Etiquetes

23/11/14

#2bg3 | Resum de la 14a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Idees

Imatge: CF Reus Deportiu
El Reus Deportiu manté la primera posició després d'aconseguir un triomf agònic davant l'Atlètic Balears. El primer gol a la lliga d'Álex Colorado, a dos minuts del 90, ha servit perquè els de Natxo González sumin el quart triomf consecutiu i mantinguin el liderat, ara amb 26 punts. Els balearicos veuren frenat el seu bon moment quant a marcadors i es mantenen penúltims. Reus Deportiu 1-0 Atlètic (Crònica Reus / Crònica Atlètic). L'altre equip de la demarcació, el Nàstic, arrencava amb bon peu el seu partit a Palma amb el quart gol a la Lliga de Rayco; després el panorama s'ha començat a enfosquir primer amb el penal transformat per Cedric Omoigui, que ja suma nou gols a la Lliga i amb l'expulsió posterior de Mossa. Els de Vicente Moreno han sumat tres dels darrers dotze punts en joc i fa quatre partits que no guanyen; el Mallorca B ja en fa 8, en canvi, que no perd. Mallorca B 1-1 Nàstic (Crònica Mallorca B / Crònica Nàstic). La tercera posició l'ocupa l'Hércules després del seu triomf per 0-2 a Olot. Fernando ha fet un gol psicològic abans del descans que ha començat a esquinçar la corda sobre la qual penja Arnau Sala, que podria tenir les hores comptades a la banqueta dels garrotxins, divuitens a la classificació. Olot 0-2 Hércules (Crònica Olot / Crònica Hércules). Ara és quart el Lleida Esportiu, que s'ha refet d'una mala dinàmica a costa d'un Mestalla que enllaça dues derrotes seguides. Chupe i Forniès han estrenat compte golejador en un la primera victòria blava al Camp d'Esports en tres partits. Lleida Esportiu 3-1 Mestalla (Crònica Lleida Esportiu / Crònica Mestalla).

Qui no ha pogut fer el salt classificatori ha estat un Alcoyano que ha acabat golejat al Collao a mans del Villarreal B. Els de Paco López s'han imposat per 0-3 gràcies als gols de Fran Sol, Isra Puerto i Jason, que ha tancat al descompte el segon triomf groguet a domicili. Feia 10 mesos que el Villarreal B no guanyava per tres gols de diferència lluny del Mini Estadi (0-3 a Inca, gener de 2014). Feia més d'un any i mig que l'Alcoyano no perdia per tres gols a casa (1-4 vs Huracán, 7 d'abril de 2013). Alcoyano 0-3 Villarreal B (Crònica Alcoyano / Crònica Villarreal B). Els d'Óscar Cano són ara vuitens a un punt del Badalona, que no ha passat de l'empat a Cornellà i que ja suma sis jornades sense guanyar fora de casa. Avui els de Manolo González s'han avançat davant d'un Cornellà que ja fa quatre jornades que no guanya. Cornellà 1-1 Badalona (Crònica Blog). Tots dos equips superen a la classificació un Elche Ilicitano que aquesta tarda ha sumat el seu segon punt a domicili del curs gràcies al seu segon empat sense gols consecutiu. Ho ha fet a Elda, on Toni Aparicio ha lligat ja dues jornades sense perdre i ha aconseguit que els blaugrana marxin sense encaixar gol per segon cop aquest curs. Amb tot, els alacantins continuen en zona de descens amb quinze punts, dos menys que els franjaverda, que acumulen quatre jornades sense perdre. Eldense 0-0 Ilicitano (Crònica Eldense / Crònica Ilicitano).

L'Espanyol B passarà una setmana més en zona de playoff després d'un treballat triomf davant l'Hospi que manté les dinàmiques d'uns com a locals (invictes) i d'altres com a visitants (sense guanyar a domicili). Espanyol B 3-2 l'Hospitalet (Crònica Blog). Ara, els pericos agafen distància respecte de rivals com Huracán, que no acaben de trobar-se a la seva nova casa de Torrent; l'Olímpic hi ha guanyat per 1-3 després d'haver de remuntar el gol inicial de David Agudo. Raúl Fabiani, ex de l'Huracán, ha rematat el partit amb un tercer gol  que dóna aire als de la Costera i, sobretot, al seu tècnic Sandroni, que sembla haver salvat l'ultimàtum que li va donar el president de l'Olímpic, Alfonso Rus. Huracán 1-3 Olímpic (Crònica Huracán / Crònica Olímpic). Els valencians tenen 15 punts, tres més que un Zaragoza B que acumula ja set partits sense conèixer la victòria. Els de Láinez seguiran cuers després de donar air a un Sant Andreu que ha guanyat i marcat cinc partits després. De fet, els gols de Víctor i Puerto fan que el quadribarrats ara enllacin tres partits sense perdre i 340 minuts sense que Morales encaixi cap gol. Zaragoza B 0-2 Sant Andreu (Crònica Zaragoza / Crònica Sant Andreu).

Zaragoza B 0-2 Sant Andreu
Víctor, Puerto
Espanyol B 3-2 L'HOSPITALET
Pirulo, Jairo, Joan / Haro, Alcaraz
Huracán 1-3 Olímpic
Agudo / Belda, Pifarré, Fabiani
Mallorca B 1-1 Nàstic
Cedric / Rayco
Reus Deportiu 1-0 Atlètic
Colorado
Olot 0-2 Hércules
Fernando, Casares
Alcoyano 0-3 Villarreal B
Fran Sol, Israel, Jason
Eldense 0-0 Ilicitano
Lleida Esportiu 3-1 Mestalla

Chupe, Albistegi, Forniès / Fragoso (pp)
Cornellà 1-1 Badalona 
Gallar / Esteve

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 15:30 | Atlètic - Cornellà
Dissabte, 18:00 | Mestalla - Olot
Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Olímpic
Dissabte, 19:00 | L'Hospitalet - Zaragoza B
Dissabte, 20:30 | Alcoyano - Lleida Esportiu 
Diumenge, 12:00 | Badalona - Espanyol B
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Huracán
Diumenge, 12:00 | Nàstic - Eldense
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Mallorca B
Diumenge, 18:00 | Hércules - Reus Deportiu

* Per confirmar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada