24/11/14

Futbol Base | Resum - 22 i 23 de novembre

Jornada accidentada la d'aquest cap de setmana al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. Com a exemple, el fet que a dia d'avui només han jugat 18 dels 21 equips que habitualment ho fan. Tot té una explicació, però: l'Aleví F descansava en aquesta jornada mentre que el Juvenil C jugarà demà (21:00 hores, Estadi) davant l'Hermes. Menys explicació té el que va passar ahir a l'Estadi al partit del Juvenil B, que estava guanyant per 3-2 al Marianao Poblet quan l'àrbitre del partit, Rubén Serra Sanz, decidia suspendre el partit per una baralla dialèctica entre les banquetes i alguns aficionats de tots dos equips. Corria el minut 89 i l'equip de Juan Ignacio Ibarra vencia per la mínima en el que hagués estat cinquena jornada seguida sense perdre. Ara, l'Hospi haurà d'esperat que el Comitè de Competició de la FCF decideixi què fer amb els minuts que resten per disputar. Per la seva banda el Juvenil A va empatar al camp de la Damm B (1-1) en un partit que s'havia posat bé per als d'Angoy amb el gol de Joan Cunillera (79'). Però els va durar poc l'alegria, als riberencs, ja que el quadre cerveser va empatar set minuts després. L'Hospi es manté fora del descens amb 13 punts en 13 jornades.

Cap de setmana poc productiu quant a resultats, amb sis victòries de l'Hospi, dos empats i 10 derrotes. La victòria més àmplia la va protagonitzar dissabte l'Infantil B, que va vèncer la PB Anguera per 0-8 i escala fins la cinquena posició al grup 2 de Primera Infantil. L'equip que dirigeix Sergi Runge va endur-se els tres punts de l'INEFC gràcies el pòquer de Sergi Marzo i a les dianes d'Alejandro de Pineda, Maxim Paradeda, Blai Alcalá i Pol Salvià. També van sortir prou ben parats de la jornada els cadets, amb un balanç de tres victòries i l'única derrota del Cadet C al camp del Can Vidalet per 2-0. Especialment important va ser el triomf del Cadet A al camp del Sant Andreu B per 0-3, un marcador que permet l'Hospi passar la setmana en setena posició. Els gols de l'equip de David Sánchez els van marcar Marçal, Omar i Kevin. Per la seva banda el Cadet B segueix líder després de derrotar el Turó Peira per 5-0 mentre que el Cadet B va haver de patir molt més per superar la Montañesa C (2-1) i és segon del grup 17 de Segona Cadet.