Etiquetes

29/1/14

#2bg3 | RCD Espanyol B 0-0 CD Olímpic

Resum BTV | Hi ha partits avorrits i, després, aquest Espanyol B-Olímpic. Feia temps que a servidor no se li feia tan interminable un partit de #2bg3, però aquest dimecres periquitos i valencians s'han proposat oferir un espectacle digne de no ser resumit. I no per manca de ganes, sinó perquè tampoc hi ha massa cosa a dir. No sabem si Pau López i Francis cobraran la part del sou corresponent al partit: cap dels dos ha hagut de fer massa cosa en 90 minuts de voler (poc) i no poder, de conformisme, de por... La primera part es pot resumir en quatre intents comptats i tres de destacables: dos xuts de falta dels locals, el primer de Marc Caballé (20') i l'altre de Mamadou (30') que el 'Zamora' Francis Solar s'ha encarregat de salvar sense massa complicacions. El balanç ofensiu dels d'Aparicio s'ha reduït a una contra conduïda per Pifarré i una rematada de Jhon des del punt de penal que ha anat a parar directa a les mans de Pau (22'). Fi.

I a la segona part, encara menys. Sí que és cert que l'Olímpic ha transmès més sensació de poder crear perill, però de nou les ocasions s'han vist repartides: primer avisava l'Olímpic amb una rematada de cap de Samu que marxava un pèl alta (77'); acte seguit, era l'Espanyol B mitjançant un altre llançament de falta qui provava sort, però l'intent de Joan Jordán també marxava desviat (79'). Fi. Tan curt és aquest paràgraf que ens quedarem amb les xifres del partit. Francis arriba als 1.191 minuts consecutius sense rebre gol, supera la marca internacional de Dino Zoff als anys 70 i pot batre diumenge contra l'Alcoyano el rècord històric d'Abel Resino amb l'Atlético de Madrid. Desè partit sense guanyar del filial espanyolista, que es manté 16è amb 23 punts però que perd una bona oportunitat de distanciar rivals. 

FITXA TÈCNICA

RCD ESPANYOL B: Pau, Rober, Rubén Duarte, Raíllo, Ferran, Marc Caballé, Mamadou (Jairo, 83'), Paul Quaye, Aday (Borja, 73'), Xavi Puerto (Joan Jordán, 17') i Canario. 

CD OLÍMPIC: Francis, Ramón, Peris, Pepín, Mendoza, Samu, Pifarré (Marenyà, 80'), Álex Vaquero, Pau Franch, Nando Ramón (Dani Gómez, 64') i Jhon (Belda, 91'). 

Àrbitre: Ripoll Solano (Illes Balears). Ha amonestat els locals Aday (51') i els visitants Mendoza (40'), Samu (77'). 

Incidències: partit ajornat en el seu dia, corresponent a la 17a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 250 espectadors. Tarda fresca i humida a Sant Adrià de Besós.

I a més... Lleida Esportiu 2-2 Alcoyano
A més d'aquest Espanyol B 0-0 Olímpic, s'ha recuperat un altre partit de la 17a jornada. Lleida Esportiu i Alcoyano han empatat (2-2) al Camp d'Esports en un partit d'alternatives. Rayco avançava els de Porras amb el seu 9è gol a la Lliga, però els blaus capgiraven el marcador amb dianes de Barreda (primera) i d'Osado (tercera). Al final, l'Alcoyano salvaria un punt gràcies al gol de penal de Javi Rubio. Amb aquest empat el Lleida Esportiu arriba a les 16 jornades sense perdre i entra en zona de playoff, d'on cau el Villarreal B; els de Seligrat comparteixen puntuació (41 punts) amb un Alcoyano que és tercer i que enllaça onze partits seguits sense perdre. Partit 300 a Segona Divisió d'Antonio Navarro, que juntament amb Pau Torres ha jugat tots els minuts de Lliga 2013-2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada