Etiquetes

19/8/15

Els precedents de l'Hospi-Villarreal B

El de diumenge (19:00 hores) serà el cinquè enfrontament entre el Centre d'Esports l'Hospitalet i el Villarreal CF B a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Fins ara, el balanç és molt favorable als riberencs actuant com a local, ja que han guanyat els quatre partits disputats fins ara. L'any 2007-08, estrena amb un triomf per la mínima (1-0); el curs 2012-2013, més gols però triomf igualment exigu (2-1); fa dos cursos, victòria al descompte amb remuntada inclosa (3-2) i l'any passat, un 2-0 que servia per inaugurar la casella de victòries riberenques. En resum, 4 victòries de l'Hospi en quatre partits, 8 gols de l'Hospi i 3 dels groguets. A continuació, recordem tots aquests partits.

Temporada 2014-2015 | CE l'Hospitalet 2-0 Villarreal CF B
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia


Temporada 2013-2014 | CE l'Hospitalet 3-2 Villarreal CF B
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia


La temporada passada, la primera victòria sobre la gespa va haver d'esperar 10 (!) jornades. Era el dia que Kiko Ramírez debutava a la banqueta de l'Hospi a l'Estadi. Després d'empatar a Elx, l'Hospi estava obligat a derrotar el Villarreal B per no complicar-se (més) la vida. I poc va trigar a fer-ho (a complicar-se-la, és clar). Golàs de falta de Juanto passat el quart d'hora per deixar glaçada la parròquia local. A la represa, tot i els intents, serien els castellonencs els qui ampliarien distàncies amb un altre gran gol, ara d'Edison Flores. Pintaven bastos amb el 0-2 però la millor versió èpica de l'Hospi, la de la porteria de l'hospital i les segones parts de rauxa va tornar a aparèixer. I ho va fer, en gran part, gràcies a Pirulo, autor d'un 1-2 immediat al gol visitant. L'Hospi va insistir un i altre cop, més encara quan Cámara va ser expulsat a 10 minuts del final. El premi va arribar al minut 89, amb el segon gol del gadità i l'empat... provisional. Perquè al descompte, com l'any anterior, David Haro resolia una jugada ofensiva de l'Hospi per fer pujar el 3-2 al marcador. Per dur el deliri a l'Estadi. Per respirar. Per fi.

Temporada 2012-2013 | CE l'Hospitalet 2-1 Villarreal CF B
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia


En una setmana de somni, de 9 punts de 9, Sergio Cirio apareixia al temps de descompte per reviure l'èpic final de feia uns mesos contra l'Andorra i donar als de Miguel Álvarez dos punts vitals en la lluita pel campionat. En un partit complicat, dens, davant d'un Villarreal B que tot i uns números pobres a domicili va plantar cara als riberencs. Bacari avançava l'Hospi a l'hora de partit però els groguets, que ja havien avisat amb un llançament de falta al pal, van empatar mitjançant Juanto, que transformava un penal per mans de Valentín. L'eufòria es desfermaria a l'afegit, amb la resolució a sang freda del killer #2bg3 del curs passat, Ciriogol.

Temporada 2007-2008 - L'Hospitalet 1-0 Villarreal B

El primer duel entre riberencs i groguets va tenir un important component emotiu, ja que suposava el retorn de Juan Carlos Oliva a l'Hospitalet pocs mesos després de la inoblidable temporada 2006-07. Dirigia un Villarreal B que feia poques setmanes havia destituït qui anys després seria entrenador riberenc, Ángel Pedraza. L'Hospi de Roura necessitava guanyar per no caure en zona de descens i ho va aconseguir gràcies a un gol de Thaer Bawab, actual jugador de Gaz Metan romanès i que contra el Villarreal B va marcar un dels dos gols oficials que va fer amb la samarreta riberenca. De fet, els tres golejadors riberencs contra el Villarreal B juguen, curiosament, en lligues estrangeres ara mateix: Cirio a Austràlia, Bacari a Bulgària i Thaer a Romania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada