Etiquetes

23/11/14

#2bg3 | UE Cornellà 1-1 CF Badalona

FITXA TÈCNICA 

UE CORNELLÀ: Segovia, Pere, Israel, Borja, Pelegrí (Pep, 60'), David, Dani Martí, Joel (Arnau, 79'), Boniquet, Gallar i Óscar Muñoz (Trujillo, 69'). 

CF BADALONA: Marcos, Álvaro Vega, Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Toni Lao (Pineda, 89'), Bermudo, Abraham, Esteve (Carracedo, 74') i Matamala (Manu Balda, 64'). 

Gols: 0-1 Esteve (58'); 1-1 Gallar (61'). 

Àrbitre: Miguel Ángel Vila Sánchez (Navarra). Ha amonestat els locals Dani Martí (22') i Pelegrí (57') i els visitants Álvaro Vega (39'), Esteve (66') i Prior (92'). 

Incidències: partit corresponent a la 14a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 750 espectadors. Tarda agradable, sense pluja. Al Cornellà, Xemi i Íñigo han completat la convocatòria; al Badalona ho han fet Pineda, Joel Huertas i Sergio López.

El Cornellà i el Badalona s'han repartit els punts en un encontre equilibrat i igualat i mantenen les seves posicions a la zona tranquil·la de la classificació, si bé pel que fa a la puntuació cap dels dos equips pot deixar de mirar cap a una zona baixa cada cop més comprimida. Els homes de Manolo González han tornat a fer gala d'una gran solidesa i, sense escarafalls en atac, han sabut assecar bé les opcions ofensives d'un Cornellà que ha estat millor en una primera meitat en què Óscar Muñoz ha estat el primer a avisar amb un xut d'Óscar Muñoz que Marcos, molt segur durant tot el partit, ha blocat sense problemes (12'). El Badalona amb prou feines s'ha apropat a l'àrea d'un Segovia que ha viscut un primer acte tranquil, amb un Abraham que avui no ha lluït com és habitual al Badalona. Abans d'arribar al descans, Marcos ha hagut d'intervenir per enviar a córner una centrada de Joel Marín que partia sense perill aparent i que s'ha acabat enverinant (45').

A la represa, la decoració no ha canviat massa fins que pocs minuts abans de creuar l'hora de partit el jove migcampista del Badalona Esteve ha batut Segovia en la primera opció clara dels del Barcelonès Nord (58'). L'alegria, però, ha durat ben poc a les files del Badalona ja que només tres minuts després Álex Gallar ha tornat a situar l'empat a l'electrònic resolent amb un bon xut que Marcos no ha pogut aturar (61'). Han estat els millors minuts d'un Cornellà que instants després hauria pogut girar la truita, novament mitjançant Gallar: el xut del '10' verd, en aquest cas, sí l'ha tret Marcos (63'). Jordi Roger ha fet entrar Pep Caballé, Trujillo i Arnau al camp, mentre que Manolo González ha apostat per Cristian Carracedo i Manu Balda. A cinc del final, els visitants han tingut l'opció per resoldre el matx en una doble ocasió en què primer Manu Balda s'ha trobat amb una bona estirada de Segovia i Toni Lao ha enviat el rebuig a la base del pal de la porteria del Cornellà (85'). Maleïa la seva sort un Badalona que al descompte encara s'ha endut un ensurt amb un cacau d'Antonio Trujillo amb una falta llunyana que ha marxat fora per poc (92').

Galeria d'imatges










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada