Etiquetes

3/11/14

Futbol Base | Resum - 1 i 2 de novembre

Imatge: Hospi Benjamí C
Cinc de cinc. 15 punts de 15 possibles i, una setmana més, líders. El Benjamí C de Rubén Díaz no té aturador i aquest dissabte ha repetit triomf al Joan Baptista Milà de Sant Boi. La víctima ha estat el Santboià E, que ha encaixat un clar 0-6 que ha tingut Adrià, Pau i Izan com a protagonistes en l'aspecte golejador amb tres, dos i un gol, respectivament. L'Hospi és ara líder en solitari en una classificació amb sabor hospitalenc: la Fundació és a dos punts i el Can Buxeres, tercer, a cinc punts després de perdre avui contra l'EF Gavà E. És una de les cinc victòries d'un dissabte que deixa el liderat provisional per a l'Infantil A riberenc. Els d'Enrique Lamas han guanyat 'bé' el Vilassar de Mar a domicili per 1-4, tot i que els maresmencs només han pogut fer el gol de l'honor al final del partit; abans, un triplet de Jesús Narváez i un quart gol de Denzel Beato donaven als riberencs el quart triomf en cinc partits i el feien dormir en primera posició a l'espera del que fessin diumenge Tecnofútbol i Cornellà B.

Per la seva banda, el Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet ha tornat a recórrer al temps d'afegit per salvar un punt a l'Estadi contra el Reus i allargar a quatre la ratxa de partits sense perdre. Els roig-i-negres s'havien avançat just abans del descans, però un gol al minut 92 permetia, per segon matx consecutiu, rescatar un punt per a l'equip que dirigeixen Ángel Berastain i Nando del Olmo. Per la seva banda, el dissabte també ha viscut els empats del Juvenil B (2-2 al camp del Gavà B) i del Cadet A, que ha acabat igualant el seu partit a l'Estadi davant la FP Júpiter. El cap de setmana ha deixat un balanç del tot equilibrat amb vuit victòries riberenques, quatre empats i vuit derrotes.

El diumenge ha estat novament profitós per a dos dels equips més en forma del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet, dos equips que, com el Benjamí C, compten per victòria els partits disputats. El Cadet B de Javier Jové ha derrotat l'Europa C per 0-3 i manté la primera posició, encara empatat amb un Sistrells que vencia el Catalònia B per 5-3. Els gols riberencs han estat de Víctor Luque i de Guillem Cabero, aquest últim en dues ocasions. Més còmode, almenys pel que fa al marcador, ha estat el triomf del Cadet D de Jesualdo Escribá davant la PB Villaverde-Penitents Victòria per 1-6 amb pòquer golejador de Renzo i dianes de Víctor i Brais que mantenen l'Hospi líder, amb 15 punts, però empatat amb un Arrabal-Calaf B que no ha perdonat al camp del Piferrer (1-5).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada