat els primers 45 minuts sense perforar la porteria d'un Jaume Albert que al minut 15 s'erigia en protagonista per salvar un mà a mà davant de Raúl Torres. Després, el desencert ofensiu dels riberencs ha anat minvant les opcions de victòria: Miki Martínez amb un xut llunyà (21'), Ruibal amb una bona acció que la defensa ha tret sota pals (23'), novament Raúl Torres des de la distància (33') o dues opcions del francès Roy Odiaka (36' i 44') han estat arguments suficients com per fer que els riberencs s'emportessin el partit. També és cert que els de Juan Camilo han tingut un parell de bones ocasions per marcar, però Andrés ha reaccionat bé a la brillant acció personal de Buba (41') i al xut de falta d'Acosta (42'). El 0-0 final conduïa el partit a la tanda de penals per decidir el guanyador i perdedor, una tanda en què el riberenc Raúl Torres erraria l'única pena màxima de les sis que es llançarien.

Partit 2 | FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor Ibáñez, Dani Fernández, Castell, Aleix, David Medina, Miki Muñoz, Ton Alcover, Javi Pérez, Guzmán, Puerto i Ruibal.

AE PRAT: Dani, Albarrán, Aitor, Ricarte, Fede, Puchi, Javi Lara, Collado, Nacho, Ignacio i Sascha.

Gols: sense gols

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Ha amonestat els riberencs Dani Fernández (32'), Ton Alcover (33'), Javi Pérez (37'), David Medina (41') i Aleix (45') i el potablava Collado (31'). Ha expulsat Aleix amb vermella directa (45').

Incidències: segon partit del triangular corresponent al grup 1 de la Copa Baix Llobregat, celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 200 espectadors.

Si el primer minipartit enfrontava l'Hospi amb un Primera Catalana, la segona prova proposava un Tercera com el Prat. Els potablava, que ja havien sotmès els riberencs a la Copa Catalunya fa pocs dies, han plantejat un partit dur i intens, un matx que els de Cifuentes han sabut interpretar bé, tot i l'intercanvi de cops (quant a ocasions però també pel que fa a faltes). Els de Dólera han començat amb força i en dotze minuts ja havien gaudit de dues bones opcions mitjançant Sascha (8') i Puchi (12'), però ha estat l'Hospi qui ha respost amb més perill gràcies a un dels futbolistes més destacats de l'estiu, Javi Pérez, que ha fet tremolar el travesser amb un xut llunyà que ha acabat fora (16'). El valencià, com fa dos dies contra el Granollers, ha tornat a actuar en posició més avançada, per darrere d'un Ruibal que ha batallat amb els centrals pratencs. Els potablava han gaudit de la millor ocasió en un penal que Víctor ha aturat a Ignacio Rosillo (25'). A partir d'aleshores, les ocasions han brillat per la seva absència i el partit s'ha endurit: Fernández Morillo ha mostrat sis grogues en 13 minuts i ha acabat expulsant Aleix per una picabaralla amb un rival. Amb l'empat inicial, calia tornar a recórrer a una tanda de penals que en aquest cas ha guanyat l'Hospi pel penal que Víctor li ha aturat a Nacho. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada