Etiquetes

1/11/14

No es volen complicar | CE l'Hospitalet - UE Olot (diumenge, 12:00)

La classificació diu que el Centre d'Esports l'Hospitalet i la Unió Esportiva Olot són els dos equips catalans pitjor classificats al grup 3 de Segona Divisió B. Amb 12 punts, això sí, riberencs i garrotxins es miren el que passa a dalt i a baix des de la zona mitjana de la taula, més a prop del descens que no pas del playoff d'ascens però amb mires més positives que no pas fa unes setmanes en el cas de l'Hospi i una setmana, en singular, en el cas de l'Olot. De fet, són dos dels únics quatre equips catalans que han trepitjat zona de descens en les 10 jornades que hem disputat. Per tant, el partit de demà (12:00 hores) a l'Estadi suposarà un matalàs de punts i tranquil·litat si algun dels dos aconsegueix sumar els tres punts. Arribar a la quinzena després d'11 jornades, viure la setmana equidistant entre ascens i descens i afrontar la següent jornada amb ànims renovats després d'un inici de Lliga complicat. En el cas de l'Hospi, a més, arrenca un mes de novembre clau per sumar el màxim de punts possibles pel que pugui passar el desembre, amb la Copa i tot el teatre que l'envoltarà com a amenaça latent.

En l'aspecte mediàtic, la setmana del Centre d'Esports l'Hospitalet ha estat més moguda quant a aspectes extraesportius que no pas pel que fa al Primer Equip. La polèmic originada diumenge arran d'un tuit de la Community Manager del CE l'Hospitalet va conduir els dos presidents a reunir-se dijous a Barcelona per, segons ells, obrir una nova etapa en la relació entre el Lleida Esportiu i l'entitat riberenca. L'equip, aliè a tota aquesta polèmica fruit de la incompetència d'alguns actors, ha preparat l'important partit de demà contra l'Olot. L'equip busca la segona victòria consecutiva a l'Estadi per mirar de fer un salt a la part alta de la classificació, però ho farà amb algunes baixes per diferents motius. Albert Vivancos continua sense tenir fitxa amb l'Hospi després del seu fitxatge fa més d'una setmana i no serà de la partida ni, per tant, en una convocatòria on tampoc no hi serà Lucas del Campo, lesionat de llarga durada.

A més, aquest mateix dissabte el club ha anunciat que el migcampista Iván Carril pateix un trencament muscular i no podrà jugar demà contra l'Olot (haurà jugat 17 minuts dels últims 450 possibles entre Lliga i Copa del Rei). Una altra baixa és la del malaguent Álex Barrera, que diumenge a Lleida va veure la cinquena groga del curs i, per tant, ha rebut un partit de sanció. Així, faves comptades per a un Kiko Ramírez que, recordem, no serà a la banqueta per la sanció de dos partits confirmada dimecres arran de la seva expulsió a Lleida. Així, serà Albert Luque qui dirigirà l'equip tant demà com diumenge vinent a Reus. El dubte és el de Miguel Ángel Luque, que va marxar lesionat de Lleida i que fins a darrera hora no se sabrà si podrà jugar davant l'Olot. Tot i els contratemps, els jugadors estan confiats a l'hora de mantenir el bon nivell que l'equip ha ofert en els últims dos partits per tal de sumar el quart triomf de la temporada a la Lliga.

Al davant hi ha un Olot a qui li està costant arrencar en aquest inici de temporada. Tot i que alguns situàvem els garrotxins com a aspirant a ser a la zona alta, el cert és que algunes actuacions discretes en partits com els de Saragossa o Alzira (davant l'Olímpic) han fet que a Olot hagin viscut aquesta arrencada amb una certa dosi de tensió que les victòries a Elda i diumenge contra el Sant Andreu han aconseguit apaivagar. I és que ja ho recordava el tècnic garrotxí Arnau Sala en el balanç de la pretemporada, quan d'alguna manera es queixava de la manca de gol de l'equip. Amb 7 gols a favor, els gironins són el segon equip menys golejador del grup fins al punt que les tres victòries que han aconseguit han estat per la mínima. És cert, també, que la defensa i especialment el porter Wilfred han contribuït als 9 gols que deixen els garrotxins com un dels equips que menys dianes encaixa a #2bg3.

Imatge: Martí Albesa / UE Olot
Amb tot, a Olot saben que el partit de demà a l'Hospitalet suposa una oportunitat d'or per fer un salt endavant i oblidar aquest irregular inici de Lliga. Camp gran i de gespa artificial que, lluny de suposar un hàndicap, prova estadísticament positiu per a l'Olot, que guanya més sobre superífice sintètica que no pas sobre natural (1 victòria en 20 partits). Potser per això, l'equip ha alternat sessions d'entrenament al seu camp amb el del Morrot, per tal d'aclimatar-se millor a una superfície que coneixen perfectament els exHospi David Corominas i Musa Bandeh. El de Vilassar apunta a titular un cop més, mentre que el lateral maresmenc, que dimecres va jugar un amistós al camp del Vilafranca (3-0) serà dubte per problemes físics a l'adductor. A més, Arnau Sala compta amb les baixes segures de David López per motius físics i d'Enric Gallego i Albert Canal, per sanció.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - UE OLOT
Diumenge, 2 de novembre - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 11 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Els precedents

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Canario, Rubén Carreras, David Haro, Morgado i Nano.

Possible onze de l'Olot: Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Rojas, Maestre, Héctor Simón, Corominas, Ferrón, Sielva i Carlos.

Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru (Aragó).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada