Etiquetes

2/11/14

#2bg3 | Resum de l'11a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Idees
Imatge: Elche CF
El Lleida Esportiu manté el liderat del grup 3 de Segona Divisió B després d'empatar aquesta tarda al Pomar davant del Badalona. Els de Manolo González mantenen la condició d'invicte com a locals en un partit en què s'han avançat gràcies al tercer gol del curs de Raúl Torres; abans del descans, Raúl Fuster ha empatat amb el seu primer gol al Campionat. Badalona 1-1 Lleida Esportiu (Crònica Badalona / Crònica Lleida Esportiu). Els escapulats són ara equip de playoff gràcies a la derrota de l'Espanyol B a Elx. L'equip de Lluís Planagumà tampoc no ha pogut profanar el fortí dels franjaverda, avui a Torrellano; els locals s'han avançat en dues ocasions i han acabat per fer estèril el gol blanc-i-blau d'Héctor. Ilicitano 2-1 Espanyol B (Crònica Ilicitano / Crònica Espanyol B). Ara el filial periquito és a tres punts del Lleida Esportiu i del Nàstic, que no passat de l'empat sense gols davant d'un Cornellà que ha marxat indemne del Nou Estadi. Els grana només han guanyat dos dels sis partits del curs a casa i tot i haver marcat només 9 gols en 11 jornades mantenen el segon lloc. Nàstic 0-0 Cornellà (Crònica Nàstic / Crònica Cornellà). I els blaus i els grana continuen encapçalant la taula perquè l'Hércules, tercer en discòrdia, ha vist frenada la seva ratxa de nou jornades sense perdre al seu Rico Pérez. Els gols de Nando i Dani Ramírez han avançat un Mestalla que ha sumat el seu primer triomf a domicili; després, Fran González només ha pogut maquillar el marcador per als de Pacheta, que segueixen tercers. Hércules 1-2 Mestalla (Crònica Hércules / Crònica Mestalla).

Per sota, l'Atlètic Balears continuarà una setmana més com a cuer després de perdre a Son Malferit per tercera ocasió consecutiva. Els de Nico López, almenys, han fet el seu primer gol del curs a casa gràcies a un gol de penal de Francesc Fullana, però l'1-2 de l'Alcoyano, al descompte i obra d'Antonio Bello estaborneix un quadre balearico que ja és a sis punts de la primera referència de descens. Atlètic 1-2 Alcoyano (Crònica Atlètic / Crónica Alcoyano). També queda ancorat en zona de protagonistes negatius el Zaragoza B de César Lainez. El tècnic del filial ha fet debutar sota pals el darrer fitxatge, el meta Víctor Ibáñez, que ben aviat ha rebut l'únic gol del partit de l'Olímpic, obra de l'alcoià Diego Jiménez. Primera victòria a Murta dels de Sandroni, que agafen aire a costa d'un rival directe abans de viatjar diumenge a Palma. Olímpic 1-0 Zaragoza B (Crònica Olímpic / Crònica Zaragoza). Un filial que sí fuig de la zona baixa és el del Villarreal, que n'ha fet prou amb mitja hora per deixar sentenciat l'Eldense. De fet, al minut 25 els de Paco López ja guanyaven per 3-0 i l'Eldense, sense entrenadors, només ha pogut maquillar el marcador amb el segon gol de Pepe Mora, tot i que els castellonencs han posat la cirereta amb l'estrena golejadora de Fran Sol. Villarreal B 4-1 Eldense (Crònica Villarreal / Crònica Eldense).

I al bell mig de la classificació hi ha, amb 13 punts, un Hospi i un Olot que s'han repartit els punts amb gols d'exjugadors del rival, com són el visitant Coro i el local Agus. L'Hospitalet 1-1 Olot (Crònica Blog). Per diferència de gols, l'Hospi supera un Sant Andreu que ha encaixat la segona derrota consecutiva a costa del Reus. Com a l'Estadi, al Narcís Sala també hi ha hagut gol de l'ex, en aquest cas d'Édgar Hernández, per definir un partit decorat per l'actuació del balear González González (11 grogues i 1 expulsió per doble amonestació). Sant Andreu 0-1 Reus Deportiu (Crònica Sant Andreu / Crònica Reus). Amb aquest marcador el Reus supera un Huracán que no ha pogut passar de l'empat a Torrent davant el Mallorca B. I això que els d'Esteve han hagut d'igualar el gol de penal matiner de Kike Boula mitjançant el tercer gol a la Lliga de Jesús Rubio. Huracán fa sis partits que no perd però Paco ha tornat a encaixar gol 454 minuts després de la ja penúltima diana. Huracán 1-1 Mallorca B (Crònica Huracán / Crònica Mallorca B).

Nota: dades dels partits (golejadors, minuts) extretes de les actes dels partits i el seguiment via Twitter dels comptes oficials.

Atlètic 1-2 Alcoyano
Fullana / Israel, Bello
HOSPI 1-1 Olot
Agus / Corominas
Huracán 1-1 Mallorca B
Rubio / Kike
Ilicitano 2-1 Espanyol B
Franco, Agudo / Héctor
Sant Andreu 0-1 Reus Deportiu
Édgar
Villarreal B 4-1 Eldense
Esteve, Jason, Naranjo, Fran Sol / Pepe Mora
Olímpic 1-0 Zaragoza B
Diego Jiménez
Badalona 1-1 Lleida Esportiu
Raúl Torres / Raúl Fuster
Nàstic 0-0 Cornellà
Hércules 1-2 Mestalla 
Fran / Nando, Dani Ramírez
 
#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 16:00 | Zaragoza B-Ilicitano
Dissabte, 18:00 | Espanyol B-Nàstic
Dissabte, 18:00 | Mestalla-Villarreal B
Diumenge, 12:00 | Cornellà-Sant Andreu
Diumenge, 12:00 | Lleida Esportiu-Atlètic
Diumenge, 12:00 | Mallorca B-Olímpic
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu-L'HOSPITALET
Diumenge, 16:30 | Olot-Badalona
Diumenge, 17:00 | Alcoyano-Hércules
Diumenge, 17:00 | Eldense-Huracán

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada