8/1/14

Copa RFEF | RCD Espanyol B 2-1 Real Zaragoza B

Resum de BTV | L'Espanyol B va agafar avantatge en els vuitens de final de la Copa RFEF després de remuntar i imposar-se al Zaragoza B en l'últim instant. Manolo Márquez va donar minuts a alguns dels jugadors menys habituals i la seva resposta va ser positiva davant d'un dels millor equips de la Tercera Divisió, que fins ahir només havia perdut un partit oficial en tot el curs. D'entrada el partit va ser obert i disputat. Després d'un intercanvi de cops sense massa punteria, el filial blanc-i-blau va ser el primer a avisar amb una doble rematada al pal de Xavi Puerto (23'). Uns minuts després, els locals van reclamar l'expulsió del porter del Zaragoza B per una dura entrada fora de l'àrea, però l'àrbitre es va mostrar contingut. Això sí, a les acaballes del primer temps va assenyalar un penal de Koke sobre Diego Suárez que el mateix futbolista va convertir en el 0-1 (41').

Després de la represa l'Espanyol B va sortir disposat a buscar el gol. Els pericos van gaudir d'una bona ocasió als cinc minuts, quan en un contracop Iván Sales va fer topar el seu xut contra un Aroca que va tapar bé el forat (50'). Menys encertada va estar la defensa aragonesa uns minuts més tard, quan l'Espanyol B va aconseguir l'igualada amb un gran xut d'Aday des de la frontal de l'àrea (56'). Kilian hauria pogut ampliar l'avantatge en el 67, però la rematada va anar al travesser. El mateix destí va tenir un cop de cap del visitant Adán a la sortida d'un córner; la pilota va picar el travesser espanyolista abans que un defensa local rebutgés l'esfèrica sobre la mateixa línia gol. El 2-1, amb tot, arribaria en un contraatac conduït per Borja, que havia entrat al camp a la segona meitat, que va culminar Xavi Puerto en l'últim instant del partit (92').

Fitxa tècnica

RCD Espanyol B: Koke, Pol, Aitor, Héctor, Eric, Xavi Puerto, Kilian (Joan, 84'), Miravent, Aday, Jairo (Borja, 78') i Iván Sales.

Real Zaragoza B: Aroca, Roy, Mateo, Santigosa, Bonilla, Tarsi, Samba (Antón, 72'), Tierno, Suárez (Esnáider, 60'), Adán (Josete, 86') i Pablo Moreno.

Gols: 0-1 Suárez (41', pen); 1-1 Aday (56'); 2-1 Xavi Puerto (92').

Àrbitre: Pau Garcia Fuster (Catalunya). Ha amonestat els locals Koke, Héctor, Eric, Aitor i els visitants Aroca i Roy.

Incidències: partit corresponent a l'anada dels 1/8 de final de la Copa RFEF celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 150 espectadors. Vespre no massa fred a Sant Adrià. A la graderia, gent del #futbolcat amb ganes de futbol.