Etiquetes

27/1/14

Resum de la 23a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 23a jornada


Detalls #2bg3 | 23a jornada

Joan Agustí, feliç per la victòria del 'seu' Olot. Imatge: UE Olot
Com María Lapiedra en un dels seus millors dies. Així s'hauran menjat els calçots els jugadors, tècnics, directius i aficionats de la Unió Esportiva Olot després que Carlos Martínez fes l'únic gol del partit a dos minuts del final per batre el líder, l'Atlètic Balears. Desè gol del protagonista de la #LligaCarlos de tercera.cat (nerviosos estem per saber-ne el desenllaç) que trenca la ratxa de 12 jornades sense guanyar dels olotins. Primer triomf d'Arnau Sala en quatre partits com a tècnic dels garrotxins, que agafen aire abans de visitar Ontinyent la propera setmana. Una derrota en cinc partits és el balanç de l'Olot. Per contra, l'Atlètic continua sense guanyar en aquest 2014; dos empats, dues derrotes i tan sols un gol a favor per als de Nico López, que passen pel sotrac més important d'aquest curs. Quarta derrota del curs i, curiosament, totes quatre contra equips que en aquell moment ocupaven la segona meitat de la classificació (Levante B 20è, Hospi 14è, Mestalla 12è i Olot 18è). Tercera derrota en gespa natural (2 victòries i 4 empats). En cas d'empat a final de temporada, l'Atlètic s'emporta l'average (2-1).

El Llagostera recupera la primera plaça. Imatge: Isaac Navarra
El nou líder és el Llagostera. Bé, això de nou és una manera de parlar, ja que els gironins recuperen una plaça que van ocupar durant nou jornades. Avui els de Carrillo s'han carregat un Prat que torna a distanciar-se de la salvació tot i avançar-se al marcador amb un gol de penal de l'exllagosterenc Àlex Granell. Però com ahir va demostrar Mendoza, aquesta és una jornada de doblets i el petit canari Álex Cruz no ha volgut faltar a la festa: gol abans del descans i un altre després per capgirar el partit i fer arribar els blaugrana als 45 punts. Estrena golejadora d'Álex Cruz que serveix per guanyar quatre jornades després. El Prat no guanya fora des de la tercera jornada a Reus però enllaça dues jornades marcant per tercer cop aquesta temporada. Primer cop en un Llagostera-Prat en categoria nacional on un dels dos equips fa més d'un gol (queda fora de la dada el 2-3 de Copa, evidentment). No caldrà, però l'average particular se l'emporta el Llagostera (2-1).

Contrast. Imatge: Sergio Sanz
Qui entra de nou en zona de playoff és el Villarreal B després de golejar per 0-3 el Constància. Dèiem que era jornada de doblets i Juan Cámara ha obert el manual del Nou Camp per establir un 0-2 a favor dels groguets que ha acabat de segellar Juanto amb el 0-3 definitiu. El davanter ieclà ja ha marcat nou gols aquesta temporada i aconsegueix marcar per quarta jornada consecutiva; és el primer jugador que ho aconsegueix a #2bg3 enguany. Amb 18 gols encaixats, el Constància cau en descens un altre cop. És el sisè partit en què els de Joan Esteva encaixen tres gols, quart com a locals i tercer que perden per 0-3 (Mestalla i Llagostera, anteriorment). Segona derrota consecutiva contra el Villarreal B (0-1 el curs passat). El filial groguet no feia tres gols a domicili des de setembre de 2010 (2-3 a Girona). El 0-3 és el triomf més ampli des de l'1-5 a Ponferrada (també el setembre de 2010). El filial groguet mai ha perdut a les Illes Balears en tota la seva història (7 victòries i 4 empats). Poc probable, però en cas d'empat el Villarreal B s'enduu l'average particular (6-1).

Sergio León sentencia Huracán. Imatge: Diario Franjiverde
En un dels duels de la jornada, l'Elche Ilicitano ha passat per sobre d'Huracán en una segona part en què han arribat tots els gols. 3-0 final a favor dels de Vicente Mir, que gairebé igualen el 4-0 de l'anada que permet als valencians mantenir l'average particular. El primer local l'ha fet l'huracà Fali en pròpia porta; no és nova, la situació, ja que l'ex del Levante B ja va fer-se un gol a Magaluf contra l'Atlètic Balears. Després, ha aparegut Sergio León per anotar un altre doblet, arribar als 5 gols aquesta temporada i certificar el segon triomf consecutiu de l'Ilicitano al Díez Iborra. Lapidària del tècnic local que recull Diario Franjiverde a colació de l'arribada de Jorge Araújo: "Eso pregúntaselo mejor al club, yo que sé. Yo no he pedido a Araújo. Es un futbolista que seguramente puede aportarnos muchas cosas. Yo no he pedido nada". Huracán veu frenada la seva ratxa de quatre jornades sense perdre i torna a sortir de la zona de playoff després de dues setmanes d'estada. Els d'Alonso son el sisè equip més amonestat, el cinquè amb més penals en contra assenyalats i el que ha rebut més expulsions.

Els dos tècnics, expulsats al Nàstic-Sant Andreu. Imatge: Nàstic
Per la seva banda, el Sant Andreu ha enllaçat la segona sortida seguida sumant (o sense perdre), davant d'un equip amb un pressupost molt més gran. Coses del rei de l'empat: dotzena igualada del Nàstic de Vicente Moreno, que ja fa 11 jornades que no perd i que es manté invicte al Nou Estadi des de setembre. Avui, doble donut en un partit que sembla haver registrat força ocasions dels tarragonins i que ha acabat destacant per les expulsions de tots dos tècnics arran d'una picabaralla a uns deu minuts del final: ni Moreno ni Salinas s'haurien de seure, doncs, davant l'Hospi i el Reus, respectivament. Els grana, que són un dels cinc equips que menys partits han perdut (quatre), anunciaven la incorporació d'Adri Cuevas, un jugador que fins ara era al Córdoba i que, curiosament, va coincidir amb Moreno al Xerez. Mentre el Sant Andreu també busca reforçar-se, la ratxa sense guanyar lluny del Narcís Sala continua: 21 partits -més d'un any- sense guanyar (8 empats i 13 derrotes). Això sí, separats per 6 punts a la classificació, en cas d'empat final l'average particular és per als de Salinas (1-0).

Els exHospi Biel Medina i Osado mantenen la ratxa. Imatge: Jorge Ramírez
Gol de Mata, porteria a zero de Pau Torres i nova jornada sense perdre. Guió que han vist un i altre cop a Lleida i que aquesta tarda s’ha repetit a Bunyol. Els de Toni Seligrat derrotaven el Levante B per 0-1 amb diana del punta madrileny, que arriba als 10 gols aquesta temporada. Amb el d’avui, el Lleida Esportiu iguala el rècord de partits sense perdre de tota la seva història, establert el curs passat en 15 jornades. Tercera victòria consecutiva a domicili dels lleidatans, que amb 40 punts no entren en zona noble per una simple qüestió de diferència de gols amb Alcoyano i Villarreal B. Tercer cop aquesta temporada que els granota encadenen dues derrotes consecutives, un fet que provoca viure en descens per segona jornada consecutiva. El porter llevantinista Leandro ha encaixat gol en 10 dels últims 11 partits que ha disputat. La diferència de gols particular serà favorable al Lleida Esportiu (4-0).

Ben poc va durar l'alegria dels ontinyentins. Imatge: Toni Tortosa
Qui manté la tercera posició és l’Alcoyano, gràcies a la remuntada que ha aconseguit aquesta tarda al Collao davant l’Ontinyent. I és el 4-1 definitiu no defineix com ha anat un partit en què els de Lema s’han avançat amb el segon gol de Mauro Melo aquesta temporada. Primer gol que rebia l’Alcoyano a casa en una primera meitat i, és clar, els de Porras s’han enfadat. Han marxat al descans amb 3-1 gràcies als gols de Bello, Nacho Rodríguez (estrena a la Lliga) i Javi Rubio (gol de l’ex); ja al segon temps, Rayco ha sentenciat amb el quart i últim gol de l’Alcoyano, que amb un +16 de diferència de gols se situa a cinc punts del liderat i amb un partit pendent, el que jugarà aquest dimecres a Lleida (partidàs). L’Ontinyent només ha deixat la porta a zero en tres dels 23 partits que ha jugat i així es fa difícil pensar en una permanencia que ara és a tres punts. Els valencians han rebut gol en les últimes 14 sortides lluny del Clariano. Diferència de gols particular a favor de l’Alcoyano (4-1).

Pugna sense premi a Reus. Imatge: Gerard Reyes / CF Reus Deportiu
El duel per evitar la depressió ha acabat amb un trist 0-0. Repartiment de punts i no gols entre Reus i Espanyol B, que continuen sense conèixer la victòria en aquesta segona volta. Els d’Emili Vicente sumen el primer punt en aquesta segona part del Campionat, frenen la ratxa de quatre derrotes consecutives però allarguen la dinàmica sense guanyar fins als 6 partits (2 punts de 18 possibles). Proper rival, un Sant Andreu que viu a només dos punts dels reusencs, que no guanyen a casa des de finals d’octubre (i el proper en viatjar-hi és l’Hospi…). Els pericos no guanyen ni amb Sergio González de tècnic; l’estrena de l’hospitalenc puposa el primer empat a domicili en tota la temporada, però ja són 9 els partits que el filial blanc-i-blau acumula sense guanyar. Diferència de gols particular, aquesta sí important, favorable a l’Espanyol B (2-0).

Imatge: Pablo Orts
Arrencava la jornada aquest dissabte amb l'ampli triomf de l'Olímpic per 0-3 a Paterna. Ampli i sorprenent, ja que al descans el Mestalla ja perdia per 0-3 per culpa de tres gols d'estratègia. El tercer, de Samu, significava el segon del manxec en aquest Campionat; abans, Mendoza havia marcat dos gols per primer cop en la seva carrera a Segona B, els dos primers gols d'aquest curs. Triomf amb porteria a zero que permet a Francis assolir els 1.101 minuts sense encaixar cap gol a #2bg3, però que apropa l'Olímpic a la zona noble amb el partit pendent per jugar aquest dimecres a Sant Adrià (19:00 hores). A més, els d'Aparicio mantenen la bona línia contra els filials: 4 victòries i 1 empat aquesta temporada. Per la seva banda, el Mestalla suma la seva segona derrota en aquesta segona volta, primera desfeta en dos mesos a l'Antonio Puchades. Tercer cop que els d'Estévez perden un partit a casa amb 3 gols en contra (1 d'ells, als despatxos, contra l'Hospi). Goal average favorable a l'Olímpic per un clar 5-0.

Mestalla 0-3 Olímpic
Mendoza 20', 23'; Samu 36'
Badalona 0-0 L'HOSPITALET
Constància 0-3 Villarreal B

Cámara 21', 60'; Juanto 69'
Ilicitano 3-0 Huracán
Fali 57'pp; Sergio León 81'pen, 84'
Llagostera 2-1 Prat
Àlex Cruz 41', 54' / Granell 29'pen
Nàstic 0-0 Sant Andreu
Olot 1-0 Atlètic Balears

Carlos 88'
Alcoyano 4-1 Ontinyent
Bello 14', Nacho Rodríguez 20', Javi Rubio 31', Rayco 72' / Mauro Melo 7'
Levante B 0-1 Lleida Esportiu
Mata 30'
Reus Deportiu 0-0 Espanyol B

Classificació #2bg3 | 23a jornada

Propera jornada #2bg3 | 24a jornada

Dissabte, 1 de febrer
17:30 Huracán-Villarreal B

Diumenge, 2 de febrer
12:00 Atlètic Balears-Badalona
12:00 Espanyol B-Llagostera
12:00 L'HOSPITALET-Nàstic
12:00 Mestalla-Constància
12:00 Prat-Levante B
12:00 Sant Andreu-Reus
16:30 Olímpic-Alcoyano
17:00 Lleida Esportiu-Ilicitano
17:00 Ontinyent-Olot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada