Etiquetes

31/8/15

Costa | Lleida Esportiu 2-0 CE l'Hospitalet

-> L'Hospi perd justament a Lleida (2-0), continua sense puntuar tot i experimentar una lleugera millora en el seu joc.
-> L'efectivitat dels blaus i la poca presència ofensiva dels riberencs condemnen els de Cifuentes a set dies més com a fanalet vermell.
-> Segona part de bojos amb un penal aturat per Víctor Ibáñez, una expulsió per banda i el gol de la sentència del Lleida Esportiu en un terreny de joc en condicions lamentables.
-> ESCOLTA la roda de premsa de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA d'Imanol Idiákez, entrenador del Lleida Esportiu.
-> GALERIA DE FOTOS del Lleida Esportiu 2-0 l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

LLEIDA ESPORTIU: Iván Crespo, Ekhi, Toño, Pau Bosch, Óscar Rubio, Raúl Fuster, Albistegi, Marc Martínez, Colinas (Mia Guasch, 80'), Óscar Vega (Doncel, 69') i Diego Suárez (Manu Onwu, 86').

CE L'HOSPITALET: Víctor, Sierra, Bigas, Aleix, Medina, Miki Muñoz, Ton Alcover, Raúl Torres (Puerto, 65'), Guzmán (Castell, 65'), David López (Javi Pérez, 69') i Ruibal.

Gols: 1-0 Toño (27'); 2-0 Albistegi (73').

Àrbitre: Álvaro Moreno Aragón (Madrid). Ha amonestat el local Colinas (51') i els visitants Medina, Ruibal, Sierra, Ton Alcover, Miki Muñoz i Aleix.

Incidències: partit corresponent a la 2a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Camp d'Esports de Lleida davant d'uns 1.500 espectadors. Presència d'aficionats riberencs a la tribuna i també al gol sud. Gespa en molt mal estat. L'hem trepitjada per tal de comprovar-ho.


Des que l'Hospi va retornar a Segona B el mes de juny de 2010 que els riberencs han estat incapaços de guanyar cap dels dos primers partits de Lliga. Ni amb Pedraza, ni amb Vinyals, ni amb Miguel Álvarez, ni amb Martín Posse, ni amb Kiko Ramírez. Ni tampoc amb Martí Cifuentes. Sis temporades d'inicis manifestament millorables que, tanmateix, no amaguen una certa sensació de preocupació en allò que d'alguna manera podríem anomenar 'entorn' del Centre d'Esports l'Hospitalet. Avui l'Hospi ha estat menys inferior al rival mentre la sort no li ha girat l'esquena: a partir del gol del Lleida Esportiu, però, els riberencs s'han desdibuixat i llevat d'alguns passatges del segon temps, especialment després que els locals es quedessin amb 10 homes i abans que Bigas veiés la segona groga per una acció infantil i que Víctor fallés el penal. A partir d'aquí mitja hora de bogeria i més cor que cap que han detonat en una segona derrota consecutiva que sense ser alarmant sí que reivindica les mancances d'un equip que tindrà aquest dilluns la darrera oportunitat de reduir-les a la mínima expressió (o el que es pugui) amb el darrer dia de mercat d'hivern. De moment, ja sabem que Dani Fernández serà el 21è element; el lateral dret tindrà fitxa amb el Primer Equip després d'entrenar-s'hi durant el darrer mes.

La baixa per lesió de Guillem Savall obligava Cifuentes a fer canvis: Medina ha fet parella a l'eix de la defensa amb Aleix, Miki Muñoz ha ocupat el lloc del maresmenc al doble pivot i en la parcel·la ofensiva David López ha vist premiat el seu bon paper contra el Villarreal B i Ruibal s'ha convertit en referència ofensiva de l'Hospi; Rubén Carreras i Puerto, suplents, han estat els damnificats. L'Hospi ha fet uns primers 10 minuts prou bons però això, a Segona B, és clarament insuficient. El balanç ofensiu s'ha reduït pràcticament a una rematada tova de Guzmán (4') i a una centrada del mateix futbolista que no ha trobat rematador (18'). Als d'Idiákez els ha costat, entrar al partit, però un cop ho han fet han demostrat per què tornen a ser favorits per al playoff. Un xut de Marc Martínez i tres serveis de cantonada han estat els 'quarts' dels locals abans de la primera campanada: córner botat per Raúl Fuster que Toño, amb el cap, ha enviat al fons de la xarxa (27'). La cosa hauria estat pitjor si Óscar Rubio no hagués enviat al Segre una rematada franca quan ho tenia tot de cara per fer més grossa la ferida riberenca (30'). També hi ha hagut temps per a la polèmica, amb un possible penal dins l'àrea riberenca i en una caiguda de Raúl Torres quan ja encarava Crespo. En tots dos casos, però, Moreno Aragó s'ha fet l'orni.

Tot això sobre una superfície de joc tètrica, indigna d'un partit de futbol de Segona B. L'estat de la gespa ha empitjorat en un segon temps que ens ha presentat un Hospi amb més intenció. Ruibal ha estat a punt de marcar després d'una bona acció personal (53'), per bé que Diego Suárez també ha acariciat el gol a l'àrea contrària (59') un parell de minuts abans que Marc Martínez fos expulsat per dues grogues en cinc minuts. La superioritat numèrica li ha durat quatre minuts, a l'Hospi: els que ha trigat Sierra a cometre penal just abans que David Bigas, segons l'acta, fes malbé el punt de penal amb el peu... quan ja tenia una groga al sarró (63'). Víctor salvava la papereta amb una magnífica aturada al xut de Raúl Fuster (63') i el partit, acte seguit, entraria dins el descontrol absolut. Cifuentes faria entrar Castell, Puerto i Javi Pérez per refrescar un equip que, tot i provar-ho sense sort, va acabar pagant l'encert local. Al minut 73 una falta picada per Fuster i desviada per la tanca queia als peus d'Albistegi, que batia Víctor Ibáñez i sentenciava el partit. Només al tram final l'Hospi tornaria a trepitjar la zona defensiva dels del Segrià, primer amb un xut de falta de Ton Alcover que Crespo enviava a córner (86') però, sobretot, amb una rematada als núvols d'un Xavi Puerto que ja s'havia plantat tot sol davant el meta santanderí del Lleida Esportiu (92'). Epíleg desencertat en un partit de regust clarament amarg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada