16/11/14

Futbol Base | Resum - 15 i 16 de novembre

El Juvenil B, de retorn de Deltebre. Imatge: Juan Ignacio Ibarra
Poc a poc. El Juvenil B va fent camí i aquest diumenge ha sumat la seva quarta jornada sense guanyar... per la porta gran. I és que l'equip que dirigeix Juan Ignacio Ibarra ha passat per sobre de la Cava, al qual han derrotat per un contundent 0-5, un marcador que serveix per deixar enrere les cinc derrotes dels primers cinc partits (alguns d'elles immerescuda). Els riberencs han fet via al primer temps amb els gols de Dani Repiso, Édgar Parra i Dani Altimira, que els han permès marxar amb 0-3 al descans. A la represa, Mario i Éric Díez han acabat d'arrodonir la victòria d'un Hospi que és 11è amb 10 punts. Ha estat la bona notícia de la jornada per als juvenils, ja que el debut d'Angoy acabava de forma desafortunada ahir dissabte amb el gol de l'empat del Sant Andreu al tram final del partit (1-1). Menys encertat encara ha estat el Juvenil C, que ha perdut en el partit que tancava la jornada per 4-1 davant la FP Júpiter.

Jornada força positiva per als equips del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet; 13 dels 21 han guanyat en un cap de setmana completat amb tres empats i cinc derrotes. La glòria ha estat per als alevins, ja que tots sis han vençut en els seus compromisos. Aquest diumenge l'Aleví A ha completat el ple amb un triomf per 3-1 davant el Sant Gabriel B, amb gols de David Tomás, Sergio Chávez i Noah Esteller. Els de Pere Romeu ja sumen 10 punts i són dotzens al grup 1 de Preferent Aleví. El millor classificat és l'Aleví F, que dissabte al migdia es desfeia del Pont de Marina B per un clar 10-0. L'equip d'Alberto Pino és quart gràcies, ahir, als gols de Marc B. (2), Francesc, Éric, Gerard (2), Carlos, Marc T. i Raúl (2).

La mala notícia del cap de setmana, en canvi, arribava dissabte amb la primera derrota del Benjamí C en més d'una temporada. Els de Rubén Díaz, tot i avançar-se a Cornellà, acabaven perdent davant el Fontsanta-Fatjó per 4-1. Amb tot, l'Hospi continua com a líder del seu grup (el cinquè) de Segona Benjamí. D'altra banda, qui segueix imparable és el Cadet B de Javier Jové, que s'imposava en el derbi a la Unificación Bellvitge per 0-2; els riberencs continuen líders amb set victòries en set partits. També continua líder l'Infantil C, que guanyava a domicili la PB Collblanc Sants (1-5) i enllaçava, com el Cadet B, el setè triomf seguit en set jornades disputades.