Etiquetes

31/8/15

#2BG3 | Xifres i lletres - J2

12.423 espectadors de mitjana als camps de Segona Divisió B aquesta temporada. L'Alcoyano-Hércules, amb uns 2.900 espectadors a la graderia del Collao, va ser el partit de la jornada que va registrar una entrada millor. L'altra cara de la moneda va ser la Ciutat Esportiva de Bunyol on van citar-se menys de 400 espectadors per veure el duel entre dos ascendits: l'Atlético Levante 2-0 Llosetense. Només el Sabadell i el Barcelona B van donar xifres oficials d'assistència (la primera jornada van ser Pobla i Olot els que van anunciar la xifra d'assistents). La xifra d'aquesta jornada suposa un augment d'uns 1.600 espectadors respecte la primera jornada.

13 anys fa del darrer cop que el CE L'HOSPITALET va aconseguir guanyar algun dels dos primers partits de Lliga a Segona Divisió B. La temporada 2002-2003 i sota la batuta de José Antonio García Escribano els riberencs van empatar en el seu debut al camp del Palamós (1-1) i van derrotar el Reus Deportiu a l'Estadi (1-0). Des d'aleshores el màxim de punts que han sumat els riberencs després de les dues primeres jornades són dos punts fruit de dos empats: temporada 2006-2007 i 2012-2013. També hi ha l'excepció de la temporada 2013-2014 con el 2-2 inicial al camp del Mestalla es va convertir en un 0-3 final a favor de l'Hospi gràcies a l'alineació indeguda de Mario Arques amb el filial valencianista.

144 partits ha trigat David Haro a ser expulsat per primer cop a Segona Divisió B. L'extrem de l'Ametlla del Vallès va veure ahir contra l'Espanyol B dues grogues, la segona poc després d'haver fer el tercer i darrer gols dels roig-i-negres. Segons l'acta, el vallesà va veure la primera groga per agafar un rival i impedir el seu avanç (53') i la segona per jugar la pilota amb el braç i mirar de treure'n profit per marcar (78'). Tot i jugar el darrer tram del partit en inferioritat, els reusencs van guanyar el filial perico per 3-1 i sumen quatre punts. La mala notícia per a David Haro és que diumenge (19:00 hores) no podrà enfrontar-se al seu exequip, l'Hospi. No va ser l'únic ex futbolista de l'Hospi expulsat aquesta jornada, ja que Iban Salvador va veure la vermella directe al Mestalla 1-1 Huracán quan només duia sis minuts sobre la gespa de l'Antonio Puchades.

7 futbolistes han estat capaços de fer dos gols en aquestes dues primeres jornades. Si el passat cap de setmana el migcampista de l'Eldense Antonio Cañadas era l'únic a marcar un doblet, en aquesta segona jornada dos futbolistes catalans han marcat per partida doble i han col·laborat a donar tres punts als seus equips; dissabte Carlos Martínez feia els dos gols del seu equip, el Villarreal B, davant el seu ex equip, la UE Olot. Un dia després era el davanter del Reus Deportiu Édgar Hernández qui estrenava compte golejador amb dos gols contra l'Espanyol B. D'altra banda, quatre futbolistes més van fer un gol i són els únics que han marcat en ambdues jornades: Dalmau (Espanyol B), Dani Martí (Cornellà), Pol Roigé (Sabadell) i Chando (Atlètic Balears).

450 partits a Segona B. És la xifra de partits a la qual van arribar aquest cap de setmana dues autèntiques institucions del futbol de bronze i que durant algunes temporades han compartit vestidor a Manises i a Torrent. Dissabte el migcampista d'Huracán Luís San Julián va celebrar el seu partit 450 a Segona B just el dia que feia 17 anys del seu debut amb la samarreta del València Mestalla al camp del Benidorm (2-1). Des d'aquell agost de 1998 Luís San Julián Rodrigo (València, 1979) ha defensat les samarretes del filial valencianista, Hércules, Algeciras, Terrassa FC, Racing de Ferrol, Gandia i Huracán Valencia, amb el qual viu la seva quarta temporada i amb el qual ja ha disputat 103 partits. Ahir diumenge, en canvi, va ser el torn de la 'bomba', del biscaí Javi Navarro, que també va assolir la xifra de 450 partits a la categoria de bronze amb el regust amarg de la derrota del seu Olímpic a Sabadell (1-0). Javier Navarro Muñoz (Santurtzi, 1980) va debutar el 22 d'octubre de 2000 al camp del Polideportivo Ejido quan era jugador del Cádiz CF i des d'aleshores ha jugat al Palencia, Novelda, Benidorm, Ceuta, Ponferradina i Huracán Valencia, on va coincidir amb San Julián durant tres anys i últim club pel que ha passat el davanter basc abans de fitxar per l'Olímpic aquest estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada