Etiquetes

18/11/14

#2bg3 | Resum de la 13a jornada

#2bg3 | Vídeoresum


#2bg3 | Idees
Imatge: Villarreal CF
L'Huracán ha estat el primer equip a deixar escapar l'opció de ser líder provisional després de perdre per la mínima a Vila-real. Els de Paco López agafen aire gràcies a la pilota aturada i frenen la ratxa de set jornades sense perdre dels valencians. Villarreal B 2-1 Huracán (Crònica Blog). Ara, els d'Émer Esteve es veuen superats a la classificació per un Alcoyano que arriba als 20 punts després de sumar a Paterna el seu quart triomf seguit. Si a la primera meitat el porter juvenil del Mestalla Ferri ha estat protagonista en aturar un penal a Israel Jerez, a la segona meitat el cinquè gol de Francis Ferrón ha obert el cel per als d'Óscar Cano, que han sentenciat amb l'estrena golejadora de Jesús Alfaro. Mestalla 0-2 Alcoyano (Crònica Mestalla / Crònica Alcoyano). Gràcies a aquesta bona ratxa els alcoians són vuitens a només tres punts del nou líder, un Reus Deportiu que ha trencat la imbatibilitat del Badalona a casa. En la seva estrena a Montigalà, el gol de penal d'Abraham no ha servit per salvar la derrota dels de Manolo González. Els gols de Folch i Édgar Hernández deixen el Reus primer, una circumstància que no es donava des del 9 d'octubre de 2011, quan l'equip que aleshores dirigia Santi Castillejo derrotava el Gandia per 1-0. Badalona 1-2 Reus Deportiu (Crònica Badalona / Crònica Reus).

Imatge: Nàstic Tarragona
Els de Natxo González superen a la classificació l'Espanyol B, que no ha passat de l'empat sense gols al Narcís Sala. Ja fa cinc partits que el filial no guanya a domicili, però el punt permet els de Planagumà mantenir la plaça de playoff d'ascens per segona jornada consecutiva. Cinquena jornada sense guanyar del Sant Andreu i, encara més greu, 521 minuts de joc sense perforar la porteria contrària. Sant Andreu 0-0 Espanyol B (Crònica Sant Andreu / Crònica Espanyol B). Empatat a punts amb el filial hi ha un Hércules que ha tallat la seva miniratxa de derrotes amb un 2-0 davant el Lleida Esportiu. Un gol a cada part eleva els de Pacheta en zona noble, d'on surt un Lleida Esportiu que ha quatre jornades que no guanya (2 punts de 12 possibles). Hércules 2-0 Lleida Esportiu (Crònica Hércules / Crònica Lleida Esportiu). Qui ara tanca la zona noble és un Nàstic que ha salvat a darrera hora un punt davant del Zaragoza B. Els grana han obert i tancat el marcador amb les estrenes golejadores de Xavi Molina i Azkorra, però el cinquè gol de Diego Suárez i el segon de Guti capgiraven momentàniament el partit per als de Láinez. Sis jornades sense guanyar del filial, que cau a la darrera posició. El Nàstic ja fa tres jornades que no guanya. Nàstic 2-2 Zaragoza B (Crònica Nàstic / Crònica Zaragoza B). Qui vol apropar-se a la zona noble és un Mallorca B que avui a Elx no ha pogut profanar el fortí franjaverda però ha marxat amb un punt al sarró que allarga a set les jornades sense perdre (iguala la marca del curs 2012-13 amb el Nano Soler a la banqueta). Tercera jornada sense perdre de l'Ilicitano, que deixa la porteria a zero per tercer cop a la Lliga; el Mallorca B, tot just la segona vegada. Ilicitano 0-0 Mallorca B (Crònica Ilicitano / Crònica Mallorca).

Imatge: Fútbol Balear
Per sota, l'Olímpic de Xàtiva ha donat un pas enrere en les seves aspiracions de salvar-se en perdre a Murta davant l'Eldense, rival directe, el dia que Toni Aparicio tornava a la capital de la Costera. Cañadas ha obert la llauna per als blaugrana i ha aplanat el camí per a que l'equip guanyés a domicili set mesos després del darrer cop (9 d'abril a Borriol). Olímpic 1-2 Eldense (Crònica Olímpic / Crònica Eldense). Ara els valencians es veuen superats a la classificació per un Atlètic Balears que, per fi, ha guanyat a Son Malferit. La seva víctima ha estat un Olot que hi ha perdut per 2-0 per culpa dels gols de Miquel Ripoll i de Cristian Sánchez, de penal. Ja són sis les penes màximes que li han xiulat a favor a l'Atlètic aquesta temporada. Atlètic 2-0 Olot (Crònica Atlètic / Crònica Olot). Ara són els garrotxins els qui marquen la referència de promoció de permanència, que es miren des d'una relativa tranquil·litat l'Hospi i el Cornellà. En el duel del Llobregat, els riberencs s'han imposat per 2-0 als de Jordi Roger i trencaven una ratxa de tres jornades sense vèncer. L'Hospitalet 2-0 Cornellà (Crònica Blog).

Mestalla 0-2 Alcoyano
Ferrón, Alfaro
Villarreal B 2-1 Huracán
Israel, Fran Sol / Tariq
Atlètic 2-0 Olot
Cristian, Ripoll
Badalona 1-2 Reus Deportiu 
Abraham / Folch, Édgar
Ilicitano 0-0 Mallorca B

L'Hospitalet 2-0 Cornellà
Haro, Valentín
Olímpic 1-2 Eldense
Cortell / Cañadas, Pifarré pp
Nàstic 2-2 Zaragoza B
Xavi Molina, Azkorra / Diego Suárez, Guti
Sant Andreu 0-0 Espanyol B
Hércules 2-0 Lleida Esportiu 
Casares, Juanma
#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 16:00 | Zaragoza B - Sant Andreu
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - l'Hospitalet
Dissabte, 18:00 | Huracán - Olímpic
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Nàstic
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Atlètic Balears
Diumenge, 16:30 | Olot - Hércules
Diumenge, 17:00 | Alcoyano - Villarreal B
Diumenge, 17:00 | Eldense - Ilicitano
Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Mestalla
Diumenge, 18:00 | Cornellà - Badalona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada