Imatge: Villarreal CF

VILLARREAL CF B: Aitor, Blázquez, Manu Viana (Felipe Alfonso, 46'), Javi Ramírez, Israel, Anton, Marc Mateu, Sergio Marcos, Jason (Pablo González, 67'), Naranjo i Cubillas (Fran Sol, 71').

HURACÁN CF: Paco, Javi Barrio, Gomis, Pablo Vidal (Juliá, 82'), Tomás Ruso, San Julián (Ruiz, 63'), Fali, Peris (Cifo, 72'), Agudo, Jesús Rubio i Tariq.

Gols: 1-0 Israel (19'); 1-1 Tariq (39'); 2-1 Fran Sol (78').

Àrbitre: Eduardo García Ballesteros (la Rioja). Ha amonestat els locals Galas (28'), Marc Mateu (35'), Aitor (88'), Naranjo (92') i els visitants San Julián (27'), Pablo Vidal (31'), Peris (33').

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF davant d'uns 500 espectadors. Al Villarreal B, Bañuz i Galas han completat la convocatòria; a Huracán ho han fet Company i Javi Navarro.

L'Huracán d'Émer Esteve ha vist trencada la seva ratxa de set jornades seguides sense perdre per culpa de la derrota per 2-1 al camp del Villarreal B. Per ocasions, els visitants segurament han merescut més premi que no pas un filial groguet que n'ha fet prou amb ser efectiu en dues accions a pilota aturada per tornar a guanyar a casa i passar la nit de dissabte fora de les places de perill.

Ha estat l'Huracán qui ha començat amb més força un partit que hauria pogut desnivellar al seu favor per poc que Tariq hagués estat més encertat- El '9' d'Huracán ha perdonat dues ocasions al primer quart d'hora: primer enviava als núvols una bona acció iniciada per Javi Barrio i continuada per Agudo (6'); després, l'ex del Huesca superava Aitor però veia com la seva rematada s'estimbava al travesser local (13'). En canvi, els de Paco López n'han fet prou amb una primera ocasió per avançar-se en el marcador: servei de cantonada picat per Jason i rematada de cap al punt de penal d'Israel Puerto per fer pujar l'1-0 a l'electrònic (19'). El gol ha descentrat Huracán, que ha perdut situació sobre la gespa i que ha estat a punt de rebre el segon en una rematada de Cubillas que Javi Barrio ha tret sota pals (29'). En vuit minuts, el partit s'ha embrutat fins al punt que el pistoler García Ballesteros ha mostrat cinc grogues en menys de deu minuts. Ha hagut de ser Tariq l'encarregat de rescatar el matx d'aquesta espiral d'amonestacions amb el gol de l'empat, poc abans del descans, en aprofitar una pilota morta a l'interior de l'àrea gran del Villarreal B (39'). Fins i tot abans del descans, els d'Émer Esteve haurien pogut capgirar el marcador si l'àrbitre no hagués anul·lat un gol de Fali per fora de joc (45').

Omnipresent al primer temps i també al segon només començar: Tariq amb una gran rematadada de cap ha obligat Aitor a posar la mà per salvar l'1-2 (47'). Inici frenètic d'un Huracán que en l'acció següent ha perdonat el gol en dues rematades consecutives, primer de Peris (salvada per Aitor) i després de Víctor Gomis, que ha enviat la seva rematada fora (48'). Tot i no gaudir de més ocasions, Huracán ha seguit dominant una segona meitat en què el filial groguet no ha dut perill a la porteria contrària fins al darrer quart d'hora de partit i gràcies a un xut de Marc Mateu des de la frontal que Paco ha blocat en dos temps (75'). Sorprenentment, ha estat l'antesala del segon gol per als locals, que com el primer ha arribat fruit d'un servei de cantonada, en aquest cas servit al segon pal i rematat a plaer per Fran Sol, que feia pocs minuts havia ingressat al terreny de joc (78').