Etiquetes

26/1/14

Llàstima | CF Badalona 0-0 CE l'Hospitalet

D'ençà que l'Hospi va guanyar al camp del Prat, la sensació personal és que es podrien haver guanyat 9 dels 10 darrers partits. Per joc, ocasions i sensacions, només l'1-3 d'Ontinyent enganya sobre el que es va veure sobre el terreny de joc. A banda de l'accident contra el Constància, els empats a darrera hora a Sant Andreu i a Alcoi van significar perdre quatre valuosos punts. Avui, més que perdre'ls, l'Hospi ha deixat escapar una oportunitat de sumar més d'un punt a Badalona. Els de Kiko Ramírez han estat, en línies generals, superior. Millors que el Badalona en moltes fases del partit, el porter local Marcos ha estat el millor dels escapaulats, especialment en una primera meitat en què l'Hospi ha acabat maleïnt l'enorme moment de forma d'un dels grans metes a #2bg3. També Craviotto ha tingut la seva quota de protagonisme positiu a tocar d'un descans que ha canviat les tornes de cara a la represa. Només l'expulsió de Fran Grima ha tornat a situar l'Hospi com a clar dominador, però no ha estat el millor dia cara a porteria. Sensacions contraposades amb un empat que caldrà fer bo diumenge en un partit 'tremendo' contra un Nàstic amb urgències esportives i institucionals. Alerta.

La baixa de darrera hora d'Aridai ha fet canviar els plans de Ramírez, que ha ubicat Akinsola a la banda i ha situat Canario, amb llibertat, per darrere de Carreño. De nou, bon partit de Canario, que cada cop demostra estar més en forma. També tornava a l'onze Manel, tot aprofitant la baixa per sanció de Provencio. Inici intens d'un Hospi que ha tancat el Badalona al seu terreny de joc i que ha gaudit de les tres primers opcions, força clares, per obrir el marcador. Però avui s'ha topat amb un Marcos excel·lent. Primer ha estat Bebo, que ha provat fortuna amb un xut des de l'interior de l'àrea gran que el meta escapulat ha enviat a córner (5'); després, Canario ha maleït el seu excompany en un xut creuat que ha obligar el porter local a treure una gran mà per enviar la bola a córner (7'). Ni aixi ni en accions combinades ha pogut marcar l'Hospi: incorporació a l'atac d'un soberbi Moyano, deixada de Carreño a la frontal i rematada de Canario que atura Marcos (20'). El Badalona amb prou feines creuava el mig del camp, però la pilota aturada donaria sentit a l'ofensiva escapulada.

El seu màxim golejador, Abraham, posaria a prova Craviotto amb un bon llanáment de falta amb cama dreta que el porter riberenc enviava a córner (25'). Ben actiu també ha estat el juvenil Carracedo, que ho ha intentat amb una acció individual que ha finalitzat sense èxit (33'). Doble intent de nou de l'Hospi i noves aparicions de Marcos: primer després d'un bon detall de qualitat de Bebo que creuava el seu xut i feia que el porter local fes servir el peu esquerre per fer l'aturada d'handbol del partit (36'); als 41 minuts, era Canario qui ho intentava des de la frontal, però de nou un malson anomenat Marcos evitava el gol. Però si el Badalona té un bon porter, l'Hospi en té un d'enorme. Pocs com Craviotto haurien pogut salvar de forma consecutiva dues rematades tan clares com les d'Abraham i, sobretot, la rematada de cap de Lolo aprofitant el refús. Excels (44'). I encara n'hi hauria una altra abans del descans: a l'altra àrea, Marcos volava de nou per refusar a córner un bon llançament de falta de Canario (45'). 0-0 sense més explicació més que dos porterassos.

La decoració ha canviat a la represa amb un Badalona que ha gaudit de més presència en terreny de joc riberenc. De fet, els escapulats han tingut en les botes de Lolo una bona opció per avançar-se a l'electrònic. Dos minuts després d'iniciar-se el segon temps, el sevillà s'ha plantat sol davant Craviotto però ha disparat massa fluix (i en posició dubtosa) (47'). Poc després, era Joaquín qui perdonava el gol després d'una bona acció i posterior centrada de Fran Grima (54'). Dues accions que han estat excepció, ja que a partir de l'hora del partit l'Hospi ha recuperar el control del matx. Aleshores ha estat Manel Gómez qui ha perdonat el 0-1 en dues ocasions: primer, el capi de l'Hospi ha rematat de volea un servei de cantonada picat al segon pal (58'). Molt més clara ha estat l'altra: Manel s'ha quedat sol davant Marcos i ha rematat malament, amb efecte canviat (73'). 

Acte seguit, Fran Grima ha estat expulsat amb vermella per una entrada tèrbola i innecesària sobre Iban Salvador, que havia acabat d'entrar al camp i que ha acabat estampat contra la tanca (74'). Amb un home menys, Piti Belmonte ha preferit valorar el punt i assumir riscos mínims davant d'un Hospi que monopolitzat el control d'aquí al final del partit. L'entrada de Quintillà i Mousa aportaria més refresc que no pas canvis en el joc d'un Hospi que provaria fortuna amb xuts llunyans, ja que la defensa badalonina es mostraria contundent per tallar qualsevol rematada riberenca. Quintillà ho intentava sense fortuna en dues accions gairebé consecutives (81' i 84') i Canario buscaria culminar el seu gran partit amb un xut amb cama esquerra des de la frontal, però el seu punt de mira no trobaria l'objectiu dels tres pals rivals (91'). 

FITXA TÈCNICA 

CF BADALONA: Marcos, Fran Grima, Bermudo, Cárdenas, Joan Castillo, Sergio Gómez (Lázaro, 80') Puigollers (Ferrón, 76'), Joaquín, Carracedo (Boniquet, 69'), Lolo i Abraham. 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Viale (Mousa, 82'), Moyano, Manel (Quintillà, 78'), Pol, Canario, Akinsola (Iban Salvador, 71'), David Haro i Carreño. 

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (Tenerife). Ha amonestat el local Joan Castillo (87') i Ferrón (92') i el visitant Pol (6'). Ha expulsat el local Fran Grima (74') amb vermella directa. 

Incidències: partit corresponent a la 23a jornada del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Camp del Centenari davant d'uns 400 espectadors. Matí assolellat i molt bona temperatura a Badalona. Tots dos presidents han presenciat el partit des de la llotja. A l'Hospi, Hammouch i Álex Sánchez han completat la convocatòria; al Badalona, ho han fet Cócera i Moha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada