Etiquetes

23/8/15

Groguis | CE l'Hospitalet 1-3 Villarreal CF B

-> Un Hospi excessivament tendre al darrer cau clarament contra el Villarreal B (1-3) i dibuixa l'enèssim inici de Lliga negatiu.
-> La gran segona part de David López, un dels pocs aspectes positius d'un equip amb molt camp per recórrer i que entrat massa tard al partit davant d'un enorme rival.
-> L'Hospi feia sis anys i mig que no perdia a casa per més d'un gol de diferència (0-2 vs Blanes, març de 2009), gairebé el mateix temps que feia que no encaixava tres gols com a local en Lliga (3-3 vs Vilanova, abril de 2009).
-> ESCOLTA la roda de premsa de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Paco López, entrenador del Villarreal B.
-> COMUNICAT dels mitjans que seguim el CE l'Hospitalet.


FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor, Sierra, Bigas, Aleix, Savall (David López, 24'), Medina (Miki Muñoz, 73'), Guzmán, Ton Alcover (Ruibal, 73'), Puerto, Raúl Torres i Carreras.

VILLARREAL CF B: Aitor, Felipe (Javi Jiménez, 65'), Carlos Julio, Marcos Mauro, Dan Ojog (Larrea, 77'), Anton, Iván Alejo, Rodrigo, Fran Sol, Carlos Martínez i Alfonso (Leo, 87').

Gols: 0-1 Felipe (10'); 0-2 Fran Sol (23'); 1-2 David López (80'); 1-3 Alfonso (85').

Àrbitre: Miguel Ángel Sánchez Vila (Navarra). Ha amonestat el local Puerto, Carreras i Aleix i els visitants Marcos Mauro, Felipe, Javi Jiménez i Anton.

Incidències: partit corresponent a la jornada 1 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet de 300 espectadors. Tarda assolellada però un pèl més fresca a la segona graderia que a la gespa. A l'Hospi, Javi Pérez i Andrés han completat la convocatòria; al Villarreal B ho han fet Franco i Ander.

"El que comença malament...". Millor no acabem la frase perquè això és molt llarg i perquè encara queden 37 jornades per posar ordre al desgavell que hem viscut a l'Estadi. L'Hospi ha perdut per 1 gol a 3 amb un excel·lent Villarreal B que, fins i tot, hauria pogut golejar els riberencs si haguessin forçat més la màquina o, simplement, s'haguessin mostrat un xic més encertats al davant. Des dels primers compassos ja s'ha vist que el filial groguet duia una marxa més que els riberencs, força desnortats durant una primera meitat on el millor que ha passat ha estat marxar, únicament, amb el 0-2 al marcador. No han acompanyat ni l'encert propi ni la sort (lesió de Savall, un altre central), per bé que els de Cifuentes han reaccionat al segon temps de la mà d'un David López que ha estat, de llarg, el millor de l'equip. El granollerí ha ficat l'Hospi dins el partit amb un golàs de falta però l'esperança ha durat tot just cinc minuts, els que ha trigat el Villarreal a fer el tercer i definitiu gol, una diana que deixa l'Hospi en darrera posició. El millor, però, és que l'aspecte esportiu sí que té solució.

Tot i que en un principi podíem pensar que Aitor Ruibal seria la referència d'atacant en el debut de Lliga, finalment Cifuentes ha optat per l'experiència de Xavi Puerto amb Raúl Torres, Carreras i Guzmán d'escuders però precisament ha estat un filial el que ha mostrat a l'Hospi la realitat de la Segona B: qui la fot primer, té molt de guanyat. I el primer a clavar-la ha estat Felipe Alfonso, que ha creuat un xut que Víctor Ibáñez no ha pogut aturar (10'). Lluny de reaccionar a l'Hospi li ha costat molt generar joc i amb prou feines s'ha apropat a la porteria d'un Aitor que ha viscut uns primers 45 minuts de joc massa tranquils. Molta més activitat hi ha hagut, desgraciadament, a la porteria local: al pas pel minut 22 Fran Sol, ha rebut massa fàcil i ha resolt perfectament per fer un 0-2 que glaçava encara més l'afició riberenca, encara prou nombrosa si tenim en compte que el club encara no ha engegat la campanya de socis que va prometre fa un mes a l'assemblea. Qui sí ha fet mèrits per fer el tercer gol han estat els de Paco López, amb un Alfonso que després de marejar el seu marcador ha topat amb Víctor, que ha enviat l'esfèric a córner (31'). A tot això, la sort ja havia girat l'esquena als riberencs en forma de lesió: Savall ha hagut d'abandonar el camp just després del 0-2 i l'entrada de David López ha obligat Cifuentes a modificar la línia defensiva movent Sierra a l'eix i Guzmán al lateral dret.

David López ha estat l'home revulsiu al segon temps, tot i que per desgràcia no ha estat decisiu per aconseguir un resultat positiu. Seves han estat gran part de les accions ofensives d'un Hospi que ha millorat al segon temps, per bé que el filial hauria pogut sentenciar als primers compassos amb una canonada d'Alfonso Pedraza que ha picat el pal dret riberenc (52'); Carlos Julio també ha provat sort amb un xut llunyà i fins i tot Sierra hauria pogut eixamplar el drama amb un autogol que afortunadament no ha acabat entrant. Superar l'hora de partit ha comportat un canvi de dinàmica dirigit, com apuntàvem, per un David López que ha generat la jugada que ha acabat amb la rematada alta de Raúl Torres (59'). El Villarreal B també ha tingut la seva quota d'infortuni en forma de lesió: l'afectat ha estat Felipe, el tercer lateral dret groguet afectat per una lesió, en aquest cas al genoll i pendent de proves que en determinin l'abast. El partit s'ha animat a deu minuts del final, quan David López ha fet l'1-2 després d'un llançament de falta magistral amb cama esquerra que el granollerí ha clavat per tot l'escaire (80'). Tot i escurçar distàncies, l'esperança ha durat ben poc ja que Alfonso ha sentenciat el matx amb una acció personal on ha trobat massa facilitats de la defensa local (85'). Amb el partit mort, el joc s'ha convertit en una bogeria sense control que hauria pogut acabar en l'1-4 de Fran Sol, que Víctor ha evitat providencialment, o en el 2-3 de Xavi Puerto, que ha enviat la seva rematada fora després d'una nova acció personal de David López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada