Etiquetes

11/1/14

Amb moral | CD Alcoyano - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

Pujar el carrer Oliver d'Alcoi és sinònim de passió i d'autenticitat. Al seu final, a tocar de la benzinera i just on comença el carrer Banyeres apareix l'històric camp del Collao. A les seves parets (dins i fora), imatges i missatges que evoquen moments més o menys recents que han marcat generacions d'alcoianistes. Un d'ells, al primer mur que trobem pujant pel carrer Oliver hi podem llegir "Moral i victòria". Lema de l'Alcoyano que demà (12:00 hores), voldrà fer-se seu un Centre d'Esports l'Hospitalet animat, revitalitzat, que afrontarà un duel tan complicat i dur com il·lusionant i ple de possibilitats. La condició de favorit, per pressupost, plantilla, classificació i condició de local pertany a l'Alcoyano, però aquest Hospi ja ha demostrat tranquil·litat i humilitat suficients com per donar un ensurt a equips que el superen en punts a la taula classificatòria. Pedra de toc important per als de Kiko Ramírez en un encontre que pot permetre els riberencs fer un salt de qualitat, donar un cop d'efecte a una Lliga que encara donarà moltes voltes.

L'Alcoyano
Després d'un mes de dubtes, l'Alcoyano ha agafat la directe i ja no és només el favorit a fer playoff que tots esperàvem a inicis de Lliga, sinó que tot i haver passat la setmana a set punts de Llagostera i Atlètic Balears, els de David Porras són a dia d'avui (recordem, amb un partit pendent a Lleida per jugar el proper 29 de gener), els màxims favorits a la primera posició. Bé, això és una apreciació personal, però el cert és que Porras ha aconseguit fer funcionar per fi una maquinària que compta amb molt bona matèria primera. Qualitat nom per nom que necessitava temps per formar el conjunt sòlid en què s'ha convertit l'Alcoyano. Amb 10 gols (només 1 a casa), els alacantins són el segon equip menys golejat de tota la Segona B, només superats per La Hoya Lorca. I precisament els murcians van marxar escaldats del Collao amb un 5-1 que els va eliminar de la Copa Federació. Compte. Parlant de la Copa RFEF: l'Alcoyano va disputar-ne l'anada dels 1/8 de final amb derrota per 2-1 al camp del Novelda de Tercera Divisió.

L'autor del gol va ser Nacho Rodríguez, primera i fins ara única incorporació del CD Alcoyano en aquest mercat d'hivern. Provinent del Noja, aquest davanter càntabre de 32 anys ha viscut cinc anys al futbol austríac i aportarà (encara més) pólvora a un atac alcoià adjudicat llevat de sorpresa a Pedro Conde i a Rayco. De cara al partit contra l'Hospi, David Porras no podrà comptar amb el capità César Remón, sancionat per acumulació de targetes. No hi serà el riojà ni tampoc els lesionats Calderón i Javi Selvas, amb un trencament de fibres a l'abductor. Amb aquest panorama, i amb el dubte d'un Óscar López que també arrossega molèsties físiques, l'Alcoyano podria formar amb Mario Ramon i Clausí a l'eix de la defensa, amb Devesa i l'incombustible Antonio Navarro als laterals.

L'Hospi
Per la seva banda l'Hospi va iniciar el 2014 amb un somriure i un triomf. Gran va ser el regal de Reis que es va regalar l'equip amb un treballat partit contra el València Mestalla. De nou, Aridai va ser el protagonista de l'encontre generant del no res l'acció que acabaria significant l'1-0 d'Akinsola, única diana del partit. Cinquena victòria en els darrers sis partits d'un Centre d'Esports l'Hospitalet que ha agafat velocitat de creuer però que no oblida en cap moment que la felicitat al futbol dura el mateix que triga a arribar la següent derrota. Tot i tocar de peus a terra, Kiko Ramírez reconeix que l'equip està en un gran moment de confiança i resultats, un fet que permetrà l'equip competir al màxim en un duel d'extrema exigència.

No preocupa però si serveix d'advertència el full de serveis d'un Alcoyano que ha sumat 17 dels últims 21 punts en joc. Bona dinàmica i millor plantilla. Amb modèstia, l'Hospi buscarà assaltar el Collao amb l'ajuda d'Ismael Moyano, que tornarà a l'onze inicial després del partit de sanció. Cau respecte al duel de diumenfe Dani Provencio, que va ser expulsat contra el Mestalla i no serà de la partida. Tampoc un Pirulo que té problemes al menisc i que estarà unes setmanes apartat de tota activitat amb l'equip. Amb les més que probables baixes també de Pau Senent i Quintillà, Kiko Ramírez no haurà de descartar més de dos homes a l'hora de confeccionar la llista de 16 homes que viatjaran cap a terres alacantines aquest mateix dissabte.

CD ALCOYANO - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 12 de gener - 12:00 hores - El Collao
Jornada 21 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Alcoyano: Rangel, Devesa, Navarro, Clausí, Mario Ramón, Carles Salvador, Javi Rubio, Rayco, Bello, Pedro Conde i Rubén Martínez.

Possible onze de l'Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Fragoso, Manel, David Haro, Aridai, Pol i Akinsola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada