Etiquetes

22/1/14

#2bg3 | Sant Andreu 2-3 Ontinyent

Hi ha dies que, no saps per què, tot està destinat a que surti malament. Dies tontos, dies amb les cartes marcades. Potser dimecres 22 de gener era un d'aquells dies per un Sant Andreu més desconegut que mai, que va tirar en 45 minuts el crèdit que havia guanyat feia quatre dies contra el Badalona. Passa enrere dels quadribarrats que perdien per 2-3 un duel clau davant d'un Ontinyent necessitat, que retrobava el camí del triomf cinc encontres després amb una primera meitat en què el 0-2 dels valencians fins i tot semblava curt, i en una segona meitat en què els de Nino Lema van patir de valent fins que la closca de Juanjo Pereira va aturar la rauxa andreuenca. Tot això, sota la pluja, el fred, i l'ambient estrany que tenen els partits entre setmana quan jugues com a local. Oportunitat perduda per un Sant Andreu que també perd Francis Ferrón, traspassat a La Hoya Lorca amb uns  problemes personals (del jugador) com a justificació.

Mercato a banda, l'Ontinyent va mostrar la seva millor versió en un primer acte de clar domini blanc. Ja als 12 minuts, els de Nino Lema s'avançaven al marcador gràcies a una acció d'estratègia: falta picada per Cervera i rematada de cap de David Verdú al fons de la xarxa (12'). Setè gol a la Lliga de l'ex de l'Alzira. Lluny de reaccionar, les imprecisions serien una constant al quadre local, que no aconseguiria espolsar-se el control ontinyentí. Avisarien de nou els valencians, amb Verdú perdonant el 0-2 davant Morales després d'una bona passada de Paco Sáez (15'), però quan ja s'escalfaven dos suplents locals, la gerra d'aigua freda arribaria en forma de gol visitant. Mal refús de Morales i de la defensa local, control i assistència de Dani Fernández cap a Cervera i canonada impressionant des de la frontal de l'ex de l'Écija que netejava les teranyines de la meta andreuenca. Golàs (32'). Acte seguit, Patxi feia un doble canvi (Ton Alcover i Ander per Xavi Jiménez i Josu) davant la incredulitat dels assistents. En atac, pobre bagatge local: una rematada de cap fluixeta de Francis directa a les mans d'Unai Alba (35').

La decoració canviaria a la represa amb un Sant Andreu llançat que trobaria la recompensa del gol amb la diana de Quim Araujo a centrada de Xapi Arnau (50'). Ho passaria malament un Ontinyent que perdria clarividència en atac davant l'empenta local. Mouriño provava sort des de l'interior de la gran però topava amb Unai (54'), igual que el migcampista basc Ibon Gutiérrez maleïa el travesser en un llançament de falta que picava la fusta (58'). Al final, però, el futbol es redueix a una qüestió d'encert, encert que tindria l'Onti en la primera opció de gol del segon temps: falta novament executada per Cervera i rematada de cap de Juanjo Pereira per establir un 1-3 que desanimaria la parròquia local (75'). Amb 15 minuts de penitència per davant, encara hi hauria temps per veure canviar el marcador. Ni Francis (85'), ni Jornet (91') estarien tan encertats com Antonio Matas (93') que en la darrera acció del partit aconseguia el seu primer gol amb la samarreta quadribarrada per, almenys, maquillar un marcador dur per al Sant Andreu. 

FITXA TÈCNICA 

UE SANT ANDREU: Morales, Xapi Arnau, Canelada, Melo (Matas, 66'), Carroza, Ibon, Quim Araujo, Xavi Jiménez (Ton Alcover, 33'), Francis, Mouriño i Josu (Ander, 33'). 

ONTINYENT CF: Unai Alba, Borja, Ángel, Berna, Fernando Martín, Juanjo Pereira, Paco Sáez (Trujillo, 82'), Cervera, Jaime Jornet (Juanjo, 91'), Verdú (Oskar Martín, 73') i Dani Fernández. 

Gols: 0-1 Verdú (13'); 0-2 Cervera (32'); 1-2 Quim Araujo (50'); 1-3 Juanjo Pereira (75'); 2-3 Matas (93'). 

Àrbitre: Hernández Lorenzo (la Rioja). Ha amonestat els locals Melo (12'), Quim Araujo (41') i Ander (62') i els visitants Borja (26'), Berna (58'), Trujillo (84'), Fernando Martín (88'), Juanjo Pereira (90'). 

Incidències: partit corresponent a la 17a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Narcís Sala davant d'uns 400 espectadors. Vespre fred i plujós a Sant Andreu. Als locals, Manu i Albarrán han completat la convocatòria; a l'Ontinyent ho han fet Álex Pereira i Jordán.

Roda de premsa de Nino Lema, entrenador de l'Ontinyent

Roda de premsa de Patxi Salinas, entrenador del Sant Andreu

Resum del partit (BTV)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada