Etiquetes

27/11/14

Futbol Base | Prèvia - 29 i 30 de novembre

Darrera jornada al Futbol Base abans de la primera aturada del Campionat, el proper cap de setmana, amb motiu de les festivitats de la Constitució i la Puríssima. Abans, 21 dels 22 equips federats del Centre d'Esports l'Hospitalet es vestiran de curt per fer front a l'antepenúltima jornada del 2014. Només haurà de descansar el Cadet D de Jesualdo Escribá, que és segon a la classificació del grup 17 de Segona Cadet però que podria ser superat per un grapat d'equips que se situen amb 18 i 16 punts. Una jornada que pel que fa als partits que es disputen a l'Estadi es veu afectada per l'avançament de l'encontre del Primer Equip contra el Zaragoza B (dissabte, 19:00 hores), un fet que, per exemple, ha mogut el Juvenil A: després de dos empats, Angoy buscarà el primer triomf com a tècnic riberenc davant un Espanyol B on fire, ja que els de Robert Cuesta són líders del grup 7 de Lliga Nacional amb 33 punts de 36 possibles... i enllacen 11 victòries consecutives. Prova de foc per un Hospi que necessita puntuar per no apropar-se a la zona de descens i en un partit que xiularà David Rovira Campa.

Un diumenge que també viurà un sempre intens duel de rivalitat entre el Cornellà i l'Hospi. En aquest cas seran els dos Aleví B que es veuran les cares al Nou Municipal de Cornellà (10:30 hores) en un partit on els d'Óscar Carrasco buscaran sorprendre els verds i sumar el quart triomf en cinc jornades. També juga lluny de l'Estadi l'intractable Cadet B: els de Javier Jové es desplacen a Montgat amb l'ànim d'aconseguir la novena victòria en nou jornades a costa del Cadet A de la Fundació Hermes (16:00 hores). La jornada la tancarà el Juvenil C, que a partir de les 20:00 hores s'enfrontarà al Narcís Sala al Sant Andreu B; els riberencs van perdre dimarts per 1-2 davant l'Hermes i necessiten puntuar per no complicar-se la vida respecte la zona de descens.

Un dia abans, dissabte, haurà estat el torn per a un Benjamí A que haurà viscut una setmana de Champions. Els de Pau Sanroma, que ahir perdien per 1-4 amb l'Europa, visitaran el Castelldefels al camp dels Canyars (10:15 hores) instal·lats en una còmoda setena posició. Poc després serà el torn del Benjamí C, que repetirà actuació a l'Estadi però en aquest cas davant el Prat C; després de dues derrotes seguides, els nois que dirigeix Rubén Díaz tenen ganes de tornar a recuperar el gust de la victòria davant del quadre potablava. Dissabte se celebrarà el primer dels dos derbis de la jornada: l'Infantil C de David Méndez visita el Santa Eulàlia B (18:15 hores). Per diumenge quedarà l'altre duel ciutadà, que enfrontarà l'Aleví D de Dani Mañas amb l'Aleví de la Florida (12:45 hores).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada