Etiquetes

13/1/14

Resum de la 21a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 21a jornada


Detalls #2bg3 | 21a jornada

Imatge: Isaac Navarra / UE Llagostera
La cosa s’ajusta cada cop més per dalt i encara queden 17 jornades per cloure la Lliga regular. Hi haurà hòsties a dojo per ser en zona noble i per fugir de l’àrea de perill, nervis que ja es comencen a veure sobre la gespa i a la graderia. 15 dies encara per reforçar plantilles i contribuir a intentar apropar el somni d’assolir l’objectiu de cada equip. Alguns ho tenen en xinès, però no donaran el braç a tòrcer fins que matemàticament sigui impossible que el somni esdevingui realitat. Un somni que és cada cop més real per Huracán, que passarà la setmana en zona de playoff per primer cop en tota la Lliga després de vèncer per 1-2 el Llagostera. Segon triomf a fora dels d’Iñaki Alonso, capgirant el marcador, al camp d’un Llagostera que enllaça tres jornades sense guanyar, dues derrotes seguides i que perd al seu Municipal després de 8 mesos sense fer-ho. Els culpables, Cubillas i San Julián, que estrenaven compte golejador aquesta temporada per fer estèril el setè gol a la Lliga d’Enric Pi. A més, Huracán s’emporta el goal average particular (3-2) i continua sense perdre davant els gironins (2 victòries i 4 empats).

Amb tot, els de Carrillo segueixen líders compartint puntuació amb l’Atlètic Balears. Els palmesans també van perdre el tercer partit del curs i van fer-ho, com el ‘Llagus’ per culpa d’un valencià. El Mestalla de Nico Estévez va sumar el quart triomf en cinc jornades gràcies a un gran gol de falta de Manu Molina. Falta molt discutida, per cert, però fantàsticament executada. Per segon cop aquesta temporada els de Nico López s’estan dos partits sense guanyar, i es queden sense marcar per quart partit enguany. Veurem com gestionen els balearicos el sotrac de resultats en una segona volta que se’ls pot fer força llarga en l’intent de mantenir la posició noble a la classificació. El quart gol de Manu Molina a la Lliga dóna tranquil·litat a un Mestalla que ja fa tres partits que no perd a casa i que ha encaixat únicament tres gols en els últims sis partits. En cas d’empat final, l’Atlètic Balears s’emporta l’average per 3-2.

Imatge: Jorge Ramírez / Levante UD
Cau de la zona de descens el Villarreal B. En el partit que tancava la jornada de dissabte, el gol matiner de Juanto (setè de la temporada) no va servir perquè els de Lluís Planagumà guanyessin a Bunyol. Ans al contrari: els gols d’Expósito i d’Higón abans del descans van capgirar el marcador a favor d’un Levante B que fuig de la zona de descens gràcies a un 3-1 que va certificar Kike Torrent ja a la segona meitat. Feia 11 mesos que el Levante B no marcava tres gols com a local (16 de febrer de 2013, 3-2 vs Alcoyano). Segona setmana en què els de José Gómez viuran fora de qualsevol perill (19 jornades entre descens i promoció de descens). Els groguets sumen 1 punt de 9 a domicili i han capgirat negativament la seva dinàmica com a visitants. En cas d’empat final, l’average particular entre Levante i Villarreal resta igualat (5-5).

Imatge: Sergio Sanz
Els groguets són un dels quatre equips que sumen 34 punts. De fet, només hi ha 6 equips que no estiguin empatats amb cap rival a #2bg3. Igualtat màxima demostrada amb empats com el d’Inca. Matiners, abans de les onze Alberto López obria el marcador en una acció a pilota aturada que avançava el Constància contra l’Ilicitano. A la segona meitat, el segon gol de la temporada del ‘capi’ Charlie salvava un punt per als franjaverda, que enllacen sis jornades consecutives sense perdre, un mal menor que no amaga la negativa ratxa lluny d’Elx, on l’equip no guanya des del passat mes de setembre (0-2 al Prat). Amb tot, els de Vicente Mir mantenen la cinquena posició, empatats amb Huracán (quart classificat), Villarreal B i Lleida Esportiu.

Imatge: Gerard Reyes / CF Reus Deportiu
Els blaus van protagonitzar l’altra remuntada de la jornada. Com Huracán, els de Seligrat van haver-se de sobreposar al gol del Reus obra d’Àlex López. El sisè gol del davanter reusenc va tenir poc d’útil i d’alegre, ja que poc després veuria dues grogues en dos minuts i deixava els de Vicente en inferioritat. El Lleida Esportiu va aprofitar l’avinentesa per marcar per partida doble gràcies a Dídac i Imaz. Incertesa i drama en l’1-2, ja que Ángel Blasco va aturar el penal en temps de descompte al davanter blau, que va aprofitar el rebuig per fer sumar tres punts als lleidatans després de dos empats seguits. Els de Seligrat (que ahir dirigia el seu partit 100 a Segona B) acumulen 13 jornades sense perdre i s’apropen a la marca del curs passat a #2bg2. Per la seva banda, tercera derrota d’un Reus ancorat en els 28 punts, gairebé equidistant de la zona noble i de la de perill. El goal average particular també es favorable al Lleida Esportiu (5-3).

Imatge: Nàstic de Tarragona
A tres punts del playoff se situa el Nàstic de Tarragona, que ahir es desfeia del cuer, el Prat, per 3-0. Gol de Lago Junior, expulsió d’Oriol Ricarte i sentència de Querol (golàs amb l’esperó) i de Rocha (després d’una acció d’equip fantàstica). Tercera victòria grana amb Vicente Moreno a la banqueta i novena jornada seguida sense perdre. L’equip no perd al Nou Estadi des del passat mes d’agost i va creixent poc a poc. Pinten malament les coses al Sagnier. 18è partit consecutiu sense guanyar dels potablava, que continuen sense reaccionar amb el canvi d’entrenador. Sisè partit consecutiu sense veure porteria d’un equip que només ha marcat 8 gols en 21 partits i que s’ha quedat sense marcar en 14 dels 21 partits que ha disputat a dia d’avui. Amb 11 punts, els de Pepe Delgado i Mati Borsot se situen a 10 punts de l’Olot, setzè classificat. En cas d’empat final (gairebé impossible), el Nàstic li té guanyat l’average al Prat (4-0).

Imatge: RCD Espanyol
Diumenge vinent, Sant Andreu i Badalona es veuran les cares al Narcís Sala en un nou duel dramàtic on tots dos equips arriben amb ànims diferents. Els quadribarrats van fer el seu primer gol en una segona meitat a domicili a Olot; el gol d’Ander va servir per eixugar el que havia marcat David López abans del descans. 1-1 final que no contenta cap dels dos equips: l’Olot fa 11 partits que no guanya i el Sant Andreu, 6. 21 punts dels garrotxins (millorats, sembla, amb Arnau Sala d’entrenador) per 23 dels quadribarrats. Mateixa puntuació que el Badalona, que derrotava l’Espanyol B per 3-1 tot i que els de Márquez s’avançaven amb el tercer gol de Mamadou al Campionat. Giraven la truita Joaquín, Abraham i David Lázaro, ja al final, per sumar tres punts d’or que allunyen els escapulats de la zona baixa. Quarta jornada sense perdre, 8 punts de 12 possibles i traspàs d’urgències a un Espanyol B novament mancat de caràcter i maduresa segons el seu entrenador. Els pericos cauen en descens (són divuitens) després de sumar la setena jornada sense guanyar (2 punts de 21 possibles). 

Mestalla 1-0 At.Balears
Manu Molina 35'
Levante B 3-1 Villarreal B
Expósito 15', Higón 41', Kike Torrent 54' / Juanto 8'
Constància 1-1 Ilicitano
Alberto López 13' / Charlie 68'
Alcoyano 1-1 L'HOSPITALET
Pedro Conde 92' / Carreño 55'
Badalona 3-1 Espanyol B
Joaquín 7', Abraham 22', Lázaro 91' / Mamadou 3'
Llagostera 1-2 Huracán
Enric Pi 61' / Cubillas 72', San Julián 76'
Nàstic 3-0 Prat
Lago Junior 30', Querol 74', Rocha 80'
Olímpic 2-0 Ontinyent
Pau Franch 32', 68'
Olot 1-1 Sant Andreu
David López 45' / Ander Vitoria 67'
Reus 1-2 Lleida Esportiu
Àlex López 58' / Dídac 78', Imaz 92'

Classificació #2bg3 | 21a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 22a jornada

Dissabte, 18 de gener
16:00 Lleida Esportiu-Llagostera
16:30 Sant Andreu-Badalona
17:00 Huracán-Levante B
17:00 Villarreal B-Ilicitano

Diumenge, 19 de gener
10:30 Atlètic Balears-Alcoyano
12:00 Espanyol B-Nàstic
12:00 L'HOSPITALET-Olot
12:00 Olímpic-Constància
12:00 Prat-Reus

17:00 Ontinyent-Mestalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada