Etiquetes

26/1/14

Futbol Base | Mercantil 1-1 Juvenil A

El Centre d'Esports l'Hospitalet ha sumat un bon punt aquest dissabte al camp del líder, el Mercantil. Tot i no cedir davant d'un rival directe, el cert és que per joc i ocasions l'equip d'Ángel Berastain i Nando del Olmo hagués pogut marxar de Sabadell amb tres punts al sac, especialment arran de l'expulsió d'un jugador local, situació que ha deixat tocats els vallesans durant una bona estona. Abans, bona primera meitat riberenca i cop dur en una acció d'estratègia. Després, una segona meitat plena d'alternatives hauria pogut desnivellar la balança a favor de qualsevol equip, tot i que l'empat final permet als de Pablo Becerril mantenir l'average particular i la distància de cinc punts amb l'Hospi, que esperarà l'ensopegada del Lleida Esportiu al camp del Figueres.

Un partit que començava intens. Terreny de joc de dimensions reduïdes i poca llum que ha impedit veure, d'inici, un partit amb massa alternatives. L'Hospi ha dut el pes del partit i seves han estat les millors ocasions del primer acte, malgrat que aquestes han trigat a arribar. Les dues opcions més clares han estat de Ricard i d'Iván García. El primer ha desaprofitar una bona posició de rematada i ha enviat el seu xut per sobre del travesser, mentre que l'extrem ha desaprofitar un bon mà a mà davant Carlos Avilés, que ha salvat el gol amb una bona intervenció. El Mercantil ha estat més aviat discret en la parcel·la ofensiva. Ordre i contundència, sobretot arran dels cinc gols rebuts a Cornellà, per un Mercantil que ha aprofitat un embolic dins l'àrea riberenca per fer l'1-0. Passaven pocs minuts de la mitja hora de partit quan Santi ha enviat la bola al fons de la xarxa en una acció en què l'Hospi ha demanat mans d'un atacant vallesà (34').

Amb l'entrada al camp de Sergi Monsó i de David Pérez, l'Hospi ha guanyat consistència i presència en el joc aeri. El domini s'ha acabat transformant en gol; l'empat arribava en una situació similar a la de l'1-0, en una acció a pilota aturada que, després d'un embolic, Joan Cunillera enviava al fons de la xarxa (57'). De fet, un parell de minuts abans Ricard havia acariciat l'empat amb una rematada de cap. Minuts frenètics, ja que dos minuts després el Mercantil s'ha quedat amb 10 per la justa expulsió de Santi arran d'una dura entrada sobre Monsó, que ha hagut d'abandonar el camp per lesió (59'). Durant 20 minuts, els riberencs han tingut el rival tancat al seu camp i primer Marc Saña i després Xavi Muñoz han fet treballar el porter Carlos, que en tots dos casos ha sabut allunyar el perill. També s'ha lluït Juan Carlos traient un xut de Max Marcet. Al final, tot i la inferioritat numèrica el Mercantil ha apretat i en serveis de cantonada o llançaments de falta encara ha gaudit d'alguna opció de perill que, per sort, no han transformat.

FITXA TÈCNICA

CE Mercantil: Carlos, Santi, Aparicio, Raid, Montero, Esteban, Max Marcet, Albert, Dani Caballero, Adrián Romero (Iván Rodríguez, 71') i Enric.

Juvenil A: Juan Carlos, Marc López, Nolla, Dan Korman, Casares, Negro, Cunillera, Codina (David Pérez, 54'), Ricard, Xavi Muñoz (Planas, 87') i Iván García (Monsó, 46' (Marc Saña, 67')).

Gols: 1-0 Santi (34'); 1-1 Cunillera (57').

Àrbitre: Óscar Sánchez Arias. Ha amonestat el local Esteban i els visitants Codina, Ricard i Casares. Ha expulsat el jugador del Mercantil, Santi, per doble amonestació (59').

Incidències: partit corresponent a la 19a jornada del Campionat del grup 7 de Lliga Nacional celebrat al Poliesportiu Arrahona-Merinals de Sabadell davant d'uns 250 espectadors. Tarda fresca i humida amb bon ambient i aficionats riberencs a la graderia. També s'hi van deixat veure el coordinador del futbol base riberenc, Lolo Alonso i l'encarregat de material del Primer Equip, Diego Ávila. A l'Hospi, Kevin Ruiz va completar la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada