Etiquetes

13/1/14

Desgràcia final | CD Alcoyano 1-1 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | Abans del partit, érem uns quants els conformistes que gairebé signàvem marxar del Collao amb un empat al sarró. Vist el balanç d'ocasions, potser el punt aconseguit a Alcoi també s'hauria de considerar bo. El cert, però, és que aquest Hospi ha tingut la desgràcia de perdre dos punts al temps de descompte, amb un gol de Pedro Conde en la sortida d'un córner que Melgares de Aguilar Fernández mai no hauria d'haver concedit (no ho era). Abans, l'Hospi havia madurat el partit a la perfecció, solidari i totalment adaptat al rival i al camp, a una afició rival que apretava de valent i collava l'àrbitre en totes i cadascuna de les seves decisions. Carreño obria la llauna per un Hospi a qui li va faltar sentenciar, matar el partit en una de les mortíferes contres que és capaç de llançar. La darrera mitja hora, de bombardeig constant de l'Alcoyano feia presagiar el dramàtic final que privava l'Hospi de sumar el cinquè triomf consecutiu i quedar-se a només un punt del quart classificat. Amb el punt, la distància amb l'Huracán (que entra en playoff per primer cop en tot el curs) se situa en els tres punts abans de rebre diumenge vinent un perillosíssim i necessitat Olot a l'Estadi (12:00 hores).

Baixes de Dani Fragoso i de Canario, juntament amb la sanció de Dani Provencio, que obligaven Kiko Ramírez a introduir canvis. De ser fora de la llista a titular: amb el '9', Manel es convertia en element del trivot que dibuixaven Pol i Hammouch, altra novetat a l'onze. Amb el retorn de Moyano a l'eix de la defensa, Aridai, Haro i Akinsola formaven un trident atacant que buscaria apretar en un inici de partit igualat. Només començar, l'àrbitre anul·lava un gol a Rayco per fora de joc (3'). Primera acció polèmica que començava a encendre els ànims dels més de 2.500 espectadors presents al Collao. Ho provaria Manel per part riberenca (13') amb un xut llunyà i massa creuat, minuts abans que Melgares tornés a anul·lar un altre gol a Rayco (aquest més dubtós) (18'). Els dos ensurts enlairaven l'Alcoyano, que s'erigia dominador del partit. De nou Rayco (autor del gol a l'Estadi) en tenia una de clara, però la seva rematada dins l'àrea gran es perdia per sobre del travesser (22').

Moments de dubte d'un Hospi desconcertat, que no sabia com aturar les envestides d'un Alcoyano intens. En una d'aquestes arribades, Craviotto havia de lluir-se per primer cop en el partit després d'un bon xut de Carles Salvador (30'). Mentre buscava espolsar-se el control local, l'Hospi aconseguia sortir de la cova i Pol ho intentava amb un cacau des de la frontal que es perdia fora per ben poc (35'). Acció que conduïa el partit amb a un tram final del primer temps amb nervis en tots dos equips i amb 4 grogues gairebé consecutives que feien perillar la continuïtat de més d'un jugador sobre la gespa. L'Alcoyano tornava a apretar en els minuts finals, especialment amb les arribades de Devesa i Navarro per les bandes, però la manca de rematada salvava l'Hospi de marxar al descans amb desavantatge a l'electrònic.

La decoració canviaria totalment a la represa, amb l'entrada de Carreño per Peque i el canvi de sistema de joc a l'Hospi. Dos puntes clars i molta més presència ofensiva. El d'Utrera s'erigia en protagonista de la segona meitat amb dues bones accions que serien l'antesala del 0-1: xut des de l'interior de la gran que marxava fora (52') i una rematada de cap desviada a centrada de Pol (54'). El gol arribava en una pèrdua de l'Alcoyano, centrada d'Akinsola a Carreño i el sevillà, amb molta sang freda, retallava davant Rangel i empenyia l'esfèrica al fons de la xarxa (55'). Immediatament Porras introduïa canvis fent entrar Pedro Conde (i després José Antonio), però seria Pol qui tindria l'opció més clara per distanciar el rival, però una gran mà de Rangel evitava el 0-2 de l'Hospi (59').

Dia gran per a Jordi Quintillà, que 21 jornades després debutava en Lliga amb el CE l'Hospitalet. Tot i la manca de ritme, el lleidatà deixaria algun detall interessant. Però l'allau de joc de l'Alcoyano convertia el tram final del partit en un monòleg alcoià: Pedro (63'), Nacho Rodríguez (65') i novament Pedro, ara de cap (69'), començaven a convertir Craviotto en l'home del partit (i ja en van...). Iban Salvador entrava per Aridai amb l'ànim de refrescar l'atac riberenc, però els de Porras seguirien insistint i persistint. Perdonava el juvenil José Antonio quan ho tenia tot per marcar (88'); després que l'àrbitre anul·lés un gol a Viale, Craviotto tornava a aparèixer per treure una rematada a boca de canó d'Óscar López (90'). I al descompte, polèmica i desgràcia: rematada d'un jugador local que un company desvia cap a línia de fons... i l'àrbitre assenyala córner. Servei de cantonada que pica Javi Rubio, prolonga Navarro al segon pal i connecta Pedro Conde al fons de la xarxa (92'). I encara rai que Melgares no trigaria en xiular el final.... 

FITXA TÈCNICA 

CD ALCOYANO: Rangel, Devesa, Navarro, Mario (Mikel Uriarte, 83'), Óscar López, Carles Salvador, Rubén Martínez (José Antonio, 74'), Javi Rubio, Nacho Rodríguez, Rayco i Bello (Pedro Conde, 58'). 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque (Carreño, 46'), Valentín, Viale, Moyano, Hammouch, Pol, Manel, Aridai (Iban Salvador, 81'), David Haro i Akinsola (Quintillà, 76'). 

Gols: 0-1 Carreño (55'); 1-1 Pedro Conde (92').

Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar Fernández (Múrcia). Ha amonestat els locals Rangel (35') i Javi Rubio (65') i els visitants Akinsola (19'), Valentín (37'), Peque (41'), Hammouch (51'), David Haro (64'), Carreño (90') i Mousa (al final del partit).

Incidències: partit corresponent a la 21a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al camp de futbol del Collao davant d'uns 2.567 espectadors. Matí assolellat i molt bona temperatura. Mario Roque ha estat l'home descartat d'una convocatòria que han completat Mousa i Álex Sánchez. A l'Alcoyano, Bouba i Clausí han completat la llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada