Etiquetes

16/8/15

S'han acabat les proves | UE Cornellà 0-1 CE l'Hospitalet

-> L'Hospi guanya el Cornellà (0-1) amb gol de David López i tanca la pretemporada en creixement però amb força marge de millora.
-> ESCOLTA Martí Cifuentes, tècnic riberenc
-> GALERIA D'IMATGES del Cornellà 0-1 l'Hospitalet

FITXA TÈCNICA

UE CORNELLÀ: Toni, Joel, Marc, Pelegrí, Lucas, Antonio, Gómez, Ahmed, Lauren, Xemi i Bartu. També han jugat: Pere, Dan Coll, Borja, Joel Sánchez, Enzo, Dani Martí i Víctor.

CE L'HOSPITALET: Víctor (Andrés, 46'), Sierra (Dani Fernández, 63'), Èric Via (Bigas, 46'), Medina, Savall, Miki Muñoz (Castell, 63'), Ton Alcover, Raúl Torres (Javi Pérez, 56'), Guzmán (David López, 56'), Carreras i Ruibal (Puerto, 56').

Gol: 0-1 David López (78').

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez. Ha amonestat els locals Pelegrí (21') i Joel (44') i els visitants Èric Via (24') i Javi Pérez (90').

Incidències: partit pel tercer i quart lloc corresponent a la Copa Baix Llobregat disputat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 250 espectadors. Tarda lletja i fresca, plujosa... d'aquelles de pel·lícula de terror, vaja.

A partir de dimarts ja anirà de debò. Més encara, volem dir. L'Hospi s'ha estat preparant durant cinc setmanes per encarar amb les màximes garanties possibles el tram inicial d'un Campionat que serà llarg i dur. Com sempre, és clar. Els homes de Martí Cifuentes han posat fi a la pretemporada aquest dissabte, tot guanyant a Cornellà per la mínima (0-1) en un matx que ha estat un reflex fidel de tot aquest període de treball per als riberencs: bon joc a la primera meitat, arribada sense encert a la rematada i segona meitat més fluixa, amb un tram final on l'equip ha patit per mantenir un triomf basat en un gol d'oportunisme de David López en una de les poques arribades de l'Hospi al segon temps. Tot i no presentar l'onze de gala, el Cornellà ha plantat batalla en un partit dur que ha servit als riberencs per posar-se alerta de cara al proper cap de setmana. Coses a millorar, n'hi ha. Jugadors per fitxar, també. Però poc a poc l'equip va agafant el to. Amb paciència, amb tranquil·litat i amb bons aliments. Per cert, el Gavà s'ha endut el trofeu a casa després de guanyar la final al Santboià per 5 gols a 2.

El partit d'avui ha estat una mena d'assaig general del que ens podríem trobar diumenge vinent (19:00 hores) a l'Estadi contra el Villarreal B. En clau Hospi, és clar. Els riberencs han format amb un onze inicial que ben bé podria ser el de partida contra el filial groguet amb la salvetat d'Aleix Coch, que avui no ha estat disponible per sanció. La resta, perfectament titular d'avui en set, ha realitzat una primera part d'empenta, amb bon futbol en ocasions i amb ambició. Ha mancat el de tot l'estiu: encert de cara a gol. Des dels primers compassos els de Cifuentes s'han erigit dominadors del partit fins al punt que en qüestió d'un quart d'hora ha han tingut tres bones opcions per marcar: una bona acció personal de Carreras ha acabat en una rematada massa alta (3'), Ruibal ha provat sort amb una vaselina que ha marxat fora per poc (10') i Raúl Torres, des de la frontal, ha obligat Toni a refusar el perill (15'). El Cornellà no s'ha apropat massa als dominis d'un Víctor que ha resolt bé l´únic xut a porta dels verds, a càrrec de Bartu (19'). El pas dels minuts ha comportat un enduriment del joc que l'àrbitre no ha sabut tallar tot i les patacades que s'han anat emportant Carreras, Ton Alcover o Ruibal. Precisament el jove davanter riberenc, referència ofensiva amb la baixa de Boris i mentre no arriba l'altre punta, ha estat un dels més destacats, però en la seva millor ocasió ha topat amb el pit de Toni Casamayor (29'). Just un minut abans, l'àrbitre havia anul·lat (correctament) un gol a Guzmán per fora de joc.

A la represa, el carrussel de canvis al Cornellà ha estat indicutatiu d'una ritme de partit cada cop més lent, d'un matx on cada cop passaven menys coses fins al punt que els canvis a l'Hospi i la pluja han estat el més destacable. Bé, i el debut d'un David Bigas que ha estrenat participació al carril esquerre riberenc en substitució de l'avui capità de l'Hospi, Èric Via. Ben poques ocasions en un segon temps passat per aigua i on la primera ocasió riberenca l'ha generada el Cornellà, quan Borja López ha estat a punt de sorprendre un Toni que ha reaccionat a temps per enviar la pilota a córner (60'); en l'acció següent, Miki Muñoz ha rematat de cap per sobre del travesser. No ha estat fins el darrer quart d'hora que hem vist l'únic gol del partit: centrada de Xavi Puerto des de l'esquerra, el central del Cornellà rellisca i habilita David López, que només ha hagut d'empènyer la pilota per superar Toni, fer el seu segon gol amb la samarreta de l'Hospi i situar el 0-1 al marcador (78'). Només aleshores ha reaccionat un Cornellà que ha buscat amb insistència el gol però ni Dani Martí (81') ni Bartu (83') han trobat el camí del gol.