Etiquetes

22/1/14

Els precedents del Badalona-Hospi

Diumenge, el Centre d'Esports l'Hospitalet visitarà un dels seus camps històricament maleïts: el Camp del Centenari. Sota aquesta denominació o amb la d'Avinguda de Navarra, a l'Hospi sempre li ha costat vèncer a Badalona, fusionat amb el Badaloní o abans de la fusió. De fet, l'any passat els riberencs derrotaven els veïns a domicili després de 36 temporades sense aconseguir-ho. De fet, les quatre victòries que l'Hospi ha aconseguit a Badalona es reparteixen per categories: una a Regional Preferent, una altra a Tercera, una a Segona B i una, fins i tot, a Segona A. En aquest cas, però, ens fixarem només en els precedents a partir de l'any 2003, un cop fusionats l'antic CF Badalona i l'Esport Badaloní. Des d'aleshores, l'Hospitalet només ha sumat la victòria de la temporada passada i ha perdut els sis compromisos anteriors, bé fos a Segona B o a Tercera Divisió. En total, una victòria riberenca, cap empat i sis triomfs escapulats amb un balanç de 5 gols de l'Hospi per 15 del Badalona. Tot seguit, repassem alguns d'aquests precedents.

Temporada 2012-2013 | CF Badalona 0-2 CE l'Hospitalet
"Baétulo riberenca est. Per fi"
Prèvia | Crònica


Després de 36 temporades, l'Hospi va aconseguit profanar el maleït Camp del Centenari. Va aconseguir-ho amb una victòria "made in Segona B", conjugant pragmatisme, velocitat i efectivitat de cara a porteria. Bacari va obrir la llauna abans del primer quart d'hora de partit i, ja a la segona meitat, Sergio Cirio va culminar un gran contracop per fer el gol de l'ex itancar el partit amb un 0-2 que ja va ser inamovible. Això, tot i els intents d'un Badalona que va estavellar una pilota a la fusta però que en línies generals va ser força inferior a l'Hospitalet. A més, els de Miguel Álvarez deixaven enrere una ratxa de 9 mesos sense guanyar lluny de l'Estadi

Temporada 2011-2012 | CF Badalona 2-0 CE l'Hospitalet
"Així, no"
Prèvia | Crònica


L'Hospi de Vinyals s'estrenava a domicili amb mal peu a Badalona. Prèvia marcada per les baixes que arrossegaven els riberencs i prolongada pel mal inici d'un Hospi que ja perdia per 2-0 abans de la mitja hora de partit. Manu Viale s'introduïa l'esfèrica (8') i al 24' Goikoetxea aconseguia undels gols més fàcils de la seva carrera futbolística en rematar amb massa facilitat un córner picat per Pugui. Només a la segona meitat l'Hospitalet va reaccionar i va gaudir d'ocasions per retallar distàncies, però es toparia amb una bona actuació de Marcos. A aquest Hospi li costaria entrar en calor abans de sumar les set victòries consecutives que el van elevar a zona de playoff durant gairebé mitja temporada. Les males sensacions, però, van quedar dissimulades amb l'1-4 quatre dies després a Manacor.

Temporada 2010-2011 | CF Badalona 2-1 CE l'Hospitalet
"22 maleïts metres"
Prèvia | Crònica


Dos penals a l'inici i al final de la segona meitat van desnivellar aquest Badalona-Hospi. Partit marcat per la mort d'Ángel Pedraza el dia abans. Pedraza havia estat el tècnic d'aquell Hospi a inicis de temporada i l'equip, visiblement afectat, no va entrar al partit fins la segona meitat. Allà, va sobreposar-se a l'1-0 i va signar una de les millors actuacions a domicili fins aleshores. Els de Miguel Álvarez van empatar amb un gran gol de Rubén García amb un xut des de la frontal, però quan ja semblava que l'empat seria el resultat definitiu, els de Márquez van colpejar al temps de descompte després que David Prats trasnformés un penal de Mousa (que acabaria expulsat) sobre Jordi Ferrón.

Temporada 2007-2008 | CF Badalona 1-0 CE l'Hospitalet
David Prats 91'

Temporada 2006-2007 | CF Badalona 3-0 CE l'Hospitalet
Cámara 2'pen, 79'pen i Cazorla 84'

Temporada 2005-2006 | CF Badalona 5-1 CE l'Hospitalet
Luís Blanco 48'; Cámara 73'pen; David Prats 77'pen, 86' i Manel 82' / Toni Mora 75'

Temporada 2003-2004 | CF Badalona 2-1 CE l'Hospitalet
Rubén Casado 12', Ángel 57' / Ángel Álvarez 19'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada