Etiquetes

4/1/14

Carta als Reis | CE l'Hospitalet - València Mestalla (diumenge, 12:00 hores)

Benvolguts Reis Mags d'Orient: 
M’adreço a vosaltres per fer-los arribar els desitjos de la parroquia del Centre d’Esports l’Hospitalet. Hem estat constants durant tot el 2013, tant quan les coses han anat bé com quan no han anat tan bé. Vam ser feliços amb la Lliga 2012-13, ens vam quedar a un pas de la glòria contra el Tenerife, vam remuntar contra el Caudal i ens vam allunyar de l’èxit en deu minuts fatídics a Ipurua. Ja sabeu que sempre que arribar un cop dur, més si és doble, girar la truita es fa més complicat, però a Can Hospi sempre hem estat tossuts. No som massa d’ambicionar grans fites, però us hem de reconèixer que això de ser campions mola bastant. Pel 2014 no demanarem tant: ens agradaria tornar a fer playoff. Creiem que els jugadors que ens vau deixar el passat estiu tenen qualitat suficient pera conseguir el premi però volem que ens ajudeu. Això sí, que no ho sàpiga el nostre entrenador: fem-ho partit a partit, començant per demà contra el Mestalla. Cap millor Cavalcada que començar l’any amb tres punts per fer camí, per alimentar els somnis.

El València Mestalla
Després del Nadal, tot acostuma a tornar a la normalitat (o a l’anormalitat, en alguns casos). El Mestalla no n’és excepció i després de l’ascens puntual de Nico Estévez al Primer Equip i que Rubén Baraja el substituís a Sant Andreu (1-2), l’extècnic d’Huracán recupera el comandament del filial per dirigir-lo demà a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet. La irregularitat és el terme que millor defineix la primera volta d’un València Mestalla encara tendre tot i la seva qualitat en la zona de creació. El defecte? Potser voler jugar a tot: saber ser ambiciosos i buscar la porteria rival, però també convertir-se en un equip clàssic de Segona B. Potser massa tralla per un equip que milloraria amb un estil definit. Guanyaria, almenys, en una solidesa que fins ara ha impedit viure tranquil.

Les tres victòries consecutives al final de la primera volta (al Prat, contra l’Espanyol B i a Sant Andreu) han aportat la tranquil·litat necessària a Paterna, on just abans de la destitució de Djukic ja hi havia veus crítiques contra Estévez. Victòries balsàmiques davant tres rivals directes per passar el Nadal amb 23 punts, quatre per sobre d’una zona de descens que volen cada cop més lluny. Per fer-ho, Estévez recupera Portu i Gayá, dos dels homes que destacàvem diumenge passat en un dels onzes tipus de la primera volta a #2bg3. Salt de qualitat en un camp gran com l’Estadi, on el Mestalla acostuma a jugar amb comoditat però amb sort diversa pel que fa a resultats. No hi serà, però, el defensa Mario, tercer jugador amb més minuts de la plantilla valencianista (1.520 minuts).

Caldrà parar atenció a una de les duples més temibles del Campionat: la societat Chumbi & Hiroshi suma 11 gols, superada pels 13 de la societat dels petits Haro i Aridai a l’Hospi. El japonès es va perdre els últims dos partits de l’any, però podria estar disponible de cara a demà, igual que Robert Ibáñez. El Mestalla, tot i la discreta classificació, és el cinquè millor equip a les primeres parts, on ha marcat 6 dels 14 gols que ha fet a domicili. De fet, empata en aquest capítol amb l’Hospi com un dels més realitzadors fora de casa. Màxima activitat golejadora a les segones meitats: els Che marquen al segon acte el 57% dels seus gols a domicili i n’encaixen el 63%.

L’Hospi
La bona ratxa des de l’arribada a la banqueta de Kiko Ramírez ha omplert de confiança l’equipatge dels jugadors del Centre d’Esports l’Hospitalet, que han gaudit d’una setmana de vacances després de la victòria, treballada, per 2-0 contra l’Olímpic. A partit d’aquí, estrena amb intensitat i bona càrrega de treball, amb doble sessió el passat dilluns dia 30 i la darrera sessió de 2013 el passat dimarts. Dijous, divendres i avui dissabte, més teca en una setmana on veurem si la despesa física pot passar factura davant d’un equip força més jove que no pas el riberenc. Amb tot, el bon moment de confiança, futbol i sensacions dóna un plus de seguretat a un equip que vol seguir anant partit a partit per continuar apropant-se a la zona alta.

L’aturada nadalenca podria provocar alguna variació a la llista definitiva de setze homes, que com és habitual Ramírez definirà demà mateix abans de començar el partit. En principi no hi serà Pau Senent, agafant ritme després de la lesió que es va produir contra el Villarreal B. Una de les grans novetats podria ser el retorn de Dani Provencio, que després de tres mesos allunyat dels terreny de joc necessita començar a guanyar ritme de treball i competició per convertir-se en una peça fonamental d’aquest tram final de Campionat. Kiko també recupera David Haro, sancionat la darrera jornada. Segura serà la baixa d’Ismael Moyano, que va veure la cinquena groga davant l’Olímpic i demà descansarà per sanció. En aquest sentit, són 5 els homes apercebuts de sanció amb quatre grogues: Peque, Manel, Pirulo, Provencio i Pau.

CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET - VALÈNCIA MESTALLA
Diumenge, 5 de gener - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l’Hospitalet
Jornada 20 – Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l’Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Fragoso, Viale, Manel, Pol, David Haro, Aridai, Pirulo i Carreño.

Possible onze del Mestalla: Jaume, Leuko, Gayá, Carlos Delgado, Sergio Ayala, Portu, Cifo, Manu Molina, Chumbi, Hiroshi i Cortell.

Àrbitre: Pablo Fernández Brito (Tenerife).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada