Etiquetes

17/11/14

Valentín es posa a 100


Tot va quadrar. Com en un conte de fades, Valentín Merchán va celebrar de la millor manera possible el seu partit oficial número 100 amb la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet. Dues temporades i mitja després, el lateral esquerre (que ahir, casualment, va actuar com a central) s'ha convertit en un habitual dels onzes inicials de l'Hospi. Ja des de la seva arribada, Valentín Merchán Pérez (Martorell, 1985) va guanyar-se la confiança de Miguel Álvarez, a qui no li va tremolar el pols a l'hora d'apostar pel concurs d'un jugador que tot i els seus 27 anys encara no havia trepitjat la Segona Divisió B. Procedent del Cornellà, també casualment el rival d'ahir en el seu partit cent com a jugador de l'Hospi, Valentín s'ha convertit en un fix en els equips de l'Hospi i en un dels jugadors més valorats de la plantilla per la seva entrega i pel seu compromís. L'hora li ha arribat tard, però sens dubte que el defensa martorellenc ha sabut aprofitar l'oportunitat per fer-se un lloc a la categoria.

En total, Valentín viu la seva tercera temporada amb el CE l'Hospitalet, amb el qual arriba al centenar de partits disputats entre Lliga de Segona Divisió B, eliminatòries d'ascens a la Lliga Adelante i Copa del Rei. 100 partits i 4 gols anotats: un l'any del seu debut a la categoria, dos la temporada passada i el darrer ahir, a l'Estadi, contra el Cornellà. Ha vist 16 targetes grogues i, toquem fusta, encara no ha estat expulsat vestint la samarreta de la feanja vermella. Amb el pas dels partits i del temps, Valentín s'ha convertit en un dels jugadors més estimats per l'afició riberenca, un dels pocs supervivents de la plantilla 2012-2013 que va aconseguir el títol de Lliga a #2bg3, juntament amb Oliver, Craviotto, Peque i Iván Hammouch. El més habitual ha estat veure'l córrer la banda esquerra de l'Hospi, ja sigui en tasques defensives com amb les seves habituals incorporacions a l'atac riberenc, però també ha hagut de jugar (com ahir) a l'eix de la defensa, una posició familiar per ell la temporada 2011-2012 al Cornellà (amb el qual va jugar 105 partits a Tercera Divisió).

Una mostra de la constància i la regularitat de Valentín és el fet que només s'ha perdut set dels 107 partits oficials que, com a màxim, hauria pogut disputar amb el CE l'Hospitalet. Dels set partits que s'ha perdut, dos van ser per sanció (cicle d'amonestacions), tres per lesió (temporada 2012-2013) i només dos per decisió tècnica: un el primer any a l'Estadi contra el Binissalem i l'altre, el curs passat, amb Posse de tècnic al camp del Nàstic. En total, són 8.612 minuts de joc oficials disputats amb la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet, els darrers 1.980 (22 partits sencers) jugats consecutivament entre el curs passat i l'actual (entre Lliga i Copa del Rei). I és que de fet, des de l'arribada de Kiko Ramírez a la banqueta de l'Hospi, Valentín només s'ha perdut un partit per sanció (contra l'Ontinyent a la jornada 37) i els últims 10 minuts del partit al camp del Reus la passada temporada, quan va ser substituït per l'actual jugador de l'Olot, Musa Bandeh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada