Etiquetes

7/8/15

A semis! | Hospi 3-0 Martinenc i Hospi 1-0 Montañesa

Imatge: Àngel Garreta
-> ESCOLTA les declaracions de Martí Cifuentes després del passi a semifinals.
-> ESCOLTA les impressions de Xavi Puerto després de la doble victòria als Històrics.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospitalet 3-0 Martinenc a càrrec d'Àngel Garreta.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospitalet 1-0 Montañesa a càrrec d'Àngel Garreta.
-> ESCOLTA els entrenadors Agustín Vacas (Martinenc) i Antonio Escudero (Montañesa).


El Centre d'Esports l'Hospitalet s'ha reinvidicat aquesta tarda a base de gols per trencar la mala ratxa de resultats en aquesta pretemporada i, de retruc, per aconseguir el passi a la semifinals del Torneig d'Històrics que aquest dissabte (20:00 hores, Guinardó) enfrontarà als nois de Martí Cifuentes i la Unió Esportiva de Sants. L'Hospi no ha tingut massa problemes per derrotar el Martinenc de Primera Catalana al primer minipartit (3-0); la feina l'ha rematada posteriorment en vèncer la Montañesa de Tercera Divisió amb un gol de penal de David López. Imatge millorada i debut de Javi Pérez amb la samarreta de la franja vermella; el migcampista valencià, a més, ha estat escollit com a millor jugador de la jornada pel Comitè de Premsa del Torneig.

Imatge: Àngel Garreta
Partit 2 | FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Javi Martínez, Sierra, Èric Via, Aleix Coch, Castell, Miki Martínez, Javi Pérez, Carreras, Ruibal, Puerto i Boris.

FC MARTINENC: Álvaro, Martí Ramos, Diego, Pau, Ayllón, Xavi Pérez, Álex, Édgar, Arranz (Ferri, 28'), Ángel i Casillas (Xavi Puerto, 28').

Gols: 1-0 Javi Pérez (7'); 2-0 Carreras (15'); 3-0 Ruibal (40').

Àrbitre: Montoro Ferreiro. Ha amonestat el riberenc Aleix (42') i el martinenc Ferri (32').

Incidències: segon partit del triangular corresponent al grup 4 del Torneig d'Històrics celebrat al Municipal del Guinardó davant de gairebé 500 espectadors.

Ho necessitava l'equip, però també l'afició i el club. L'Hospi encara no havia guanyat i un Martinenc molt més curt de preparació que els riberencs s'ha convertit en la víctima ideal per sumar el primer triomf de l'estiu. Ha calgut poc més que encert per, en tan sols 45 minuts, vèncer un rival de Primera Catalana que ja havia perdut el minipartit inaugural contra la Monta per 1-0. Els riberencs s'han posat a fer feina ben aviat, amb una estrena fantàstica de Javi Pérez; el valencià ha deixat anar un xut creuat, ben potent, davant del qual Álvaro, porter martinenc, no ha pogut fer res. Els de Cifuentes s'han trobat excessivament còmodes sobre la gespa i vuit minuts després Rubén Carreras ha resolt tranquil·lament una bona acció personal, amb una resolució semblant a la del gol de Javi Pérez (15'). L'Hospi ha mantingut el domini davant d'un Martinenc inofensiu: Boris ha gaudit de dues bones ocasions de gol (18' i 22') mentre que Javi Martínez només ha hagut d'intervenir (i de forma fantàstica) per enviar a córner un gran xut de Casillas (20'). Hi ha hagut, però, temps per a un tercer gol de connexió verda: centrada de Xavi Puerto, pentina Boris i rematada al fons de la xarxa d'Aitor Ruibal (42').

Imatge: Àngel Garreta
Partit 3 | FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor Ibáñez, Dani Fernández, Aks, David Medina, Savall, Ton Alcover, Miki Muñoz, David López, Guzmán, Raúl Torres i Roy Odiaka.

CF MONTAÑESA: Tato, José Santos (Toni Pérez, 25'), Dowi, Alberto García, Aleix, Rubén, Uri Escabrós, Roldán, Dani Sánchez, Velillas i Insa-Ba.

Gol: 1-0 David López (7').

Àrbitre: Rodríguez Enrique. Ha mostrat groga al riberenc Víctor Ibáñez (30') i als barcelonins Roldán (25'), Insa-Ba (30') i Uri Escabrós (42').

Incidències: tercer partit del triangular corresponent al grup 4 del Torneig d'Històrics celebrat al Municipal del Guinardó davant de gairebé 400 espectadors.

El 3-0 contra el Martinenc facilitava les coses a l'Hospi, que sabia que en feia prou amb un empat per passar a les semifinals. Lluny de conformar-se, i tot i que la Monta els ha posat les coses més difícils, els de Cifuentes s'han emportat el partit gràcies a un gol de penal de David López, l'executor d'una clara pena màxima assenyalada arran d'una falta d'Alberto a Iván Guzmán dins l'àrea dels de Nou Barris. Els d'Escudero, però, no s'han rendit i han buscat la porteria de Víctor amb certa insistència. De fet, la Montañesa ha fet tres pals... amb només dues rematades: al minut 13 un córner servit per Aleix Dalmau picava el travesser abans de marxar fora i una estona més tard era Velillas qui deixava anar una gardela des de la frontal que picava novament el travesser, marxava cap amunt i tornava a picar el pal. Màgic, gairebé (30'). L'Hospi no ha tingut massa activitat ofensiva en aquest segon compromís, en què ha format amb un onze totalment diferent al de l'enfrontament contra el Martinenc. Sí que ha tingut opcions (més encara) la Monta, concretament amb un xut massa creuat de Toni Pérez Torán que ha marxat fora (38').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada