Etiquetes

8/11/14

Busquen un cop de timó | CF Reus Deportiu-CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

Amb ganes de demostrar que aquest equip té cor, cap i benzina per a més de 45 minuts. Amb aquest ànim l'Hospi es desplaçarà demà al matí per enfrontar-se al CF Reus Deportiu amb motiu de la 12a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B. El gol d'Agustín diumenge contra l'Olot va dibuixar un final més feliç del que indicava el balanç que el tècnic riberenc, Kiko Ramírez, va fer en la roda de premsa posterior al partit. L'entrenador de l'Hospi va queixar-se que, novament, l'equip havia llançat a la brossa la primera meitat i que, com en d'altres ocasions, havia tocat remar a contracorrent per tal de salvar, com a mínim, un punt. Precisament aquesta dinàmica creixent dins el partit és el que amaga parcialment aquesta doble cara d'un Hospi que no acaba de trobar la continuïtat necessària per abandonar l'etiqueta d'equip irregular que l'ha acompanyat des que va començar la temporada. L'Hospi és el segon pitjor equip de la Lliga a les primeres meitats... i el millor a les segones. Vaja, que el potencial i la capacitat futbolística es presumeix en un bloc que demà tindrà una prova de foc important davant d'un nou ric, d'un dels candidats a ocupar zona noble el proper mes de maig.

Lluny d'enrarir l'ambient, les paraules de Kiko Ramírez haurien d'haver servit com a punt d'inflexió actitudinal de cara al partit de demà a Reus. Els jugadors són conscients que tenen marge de millora i que no poden confiar tot a 45 minuts davant la possibilitat que el rival sigui més intens que l'Hospi. En aquest sentit, l'entitat del rival farà que l'Hospi salti al camp amb els cinc sentits posats per no complicar-se la vida ben aviat i poder caçar algun contracop per desnivellar el partit al seu favor. En principi, Kiko Ramírez compta amb dues bones notícies com són el retorn de Miguel Ángel Luque, que aquesta setmana ja s'ha exercitat amb la resta de companys, i d'Álex Barrera, que diumenge contra l'Olot va complir el seu partit de sanció. Continuen fora de combat Lucas del Campo (lesionat de llarga durada), José Rodríguez (encara sense ritme de competició tot i l'evolució positiva de la seva lesió) i Iván Carril, amb problemes al genoll. Tampoc podrà ser de la partida Albert Vivancos, que dues setmanes després de fitxar encara no disposa de l'alta federativa per poder jugar amb el CE l'Hospitalet.

Com dèiem, els riberencs tindran al davant un dels favorits per disputar les eliminatòries d'ascens a la Lliga Adelante. El Reus Deportiu va fer una despesa econòmica important el passat estiu amb la incorporació de jugadors de renom, de categoria superior i, fins i tot, de lligues estrangeres, per fer un salt qualitatiu que s'exemplifica en la recuperació de la figura de Natxo González com a tècnic roig-i-negre. El retorn del vitorià a Reus il·lustra l'ambició del projecte liderat per Joan Oliver, inversor dels tarragonins des d'inicis d'any i presidit per Xavier Llastarri. La il·lusió, però, vol trascendir els límits del terreny de joc i, per aquest motiu, des de l'entitat roig-i-negra s'han engegat un bon grapat de mesures (col·laboracions amb mitjans de comunicació per oferir entrades a preus reduïts, activitats prèvies als partits, entrepans gratuïts abans dels partits a l'Estadi, major presència i continguts mitjançant les xarxes socials,...) per tal de complementar el creixement que pretenen experimentar en el capítol esportiu.

I en aquest sentit, la victòria de diumenge a Reus va tenir un triple valor: l'evident, els tres punts de la victòria però, sobretot, el fet de tornar a sumar després de dues derrotes consecutives -la darrera, dolorosa, en el derbi contra el Nàstic- i, especialment, el fet que l'equip va saber patir a Sant Andreu i va aconseguir aguantar el 0-1 tot i patir l'expulsió del central portuguès Rúben Semedo al minut 22 de partit. Confiança en creixement i ànim per recuperar la condició de fortí a l'Estadi, on el Nàstic és l'únic equip que hi ha guanyat en mig any i l'únic equip que hi ha marcat de jugada en cinc partits jugats enguany. De qualitat no en falta, a un Reus farcit de jugadors experts entre els quals hi ha l'exHospi Ismael Moyano, que serà dubte fins a darrera hora per motius físic (ja es va perdre el partit de diumenge davant un altre exequip seu com el Sant Andreu). Si no es recupera, el portuguès Dinis ocuparia el seu lloc a l'eix de la defensa juntament amb Jesús Olmo. Pel que fa a la resta de jugadors, després de "fumar-se" Folch, Antxon Muneta i Alex Guedes a Sant Andreu, tampoc està previst que Natxo González modifiqui la llista de setze escollits més enllà del necessari.

CF REUS DEPORTIU - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 9 de novembre - 12:00 hores - Estadi Municipal de Reus
Jornada 12 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Reus Deportiu: Èdgar Badia, Cassamá, Migue Marín, Olmo, Dinis, Jaume Delgado, Colorado, Vítor, Masqué, Jorge Giménez i Édgar Hernández.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Luque, Álex, Rubén Carreras, David Haro i Nano.

Àrbitre: Luís Collado López (Castella-la Manxa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada