Etiquetes

13/1/14

#2bg3 | Olímpic 2-0 Ontinyent

Galeria d'imatges | El futbol és curiós. Entre d'altres moltes coses, és clar. L'arribada de Nino Lema al Clariano havia revitalitzat de forma sorprenent un Ontinyent que va derrotar el Prat (1-3) i l'Espanyol B (3-1) abans de rebre l'Hospitalet. Els riberencs van frenar en sec els valencians, en un partit que l'Onti podria haver anar guanyant per 3-0 a la mitja hora i que va acabar perdent per 1-3. Des d'aleshores, el desert: derrota contra l'Atlètic, empat contra el Constància i ahir, nova derrota a Xàtiva. I encara amb sensacions pitjors que la simple derrota: és que el 2-0 de l'Olímpic encara va semblar curt vistes les ocasions dels uns i la manca d'intensitat / competitivitat dels altres. L'Olímpic, a la seva, suma 31 punts i torna a igualar l'Hospi a la classificació. No cal jogo bonito, a Murta, però sí efectivitat, pragmatisme. Només l'Hospi ha aconseguit batre l'Olímpic en els darrers 3 mesos de competició, 10 dels 11 darrers partits (sempre amb Francis sota pals) amb la porteria a zero. Olímpic style, que dirien alguns, però ahir en atac l'equi va estar brillant.

Quan el genoll de Nando Ramón funciona, l'Olímpic guanya un plus. El mallorquí no jugava a Murta des del 12 d'octubre (vs Nàstic) i ahir tornava a ser titular. Exhibició de força i qualitat del '10' local, que va completar un gran partit de l'Olímpic. Les armes, les de sempre: serveis de banda, de falta, centrades, força i gran paper dels defenses. Va tenir-la Pepín només començar amb una rematada de cap desviada (3'). En una primera mitja hora fluixa, la pilota va rodar ben poc per terra i va facilitar mirar diversos cops cap al castell de Xàtiva. Jaime Jornet va tenir la millor opció per als de la Vall d'Albaida, amb un xut massa creuat (24'). Antesala del primer gol de partit: centrada passada al segon pal, la toca Nando Ramón i Pau Franch empeny la bola al fons de la xarxa per fer el primer gol del partit (32'). El gol, lluny d'esperonar l'Ontinyent va deixar tocats els de Nino Lema, que van viure un autèntic suplici d'aquí al descans. Unai Alba va salvar el seu equip traient una mà fantàstica per salvar una rematada de Belda (44'); poc abans, l'omnipresent Nando Ramón enviava una rematada al pal (40').

A la represa, Lema va fer entrar Dani Fernández en lloc d'Álex Pereira però tot i els intents de reacció l'Ontinyent va mostrar-se excessivament tou. Només Antonio Trujillo va mostrar algun detall de qualitat en un equip mancat de creure en les seves possibilitats. Previsible, els riscos que va assumir l'Ontinyent va facilitat la tasca a un Olímpic que mitjançant Pifarré i Belda van poder matar el partit. L'ex del Novelda va poder fer-ho amb un gran xut amb cama dreta des de la frontal que anava a parar al travesser (59'), però la sentència arribaria al pas del minut 68, amb un control i rematada (massa fàcils) de Pau Franch dins l'àrea petita. 2-0 i cap a casa. D'aquí al final, més drama per un Ontinyent on els minuts per al joveníssim Juanjo van ser el més destacable. Això i no rebre el 3-0 a càrrec de Nando Ramón o de Denís, que van fer lluir novament Unai Alba. Bones sensacions d'un Olímpic que al final del partit presentava Toni Vela (Écija i #exHospi) i Dani Gómez (Coruxo) com a nous fitxatges.

FITXA TÈCNICA

CD OLÍMPIC: Francis, Pablo Revert, Peris, Pepín, Mendoza, Samu, Pifarré (Denís, 69'), Rifaterra, Pau Franch (Marenyà, 81'), Nando Ramón i Belda (Ramón, 89').

ONTINYENT CF: Unai Alba, Ángel, Álex Pereira (Dani Fernández, 46'), Berna, Fran Giménez, Juanjo Pereira, Paco Sáez (Juanjo, 60'), Cervera, Trujillo, Verdú i Jaime Jornet (Kikín, 67').

Gols: 1-0 Pau Franch (32'); 2-0 Pau Franch (68'),

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico (Catalunya). Va amonestar els locals Samu, Pifarré i Mendoza i els visitants Jaime Jornet i Juanjo Pereira.

Incidències: partit corresponent a la 21a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a Camp Murta davant d'uns 950 espectadors. Bon ambient a les graderies, amb presència d'aficionats de l'Ontinyent. Tarda agradable, assolellada i amb bona temperatura. Al descans, bingo. A l'Olímpic, Jacobo i Álex Vaquero completaven la convocatòria; a l'Ontinyent ho van fer Raúl Muñoz i Jordán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada